Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

L.

#9391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 21:59

#9390: Szerénke - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Hali!

Hát először is: Az Obersovszky Péter valószínűleg megfogadta, hogy bebizonyítja, hogy hosszabb a nyelve, mint Sittpalinak, szerintem legalább 5 cm-el mélyebben nyalt be neki, mint Pali szokott Viktornak. Számomra az egész vérlázító volt és hallgatom a számomra egyetlen hiteles ATV-t, ahol sorra mondják el ellenzéki politikusok a véleményüket.

Ez valami borzalom, hogy milyen szinten vesznek minket semmibe. Azt hiszem, most túllőttek a célon, ezt már nem fogja az ellenzék hagyni. Az LMP elkezdte az ülősztrájkot a Sándor Palotánál, nem is mennek haza. Figyeld meg, hogy sorozatos tüntetések jönnek, nem olyan kicsik, mint ami az elmúlt 2 évben volt. Óriási hiba volt Viktátornak ez a mai döntés. Én nem gondolom, hogy Sittpali diszlexiás agyából pattant ki ekkora baromság.

Válaszok

Sz.

#9392 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-30 22:29:47

#9391: L. - Re: Re:   "Borzalom, hogy milyen szinten vesznek semmibe minket..."

Szia!  Nadal - játék nélkül - feladta a mérkőzést.  Közvetítik helyette a Nadal-Tsongát, megnézem, mert csak a döntő szettet láttam, de ott semmi baja nem volt Nadalnak.  Salak Matyi, készül a szezonjára, itt pedig bet.jt a csipkedős gatyájába. - Pali bácsinak pedig képesek voltak kitalálni az okosságot, hogy írnak neki egy disszertációt, vagy vesznek egyet az Ecserin. - Éppen mondom Sanyinak, hogy apámat már hol érdekelte - 70-75 éves korában - az építészmérnöksége, már 15 éve csak netezett meg a telkekeket gondozta. Ha honfoglalóztunk, vagy bármit játszottunk és nem tudtuk a választ, persze még mindig neki rikogattunk, hogy mondjad gyorsan, és Ő mondta is. Ne feledjük el, hogy nem volt beteg, soha életében nem volt kórházban és orvosnál sem, de hát akkor is, hogy doktorált volna mán 70 évesen?  - Szép magyarosan, summa summarum: Pali bácsi meg a summa cum laude diploma(?), ezt még a  meg sem született unokám sem venné be! - Ami nem ment 50 évesen, az mittől menne 70 évesen???  Ejh, Paja bá, Paja bá'!!!   Na, most már télleg: jó éjt!

Ui.:  Miért ne vennének semmibe?  Miért, kik vagyunk mink?  - Egyszerű Zorrók!!!

V.

#9393 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-31 11:29:28

#9391: L. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MÁR DÉLUTÁN TUDTA A MÉDIA, HOGY NEM MOND LE EZ IS KISZIVÁRGOTT, MINT AZ ÖSZÖDI BESZÉD. TUDOD IRTAM, HOGY EZT OLVASTAM. MINDEGY. EZ SZÍVÁS NEKIK IGYIS-ÚGYIS!!!!!! A SZÉGYEN ÉS AZ UNDOR MÉG NAGYOBB, MINT HA LEMONDOTT VOLNA.!!!!!! EZ LEGYEN AZ Ő BAJUK VAGY INKÁBB A VESZTÜK!!!!!!!!!!!