Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy GYF szimpatizáns

#9708 Re: Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 19:53

#9707: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

Lukrécia!  Az én Apám huszonévesen éjjel építkezett, nappal segédmunkásként dolgozott a 45. sz építőipari vállalatnál, majd betanított burkoló lett. Annak idején csak 2 év ép.ip. meló után lehetett bejutni az egyetemre. Apám érettségi után 2 évig tiszti suliba járt Bp-en, ekkor jött 56 és visszament Zalába, ahol tanácstitkár lett. Nagyszüleim meghaltak és Anyukám örökségéből lett megvásárolva az a III.ker-i telek+szuterén, ahol laktunk, amíg elkészült a ház. Mindössze ebből b.sztak ki minket. TÖRVÉNY!!!

Oszt' egyszer csak marha jól ment, Apám mindig annyit melózott, mint a zállat. Hétvégeken rengeteg tervrajz, ebből dőlt a lóvé. Persze akkor már főépítésvezető is volt. Felépített egy kis házikót a Dunakanyarban, amibe 3 év múlva belecsapott a villám. Következő évben épített egy másikat, szintén sk. (Ez kb. a szanálással esett egy időbe.) Egész életében építkezett, az Öcsié 300 nm, itt a hegyódalban. A Zöcsi is (mindig így szólítom) rengeteget dolgozott és keresett is, ez tény.

Nálunk csak én vótam ilyen amilyen. A Szüleim engem annyit gyóntattak, én meg mindig a plafont néztem, meg vakaróztam, de hál' Istennek minden szavukra emlékszem!!!  Ezért is hiszem azt, hogy az én Szüleimnél senki nem lehet jobb!!!  Én meg egy rohadt K vók, mert borzalmasan viselkedtem velük, előbb utóbb ebbe döglök bele.

Szia, most megyek adózni a templomba.

Válaszok

hitetlen

#9710 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 23:53:24

#9708: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság... 

Jó az Neked? Tegnap a Wekerlén templomban voltam. Ott van a Munkás Szent József templom, altemplomában urnatemető. Érintett vagyok, amikor tudok, odamegyek. Délelőtt hatalmas tömeg volt a templomban annak ellenére, hogy szombat volt és normál napokon nem misenap. Most éppen három ifjú kispapot szenteltek fel. Annyi fiatal volt, hogy meg voltam döbbenve. Én, az ateista ilyenkor mindig megdöbbenek. Persze lehet, hogy a hívők az én felfogásomon döbbennek meg, bár ez nem valószínű, mert egy hívő emberrel nem kezdek el vitatkozni azon, hogy kinek van igaza, ők meggyőzhetetlenek. Ezen felül van eset, amikor azt mondom, hogy a hit csodákra képes, vagy aki hívő, a saját személyes drámáját könnyebben dolgozza fel. Nem is tudom, miért kanyarodtam ebbe az irányba, talán mert a templomba mentél adózni. Oda jattolsz, a papok meg misén szítják a hangulatot a baloldal ellen, vagy utasításba adják, hogy hová kell szavazni. Volt szerencsém hallani a legutóbbi választáskor.