Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

2012-04-01 11:40

Szia, Szerénke!
Napsugaras, vidám napot kívánok, ennek örömére küldtem néhány vidámságot Neked. Üdv.

Válaszok

Szerénke

#9403 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-01 16:03:37

#9401: Lukrécia -

Hali!  Megkaptam a küldeményedet, kösz a figyelmeztetést! Az olvasása előtt mentem is, ahova küldtél...  Anyukám is mindig mondta, hogy "kislányom, neked csak a kisujjamat kell mutatni...". - Viszont beszéltem Dr. XY-nal, lehetett hallani(?), ahogy mosolyog, nekem ennyi elég... 30 éve ismerem! - Tudod, Ő autóközlekedési technikummal indított, majd, mint csóró, gk.vezető lett és estin diplomázott, a közlekedésmérnöki karon.  Ezt követően 3 évig készült a vizsgára, persze már, mint közlekedésszervező, végülis 21 évig koptatta az iskolapadot.  A pályafutása csúcsa az elnök-vezérigazgatói beosztás volt, de még most is azt mondta, hogy inkább én... na, látod, ilyenek a valódi doktorok. - Annyit nevetgéltünk annak idején, hogy egyszer csak beleszerettem, hót komolyan (szerencsémre Ő már túl volt rajt).  Ja, és az életben egyszer sem hallottam, láttam, hogy használta volna a címét. Csak azért nem írom le ide a nevét, mert nem csak NAGYEMBER, de ismert is.   Más:  Annyi barom levélre kellett válaszolnom, hogy a nem létező f.szom tele van már. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy milyen jó is az ügyvédeknek, mert tudják, hogy mit hol kell keresni?  Erről pedig Apám jut eszembe, aki azt mondta, hogy az Ő osztályukból (1954.) majdnem mindenki orvos v. mérnök lett, kivéve azt az 1-2 hülyébbet, akik tanárok vagy jogászok.  - Lassan végzek a kisfiam - 24 db - klféle szabálysértési bírságolási ügyeinek megválaszolásával, nyilván ellentmondunk, ahol nincs objektív felelősségrevonás. Sajnálj!  Pusz.