Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

L.

#9394 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-31 11:45

#9393: V. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Teljes az egyetértés közöttünk. Igen, én is hallottam tegnap, csak amikor azzal a csapzott kézitáskával bement a Parlamentbe Viktortól átvenni az utasítást, csendben reménykedtem, hogy a fontos iratokat adja át és azzal a bevásárlószatyorral álcázza. Nem jött be. Azzal együtt itt nem ért véget a dolog, szerintem max. hetek kérdése, mert ezt nem lehet egy országgal megtenni még akkor sem, ha birkaország vagyunk. Az LMP csinálja az ülősztrájkot a Sándor Palota előtt, gondolom, a Parlamentben sem hagyja az ellenzék annyiban és ami tetszik, hogy belülről a FITYISZ-ből is támadják az értelmesebbek. Ami tegnap az Obersovszkynál lezajlott, hát.... arra a szégyen szó kevés.

Válaszok

Sz.

#9395 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-03-31 14:58:29

#9394: L. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SITTET ÉRDEMELNE SITT (DR)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia!  Akkora szél van itt, hogy nem is mernék kimenni az utcára. - Lukrécia! Nem ez a szerencsétlen vénember a főhibás, tudod, ahogy már írtam, hogy Ő mindössze "törtetett" az Ostromban, amikor kiabáltam neki.  - Vikica meg had vágja saját maguk alatt a fát!  Nézegettem többféle szavazást erről az akciójukról, mindenütt 85/15 % az arány.  Azért azt nem hinném, hogy a Baloldalnak 85 % lenne már a támogatottsága, még a Jobbikkal együtt sem?  Qrják csak el tovább a dolgaikat, - bár ennél már lehet, hogy nem szükséges jobban. Innen már - valszeg - egyenes út a süllyedő hajó jelenet, ami mindig érdekes dolgokat tud produkálni..., persze szerintem.  Pusz.

Ui.:  Rengeteg adm. dolgom akadt, mert mindig halogattam.