Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

V.

#9413 Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-01 23:05

#9412: Szerénke - Re: LUKRÉCIÁNAK!

HALIHÓ!!!!!   A SCHMITT ÜGY MIATT TÁVOZIK A SOTE REKTORA. NEM AKAR HŐS LENNI CSAK AZ EGYETEM ÉRDEKEIT NÉZI!!!!! MILYEN SZÉP TŐLE.  SZÉGYELLJE MÁR EL MAGÁT VÉGRE PAJA BÁ ÉS KÖVETHETNÉ PÉLDÁJÁT!!!!!!  PAJA BÁ SEMMILYEN ÉRDEKET NEM NÉZ, MERT MÁR A SAJÁT ÉRDEKE IS A SÜLLYESZTŐ LENNE!!!!!!! DE HA ENGEDIK NEKI, HOGY MARADJON AZ MÉG NAGYOBB SZEMÉTSÉG ZORBÁNTÓL. SZIA.

Válaszok

L.

#9414 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-02 08:41:00

#9413: V. - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Szia!

Én borítékoltam volna, hogy így lesz. A rektor előtt kalapot emelek, bátor ember, minden tiszteletem az övé. Azt, hogy nem mondott le Pajabá, szintén a Zorábén műve. Ez az ember egy bábu, amit utasít a góré, azt hajtja végre. Én nem tudom, most mondják a TV2-n, hogy sportember mindent kibír. Azért van egy felső határ, amit már a rinocéroszbőrnek sem szabadna kibírni. Mindezt pedig olyan köntörbe tálalva, hogy ez az ország érdeke, ő az ország érdekét nézi. Hát tudod... Tegnap a KDNP kelfüggesztette azt a pasit, aki az Olgánál azt nyilatkozta, hogy a Pajának már régen unokákat kéne terelgetni Amerikában. Lesz itt még harc, ez simán nem fog véget érni.

Szerénke

#9416 Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-02 11:03:32

#9413: V. - Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Szia, Vilmos! (Remélem nem Vilma vagy?)  Azóta már tudjuk a fejleményeket.  Biztosan olvasgattál itt is, szerintem egy véleményen vagyunk, de - rajtunk kívül -  ez a kutyát sem érdekel, úgyhogy megyek is innen, kívül tágasabb. Üdv.