Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lukrécia

2012-03-30 15:29

Szerike!
Mejöttem, meglettem... kopasztva pár 10-essel. A megfázásom nem akar alábbhagyni, úgyhogy csinálok egy krigli forralt bort és bebúvok az ágyikómba. Onnan is tudok tévézni, ha meg elalszom, tiszta haszon. Akkor holnapra jól kiizzadom és túl leszek az egészen.
Pusz.
Ja, mit szólsz, hogy felpörögtek az események? Még a végén le fog mondani Palibá.

Vendég

#9377 Re: "Schmittné zarándokúton" - (Nem neki kellene!)

2012-03-30 15:31

#9371: Schmittné kedvenc nótája:

Zarándokút, ha végigmegyek rajtad én, eszembe jut egy régi szép emlék: Sándor Palota Pál...

Szerénke

#9378 Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-03-30 16:29

#9376: Lukrécia -   " még a végén le fog mondani Palibá"

Lukika!  Az elején kellett volna!!!  Az, hogy nem így történt, nem az Ő hibája.  Ő mindössze - amikor szemrevételeztem - "törtetett" az Ostrom túloldalán, a rosseb gondóta, hogy hova az a nagy igyekezet?  Majd ott mélázgatott a kocsma előtt, amikor "megzavartam",  lehet én vók a hibás, mert eltereltem a figyelmét.  - Ki hitte volna, hogy a Palotába igyekszik, asszittem a kocsmába?!

V.

#9379 SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 17:08

http://www.hirado.hu/Hirek/2012/03/~/media/Images/Hirado/2012/03/30/11/0fe9015f_ea71_4ba6_9f55_63d433ce3f4e.jpg.ashx

MONDJON LE ÉS AZ IS AKINEK A ZEMBERE, AKI BEÜLTETTE PAJA BÁT A BÁRSONYSZÉKBE AZ A FŐBŰNÖS!!!!!!

Sittre vele

#9380 Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 17:57

#9379: V. - SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Talán most már vége lesz ennek a fejezetnek. A baj csak az, hogy a regény még nagyon hosszan fog eltartani.

V.

#9381 Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 18:13

#9380: Sittre vele - Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEM AZÉRT A 2 FORINTÉRT, DE ZORBÁNÉK MIT TETTEK VOLNA MÁR VELÜNK VAGYIS GYURCSÁNNYAL?????? ÉS BUDAPESTTEL??? AZT MÁR FÖL IS GYUJTOTTÁK VOLNA EGYENESEN VAGY 100-SZOR AZÓTA, AMIT ŐK MŰVELNEK. MOST BEDŐLTEK RENDESEN. VÁROM A NAGYBEJELENTÉST AZ ELNÖK ÚRTÓL. EZT MÁR NEM HINNÉM, HOGY KITUDJÁK MAGYARÁZNI. BÁR POFFFFÁZNI MIND TUD!!!!!!

egy álvidéki, aki vidéken lakik

#9382 Re: Re: "Schmittné zarándokúton" - (Nem neki kellene!)

2012-03-30 18:30

#9377: - Re: "Schmittné zarándokúton" - (Nem neki kellene!)

Ez az egyik kedvenc nótám volt valamikor az eredeti szöveggel, de most már ez lép a helyébe! Én is kíváncsian várom a fejleményeket?

Tehát:  Zarándokút, ha végigmegyek rajtad én stb.

egy baloldali

#9383 Dr nélküli Schmitt Pali bácsi...

2012-03-30 19:24

Most érkeztem haza az üdülésből, kellemesen szép hír fogad és kellemetlenül hűvös idő. No de örüljön a szegény ember a jó hírnek és, hogy őszinte legyek örülök is neki. Csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy kiváncsian várom a fejleményeket?? Vagy aki kiváncsi, az hamar megöregszik?? Majd elválik, mint az a bizonyos dolog a májtól!! Üdv. Mindenkinek!!

Lukrécia

#9384 Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 19:30

#9381: V. - Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Ennek töredékét sem követték el baloldalon és majdnem lángragyújtották a fővárost 2006-ban. Ami borzasztó, még mindig az ÖSZÖDI BESZÉDET ugatják, ami szerintem az újkori magyar történelem legőszintébb, zártkörben megtartott, valaki jellemtelen szar alak által kiszivárogtatott, a FIDESZ által aljas módon összemontírozott beszéde volt, amit a nemgondolkodó jobbos többség bekapott, mint a legyet. Sajnos bekapta az a bizonytalan réteg is, akik addig balra szavaztak.

Lukrécia

2012-03-30 19:31

Szerénke!
Mi van Filikével, elüldözted? Csodálkozom, hogy egy szava nincs a mostani fejleményekhez.
V.

#9386 Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 20:00

#9384: Lukrécia - Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOST OLVASTAM, HOGY NEM MONDOTT EZ LE ÉS MAJD LESZ ESTE AZ MTV1-EN A GONDOLOM A FELVETT HAZUGSÁGA. DÖBBENET!!!!!!  EZ NEM IS AKAR LEMONDANI??????  AMIKOR EZ MÁR A SAJÁT MAGA ÉRDEKE IS, HOGY ENNEK MILYEN VASTAG BŐR VAN A KÉPÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L.

#9387 Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 20:07

#9386: V. - Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Ez egy rinocérosz! Én is hallottam. Már előre felnyomta az agyam. Nézd meg a Net-en, vannak fiatalok, akik mellette tüntetnek. Odament az LMP-s sátorosokhoz egy vén faszi és elkezdte a szokásos fideszes örjöngést, hogy: "HAZAÁRULÓK", csendben elvezették. Nem értem az embereket. Mi lesz itt még! De jó, hogy vidéken élek!!!!

V.

#9388 Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 20:21

#9387: L. - Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SITT (DR) MONDTA, HOGY VANNAK PILLANATOK AMIKOR ELBŐGÖM MAGAM. HÁT MI EZ??  EGY KIVÉNHEDT TEHÉN??????  LEHET MÉG ROSSZABB LESZ HELYETTE, DE NEM AZ A LÉNYEG.  EGY ILYEN TOLVAJNAK NEVEZHETŐ ZEMBER NE LEGYEN A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ELNÖKE, MENJEN A FENÉBE A GAZDÁJÁVAL EGYÜTT AZ OV-VAL!!!!!!

L.

#9389 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 20:31

#9388: V. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Az a baj, hogy gumigerincű mindegyik. Azért nem szeretnék egyik helyében sem lenni, de egyék meg, amit főztek, utána kormányozzanak úgy, hogy az országnak - NEM NEKIK - jobb legyen.

Szerénke

#9390 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 21:53

#9389: L. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hali!  Áhítattal hallgattam Pali bácsi szavait, szerintem "nesze semmi, fogd meg jól(!)".  Persze, én ehhez is karcsú vók, majd megkérdezem a közlekedésmérnök barátomat, mit szól hozzá?  Dr. XY 60 éves és 1980-ban doktorált.  Sajnálom, hogy meghalt az Öcsém apósa, Dr. Szeitz Károly egyetemi docens, aki a Műegyetemen matekot tanított, és annak idején ez a barátom nála vizsgázott, mindkét alkalommal.  Egyszer, amikor a Rómain Szeitzéknél szilvesztereztünk, még szóba is hoztam - szokásomhoz híven hülyéskedtem - mire Ő azt mondta, hogy neki nem kellett volna protekció, mert mindent tudott.  Naja, azért is hoztam szóba, mert imádtam az eszét,  hát még a szerénységét és a humorát.  - Annyi bizonyos, hogy jelenleg is rengeteget kell érte dolgozni, - véletlenül van itt egy villamosmérnök ismerősöm, aki már a 3. éve kőkeményen nyomja, pedig csak 27 éves, - oszt" ki tudja, még így is lehet, hogy az Ecserin kell majd beszereznie, mert megígérte a szüleinek, mint Paja bá, hogy mindenképpen dr. lesz.   Jóccakát!

Ui.: Kezdődik a Nadal-Murray elődöntő mingyár, azt hiszem 21-kor.

L.

#9391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 21:59

#9390: Szerénke - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Hali!

Hát először is: Az Obersovszky Péter valószínűleg megfogadta, hogy bebizonyítja, hogy hosszabb a nyelve, mint Sittpalinak, szerintem legalább 5 cm-el mélyebben nyalt be neki, mint Pali szokott Viktornak. Számomra az egész vérlázító volt és hallgatom a számomra egyetlen hiteles ATV-t, ahol sorra mondják el ellenzéki politikusok a véleményüket.

Ez valami borzalom, hogy milyen szinten vesznek minket semmibe. Azt hiszem, most túllőttek a célon, ezt már nem fogja az ellenzék hagyni. Az LMP elkezdte az ülősztrájkot a Sándor Palotánál, nem is mennek haza. Figyeld meg, hogy sorozatos tüntetések jönnek, nem olyan kicsik, mint ami az elmúlt 2 évben volt. Óriási hiba volt Viktátornak ez a mai döntés. Én nem gondolom, hogy Sittpali diszlexiás agyából pattant ki ekkora baromság.

Sz.

#9392 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 22:29

#9391: L. - Re: Re:   "Borzalom, hogy milyen szinten vesznek semmibe minket..."

Szia!  Nadal - játék nélkül - feladta a mérkőzést.  Közvetítik helyette a Nadal-Tsongát, megnézem, mert csak a döntő szettet láttam, de ott semmi baja nem volt Nadalnak.  Salak Matyi, készül a szezonjára, itt pedig bet.jt a csipkedős gatyájába. - Pali bácsinak pedig képesek voltak kitalálni az okosságot, hogy írnak neki egy disszertációt, vagy vesznek egyet az Ecserin. - Éppen mondom Sanyinak, hogy apámat már hol érdekelte - 70-75 éves korában - az építészmérnöksége, már 15 éve csak netezett meg a telkekeket gondozta. Ha honfoglalóztunk, vagy bármit játszottunk és nem tudtuk a választ, persze még mindig neki rikogattunk, hogy mondjad gyorsan, és Ő mondta is. Ne feledjük el, hogy nem volt beteg, soha életében nem volt kórházban és orvosnál sem, de hát akkor is, hogy doktorált volna mán 70 évesen?  - Szép magyarosan, summa summarum: Pali bácsi meg a summa cum laude diploma(?), ezt még a  meg sem született unokám sem venné be! - Ami nem ment 50 évesen, az mittől menne 70 évesen???  Ejh, Paja bá, Paja bá'!!!   Na, most már télleg: jó éjt!

Ui.:  Miért ne vennének semmibe?  Miért, kik vagyunk mink?  - Egyszerű Zorrók!!!

V.

#9393 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-31 11:29

#9391: L. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MÁR DÉLUTÁN TUDTA A MÉDIA, HOGY NEM MOND LE EZ IS KISZIVÁRGOTT, MINT AZ ÖSZÖDI BESZÉD. TUDOD IRTAM, HOGY EZT OLVASTAM. MINDEGY. EZ SZÍVÁS NEKIK IGYIS-ÚGYIS!!!!!! A SZÉGYEN ÉS AZ UNDOR MÉG NAGYOBB, MINT HA LEMONDOTT VOLNA.!!!!!! EZ LEGYEN AZ Ő BAJUK VAGY INKÁBB A VESZTÜK!!!!!!!!!!!

L.

#9394 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-31 11:45

#9393: V. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Teljes az egyetértés közöttünk. Igen, én is hallottam tegnap, csak amikor azzal a csapzott kézitáskával bement a Parlamentbe Viktortól átvenni az utasítást, csendben reménykedtem, hogy a fontos iratokat adja át és azzal a bevásárlószatyorral álcázza. Nem jött be. Azzal együtt itt nem ért véget a dolog, szerintem max. hetek kérdése, mert ezt nem lehet egy országgal megtenni még akkor sem, ha birkaország vagyunk. Az LMP csinálja az ülősztrájkot a Sándor Palota előtt, gondolom, a Parlamentben sem hagyja az ellenzék annyiban és ami tetszik, hogy belülről a FITYISZ-ből is támadják az értelmesebbek. Ami tegnap az Obersovszkynál lezajlott, hát.... arra a szégyen szó kevés.

Sz.

#9395 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-31 14:58

#9394: L. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia!  Akkora szél van itt, hogy nem is mernék kimenni az utcára. - Lukrécia! Nem ez a szerencsétlen vénember a főhibás, tudod, ahogy már írtam, hogy Ő mindössze "törtetett" az Ostromban, amikor kiabáltam neki.  - Vikica meg had vágja saját maguk alatt a fát!  Nézegettem többféle szavazást erről az akciójukról, mindenütt 85/15 % az arány.  Azért azt nem hinném, hogy a Baloldalnak 85 % lenne már a támogatottsága, még a Jobbikkal együtt sem?  Qrják csak el tovább a dolgaikat, - bár ennél már lehet, hogy nem szükséges jobban. Innen már - valszeg - egyenes út a süllyedő hajó jelenet, ami mindig érdekes dolgokat tud produkálni..., persze szerintem.  Pusz.

Ui.:  Rengeteg adm. dolgom akadt, mert mindig halogattam.

L.

#9396 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-31 15:11

#9395: Sz. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Hali!

Persze, hogy nem Sittpaja a főbüncsi, ő egy marionettbábu. Itt nálunk a faluban nagyjából egységes a vélemény, hogy ebben a történetben ezt a szerencsétlent sajnálni kell. Minél több idő telik el, annál rosszabbul jön ki belőle. Nem baj, egyszer kijön és akkor mehet 70 évesen az iskolapadba, hogy betartsa igéretét és elvégezze azt a doktorit, amit tegnap este hosszúnyelvű Obersovszkynak mondott. Obersovszkyt egyébként ismertem régről, soha nem lehetett ráfogni, hogy véresszájú balos lenne, inkább a megfontolt jobboldaliak táborát gazdagította. Ő is igazolja, hogy van az a pénz, amiért a nyelvünk hosszúra tud nyúlni. Úgy megkérdezném tőle, hogy milyen volt odabent?

Sz.

#9397 Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-31 15:46

#9396: L. - Re: Re:  SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azt mondta Pali bácsi, hogy a szüleinek ígérte meg, hogy picidoktor lesz. Nem vagyunk egyformák, pl., amit én a szüleimnek ígértem meg, soha nem tartottam be, naná, nekik akkor is én voltam a leg-.  - Pali bá'-nak, nem biztos, hogy 2-3 évet iskolapadba kell ülnie, majd csak igazolja neki "valaki", hogy nagyon is kiváncsi kutakodást folytatott évekig. Így aztán jöhet a vizsga, szerintem drukk nélkül.  Mily egyszerű az élet...

Dr. Plágium Pál

#9398 Nehéz a doktorságtól búcsút venni...

2012-03-31 16:21

egy baloldali

#9399 Re: Dr nélküli Schmitt Pali bácsi...

2012-03-31 21:35

#9383: egy baloldali - Dr nélküli Schmitt Pali bácsi...

Ezért igyekeztem én haza az üdülésből, hogy a magyar köztévén hallhassam a Schmitt Pál bejelentését?? Számomra semmi nem jött le a mondókából,  legfeljebb az, hogy azt gondolta valami mese délutánon van?? Egyetértek az előttem szólókkal abban, hogy nem csak nekünk marha nagy szégyen, illetőleg az országunknak, hanem minél tovább huzza halasztja annál nagyob kárt okoz saját magának is. Szépen el kellett volna utazni a gyerekeihez unokázni és lenyugodni, akár ott is maradhatott volna. A nejének több esze van, az már előre a zarándokok útjára lépett. Szégyellje magát Schmitt Pál, de nem kevésbé Orbán Viktor tanácsadó!!! Nem gondolnak a rahedli gyerekeikre, unokáikra??? Milyen erkölcsi örökséget hagynak rájuk?? Vagy a pénz beszél kutya ugat???  Süljön le a pofffájukról a bőr!!!

Elnézést, hogy magamnak válaszolok de nem látok itt senkit. Jóéjt Mindenkinek.

Demokrata

#9400 Re: Re: Dr nélküli Schmitt Pali bácsi...

2012-04-01 07:59

#9399: egy baloldali - Re: Dr nélküli Schmitt Pali bácsi... 

Az utolsó mondatban minden benne van: A PÉNZ BESZÉL, A KUTYA UGAT. Legalábbis a gumigerincűekre ez mindenképpen igaz.