Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#9707 Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 18:23

#9706: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság... 

Nekem a nagymamámák vettek oda egy vidéki családot az 5 szobás 230 nm-es belvárosi lakásba, nehogy társbérletesítsék. Na, ez a kellemes albérlőcsalád 5 évig élt nálunk, majd szereztek egy saját lakást a szomszéd házban, a nő kirúgta a férjét és jött hozzánk, férjül vette az apámat. Közben a nagyszüleim 1963-ban  leadták a lakás egy részét, aki megvette, annak lett 2 szoba hall, komfort, nekünk 116 nm 3 szoba komfort. És lett egy mostohám meg két mostohatestvérem, miután a nagymamám meghalt. Addig nem mertek semmit nyíltan vállalni, azután felgyorsultak az események. Ha Te láttál már boszorkát!!! seprűnyelet a lába közé vette volna, biztos elszáll, de hát nem is ismerte a seprűt. 6 elemivel akkora naccságává vált egy pillanat alatt, hogy azt el sem tudod képzelni. Na, nem dühöngök, már nem él, a nap meg szépen süt.

Válaszok

egy GYF szimpatizáns

#9708 Re: Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

2012-04-15 19:53:04

#9707: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: hosszútávú mocskosság...

Lukrécia!  Az én Apám huszonévesen éjjel építkezett, nappal segédmunkásként dolgozott a 45. sz építőipari vállalatnál, majd betanított burkoló lett. Annak idején csak 2 év ép.ip. meló után lehetett bejutni az egyetemre. Apám érettségi után 2 évig tiszti suliba járt Bp-en, ekkor jött 56 és visszament Zalába, ahol tanácstitkár lett. Nagyszüleim meghaltak és Anyukám örökségéből lett megvásárolva az a III.ker-i telek+szuterén, ahol laktunk, amíg elkészült a ház. Mindössze ebből b.sztak ki minket. TÖRVÉNY!!!

Oszt' egyszer csak marha jól ment, Apám mindig annyit melózott, mint a zállat. Hétvégeken rengeteg tervrajz, ebből dőlt a lóvé. Persze akkor már főépítésvezető is volt. Felépített egy kis házikót a Dunakanyarban, amibe 3 év múlva belecsapott a villám. Következő évben épített egy másikat, szintén sk. (Ez kb. a szanálással esett egy időbe.) Egész életében építkezett, az Öcsié 300 nm, itt a hegyódalban. A Zöcsi is (mindig így szólítom) rengeteget dolgozott és keresett is, ez tény.

Nálunk csak én vótam ilyen amilyen. A Szüleim engem annyit gyóntattak, én meg mindig a plafont néztem, meg vakaróztam, de hál' Istennek minden szavukra emlékszem!!!  Ezért is hiszem azt, hogy az én Szüleimnél senki nem lehet jobb!!!  Én meg egy rohadt K vók, mert borzalmasan viselkedtem velük, előbb utóbb ebbe döglök bele.

Szia, most megyek adózni a templomba.