Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Vidéki, aki Lukrécia - is |
/ #9591 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré2012-04-09 19:43#9590: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: saskabaré Miután 140 km-re lakunk egymástól, már ez is adja azt, hogy nem kell hozzám rendszeresen járni. Egyébként még élek, nem is vagyok depis, de miután a hitetlen Balázs, ateista felfogásommal egyedül vagyok a környezetemben, valahogy meg kell ezt szervezni. Látod, én eltemettem a férjemet közel félmillió forintért, a családja nem kérdezte meg, hogy mennyivel segítsenek, a ravatalhoz viszont nem engedtek oda, úgy állták körbe, hogy még véletlen se férhessek oda. Amikor a ref.lelkész mondta, hogy megkéri a gyászoló családtagokat, először a feleséget, utána az édesanyát, gyermekeket, akkor a mama felugrott és ment a koporsó után. A sírnál dettó, a végén közölte, hogy ő olyan szépen eltemette volna. Na, ezért a mondatáért nem lesz jelen a sírkőavatáson. 3 napra 11 embernek kivettem egy 3 fürdőszobás házat, egy nem kérdezte meg, hogy tartoznak-e valamivel. Örülök, hogy túlvagyok a családon. Én pont azt szervezem meg, hogy a menyemnek, unokáimnak a legkisebb macerával járjon és ne kerüljön nekik semmibe. Ezt már megoldottam. Miután nekem másom nincs a Földön, csak ők, másra nem számíthatok. Aztán azt tesz, amit akar, akkor már oly mindegy. Ezt hidd el, hogy ő jobban igényli. A fiamat 3 éve temettük, ő hamvasztva lett, egy budapesti templom altemplomában van eltemetve. Ritkán vagyok úgy Pesten, hogy nyitva legyen az urnatemető. Menyemék is így vannak vele. Menyem azt csinálta, hogy kint van a falon az egyik legjobb fényképe, alatta egy IKEA-polc. A kép két oldalánál 1-1 váza van, abban mindig van friss virág. Hát én is oda szoktam virágot vinni. Az előbb ment az ATV-n egy film Izraelről. Még kicsit a hatása alatt vagyok. 2 éve bejártuk az egészet a férjemmel, mintha újra ott lettem volna. Látod, nem vagyok vallásos, mégis mekkora hatással van rám. Hatalmas a késztetés, hogy újra elmenjek. Ezeket addig kell megtenni, amíg egészségileg még megy a dolog. Ha már nem megy úgy a járás, akkor úgyis maradok és marad a TV, fényképalbum, számítógép. Hát jó pihenést, amennyi a hétből még maradt.. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Segítő szakemberek kiállása az agresszív közbeszéd ellen
5842 Létrehozva: 2025-03-17
A száj- és körömfájás (FMD -magyarul RSzKF) jelenlegi diagnosztikai és válságkezelési gyakorlatának azonnali felülvizsgálata, életpárti alternatívák bevezetése érdekében.
3284 Létrehozva: 2025-04-02
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1800 Létrehozva: 2025-03-20
Magyar emberek kiállása az agresszív hazai közbeszéd ellen
1795 Létrehozva: 2025-03-18
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2235 Létrehozva: 2025-03-04
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
1556 Létrehozva: 2025-03-05
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1066 Létrehozva: 2025-03-30
Tiltakozás a Szolnok-Abony közé tervezett elektrolit gyár megépülése ellen!
1180 Létrehozva: 2025-03-09
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
10675 Létrehozva: 2024-06-21
Gyermekeink érdekében: Ne szervezzék át a XVI. kerületi óvodák csoportjait!
553 Létrehozva: 2025-03-27
Kiállunk Vészabó Noémi emberi méltósága és művészete mellett
209 Létrehozva: 2025-03-25
Mentsük meg a KRE-BTK képzéseit!
934 Létrehozva: 2025-03-03
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
738 Létrehozva: 2025-01-19
Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!
7800 Létrehozva: 2020-07-28
Mentsük meg a soproni ovikat!
3341 Létrehozva: 2025-02-24
Védjük meg a Thaly Kálmán utcai fákat!
98 Létrehozva: 2025-03-16
Állandó füst megszűntetése 2 iskola és 1 óvoda udvarán (az Endresz György u. 49.-ből)
96 Létrehozva: 2025-04-02
Dr Bordás Noémi doktornő szabadlábra helyezése
670 Létrehozva: 2025-02-23
A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ GYERMEKEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
4888 Létrehozva: 2023-04-02
Petíció a DSZC-s iskolák reggeli kezdési időpontjának módosításáért
60 Létrehozva: 2025-04-03