Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Quoted post
filiszteus |
#9584 Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré2012-04-09 14:38#9570: Vidéki, aki Lukrécia - is - Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré Bevittem a fénymásolóba egy plakáttervet, ami egy karikatúra volt és rendeltem belőle 3 másolatot. Az ott dolgozó nők vihorászatk a karikatúrán, de az egyik négyelemis liba sértve érezte magát általa és riasztotta az osztályvezetőt. Beszari elvtárs rögtön riasztotta a rendőrséget, akik már vártak, amikor a másolatokért mentem. Egy hónapig nyomoztak, kihallgatásra jártam a Tolnai Lajos utcába a Vizsgálati Osztályra, majd átadták a területileg illetékes ügyésznek vádemelési javaslattal. Az ügyész nagy ívben elhajtotta őket, hogy ilyen baromságokkal nem foglalkozik, ez nem ügy. A nyomozók komoly gondban voltak, hogy egy hónapig nyomozgattak a nagy semmiért, ezért az őrnagyuk a VIII. kerületi pártbizottsághoz fordult segítségért. Az ottani elvtársak találtak egy buzgómócsing, gyorstalpalón végzett ügyészt, aki hajlandó volt vádat emelni. Az ügy megtalálta a megfelelő bírónőt is, akinek "Vörös Apáca" volt a beceneve. Ő aztán mindent megtett, hogy elmeszeljen. Az ügyvédem jó ismerőse volt Tabi László, aki volt olyan rendes, hogy jelentkezett szakértőnek az ügyben, de a bíróság nem fogadta el, hanem inkább felkért egy seggfej festőművészt szakértőnek EGY KARIKATÚRA ELBÍRÁLÁSÁRA. A végén kaptam 8 hónapot, 3 évre felfüggesztve államellenes izgatásért. NEM HINNÉM, HOGY MANAPSÁG A "FIDESZ DIKTATÚRÁBAN" TUDNÉK OLYAN KARIKATÚRÁT RAJZOLNI, AMI ILYEN KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁRNA! Azért lehet nyugodtan rettegni, ha jól esik. |
Válaszok
Vidéki, aki Lukrécia - is |
#9586 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré2012-04-09 15:09:10#9584: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré Jaj, Fili! Te is tudod, hogy a rettegés a mai világban nem egy karikatúra miatt van. Azt meghagyjuk a sok buta arabnak, hőbörögjenek ők Mohamed karikatúráin. Az a kolléganőd kb. olyan észlény lehetett, mint az enyém, aki le akarta állíttatni a nyugat-európai körutamat. Rettegni én ma olyan dolgokon rettegek, hogy pl.: elvették a magánnyugdíjpénztárakat, homlokegyenest az ellenkezőjét csinálták, mint amit választás előtt igértek, azaz: "MEGVÉDJÜK A MAGÁNNYUGDÍJAKAT". Én 34 + 8 évig vártam arra, hogy a nagyszülői örökségemhez hozzájussak, legalábbis amit meghagytak belőle az apám választott új családtagjai. Hozzájutottam, egy részéből kifizettem a hitelemet, mely nagy könnyebbség számomra, ami maradt, lekötöttem a bankban, majd férjem halála után kivásároltam a részét, így csak az unokáim örökölhetnek, nem lesz vita halálom után. Ami még maradt a bankban, abból most készül férjem sírköve. A pénz szépen fogy, ma még egy biztonságérzetet ad a nem túl magas nyugdíjamhoz. De: folyamatosan rettegek, hogy a magánnyugdíjak után ebbe fognak belenyúlni, ha nem lesz más már a kasszában. Ez csak egy példa a rettegésre. Igazad van, nem kell félnem, hogy egy karikatúra miatt felfüggesztettet kapok, de ha kihúzzák a lábam alól a biztonságot? Ez a fene-nagy (szólás)szabadság is elindított egy lavinát. Az emberek sokkal kevésbé tisztelik egymást, bármit megengednek maguknak, amit régen nem. Még pesti koromban olvastam a buszon munkába menet egy ujságot, egy vénasszony kitépte a kezemből és a földre vágta, megtaposta, és azt ordította, hogy: nem szégyenli magát, hogy ilyen szennylapot olvas? Mondtam neki, hogy akkor szégyellném magam, ha Magyar Nemzetet olvasnék és kérek 80 Ft-ot, mert tönkretette az ujságomat. Még neki állt feljebb. Ilyen áron nem kell nekem az a fene-nagy szabadság, én az ilyen szituációktól rettegek.
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1205 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
322 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6676 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
158 Létrehozva: 2024-10-17
Kerékpárutat Náraiba
229 Létrehozva: 2024-07-08
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5049 Létrehozva: 2024-06-21
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
112 Létrehozva: 2024-10-08
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
92 Létrehozva: 2024-10-07
Fecskementési incidens Fenékpuszta
1117 Létrehozva: 2024-09-23
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
74 Létrehozva: 2024-10-13
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
335 Létrehozva: 2021-12-02
Legyen verseny a magyar média- és szórakoztatóiparban!
2360 Létrehozva: 2023-01-05
Nyilatkozat a gyűlöletbeszéd ellen
47 Létrehozva: 2024-10-03
Adózás könnyítése
41 Létrehozva: 2024-09-19
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
892 Létrehozva: 2024-03-21
PETÍCIÓ A KÖTELEZŐ PÓRÁZHASZNÁLATÉRT KUTYASÉTÁLTATÁS KÖZBEN
80 Létrehozva: 2024-09-30
Drosztengedélyek maximalizálása
28 Létrehozva: 2024-09-19
Folytatódjon tovább 2025-ben Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban
134 Létrehozva: 2023-11-22