Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

V.

#9393 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-31 11:29

#9391: L. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MÁR DÉLUTÁN TUDTA A MÉDIA, HOGY NEM MOND LE EZ IS KISZIVÁRGOTT, MINT AZ ÖSZÖDI BESZÉD. TUDOD IRTAM, HOGY EZT OLVASTAM. MINDEGY. EZ SZÍVÁS NEKIK IGYIS-ÚGYIS!!!!!! A SZÉGYEN ÉS AZ UNDOR MÉG NAGYOBB, MINT HA LEMONDOTT VOLNA.!!!!!! EZ LEGYEN AZ Ő BAJUK VAGY INKÁBB A VESZTÜK!!!!!!!!!!!

Válaszok

L.

#9394 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-31 11:45:44

#9393: V. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Teljes az egyetértés közöttünk. Igen, én is hallottam tegnap, csak amikor azzal a csapzott kézitáskával bement a Parlamentbe Viktortól átvenni az utasítást, csendben reménykedtem, hogy a fontos iratokat adja át és azzal a bevásárlószatyorral álcázza. Nem jött be. Azzal együtt itt nem ért véget a dolog, szerintem max. hetek kérdése, mert ezt nem lehet egy országgal megtenni még akkor sem, ha birkaország vagyunk. Az LMP csinálja az ülősztrájkot a Sándor Palota előtt, gondolom, a Parlamentben sem hagyja az ellenzék annyiban és ami tetszik, hogy belülről a FITYISZ-ből is támadják az értelmesebbek. Ami tegnap az Obersovszkynál lezajlott, hát.... arra a szégyen szó kevés.