Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy baloldali

#9718 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-16 18:38

#9717: Lukrécia - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Szép estét. Most értem haza elég sok munkám akadt. Nem baj legalább lesz miből adózni, csak legalább tudnám mire költik?? Nekem is kellett volna ingatlanadót fizetnem valamennyit, őszintén szólva nekem is cinkes lett volna, mert nem mindig van ugy munkám mint mostanában. Persze a gyerekeim akarják, hogy megtartsam a szülői házat!! Mondtam is nekik, hogy akkor majd ők fizessék az adót hiszen nekem nem kell ekkora ház egyedül. Azt gondolom, hogy minden egyes eset más és más. Jelenleg itt csend van mindenről, de több helyen én is látom, hogy vezetgetik be az ingatlanadót az önkormányzatok. Ha kell akkor fizetünk, mit tehetünk mást?? Orbán még ezt sem meri felvállalni, hogy egységesen bevezessék inkább ráveri a balhét az önkormányzatokra. Ebből is látszik, hogy milyen aljas sunyi alak a miniszterelnök.Lukrécia pedig legyenl résen a parlamenti közvetítéseknél, ő a nyugdijas nemde????

Vilmos te pedig HIVJÁL fel!! Csak mert kerestelek.

Sziasztok.

Válaszok

Vendég

#9721 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-16 21:45:23

#9718: egy baloldali - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Szia, Baloldali!

Örülj, hogy van munkád, legalább Neked. A MÁV-nál hamarosan elbocsátanak mintegy 1500 embert. Örülj, hogy nem ott dolgozol. Nekem jó, én nyugger vagyok még abból a fajtából, aki kap valamennyit.

Nekem nincs gondom az ingatlanadóval, az én palotámat 6 millára értékelte a NAV. Én amikor felszámoltam a pesti létet, minden pénzemmel, ami a házvásárlás után maradt a pesti lakáseladásból, a gyerekeket támogattam. Amennyim van, abból igyekszem megélni - egyenlőre megy. Hogy mi lesz holnap, nem tudom, majdcsak megleszek valahogy. Egyébként is jön a nyár, már gólyákat is láttam.

Most TV-t nézek, majd holnap írok többet.

Szia