Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#9701 Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 15:35

#9700: filiszteus - Re: Re: hosszútávú mocskosság... 

Nem irigyellek. Mindenkit sajnálok, akinek a nehezen megszerzett élete munkáját el akarják venni. Nem tudom, hol laksz, nyilván valahol a budai hegyekben. Tegnap A Beregszászi úton jártam. Itt 90 előtt az egyik legnagyobb budapesti laktanya volt, ma elit lakópark van a helyén. Gyerekkoromban rengeteg üres telek állt itt, ma minden be van építve, gyrázsnyi üres terület nincs. Gondolom, itt is aranyárban van minden.

Én áldom az eszem, hogy a hátam mögött hagytam a budapesti létet, biztos én is erre a sorsra kerülnék. Nem adnám semmiért azt az élményt, amiben majd minden nap részem van, hogy a szarvasok a kert végében a patakparton legelnek. Aki teheti, kövessen, költözzön vidékre.

Válaszok

egy GYF szimpatizáns

#9706 Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 17:14:16

#9701: Lukrécia - Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

Ugye, nekünk is volt a Hármashatárhegytől és a Dunától kb. 5-6 percre, sk. épített - szuterénnel együtt - 3 szintes, szabályos négyzet alakú, saroktelken lévő, 10 éves csház. Mit ne mondjak, marhára nem akartunk volna onnan elköltözni. Úgy volt megépítve, hogy életünk végéig ott lakhattunk volna, a kölkeinkkel is.  Flórián tér (2 buszjárattal) 2 percre, a Batthyányi tér HÉV-vel 10 percre, a Flóriánról mindenféle buszjáratok voltak. Ez volt a Belvároshoz legközelebb eső családi házas övezet!  Eszméletlen szép és jó környék volt. A hegyre jártunk szánkózni, crossmotorozni, cseresznyét lopni, a Dunára fürödni, Aquincumba szám háborúzni, Rómaiba szórakozni és csónakázni.  - SZANÁLÁS!!! -  A második szomszédunk, szegény Beck néni, abba halt bele, hogy nem akart elköltözni. .

A fenti körülményekből úgy b.sztak ki minket, mint a f.só macskát, egy 4 szobás kecóba. Ennyi.

TÖRVÉNY!!!

TÖRVÉNY!!!

TÖRVÉNY!!!