Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy baloldali

#9383 Dr nélküli Schmitt Pali bácsi...

2012-03-30 19:24

Most érkeztem haza az üdülésből, kellemesen szép hír fogad és kellemetlenül hűvös idő. No de örüljön a szegény ember a jó hírnek és, hogy őszinte legyek örülök is neki. Csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy kiváncsian várom a fejleményeket?? Vagy aki kiváncsi, az hamar megöregszik?? Majd elválik, mint az a bizonyos dolog a májtól!! Üdv. Mindenkinek!!

Válaszok

egy baloldali

#9399 Re: Dr nélküli Schmitt Pali bácsi...

2012-03-31 21:35:45

#9383: egy baloldali - Dr nélküli Schmitt Pali bácsi...

Ezért igyekeztem én haza az üdülésből, hogy a magyar köztévén hallhassam a Schmitt Pál bejelentését?? Számomra semmi nem jött le a mondókából,  legfeljebb az, hogy azt gondolta valami mese délutánon van?? Egyetértek az előttem szólókkal abban, hogy nem csak nekünk marha nagy szégyen, illetőleg az országunknak, hanem minél tovább huzza halasztja annál nagyob kárt okoz saját magának is. Szépen el kellett volna utazni a gyerekeihez unokázni és lenyugodni, akár ott is maradhatott volna. A nejének több esze van, az már előre a zarándokok útjára lépett. Szégyellje magát Schmitt Pál, de nem kevésbé Orbán Viktor tanácsadó!!! Nem gondolnak a rahedli gyerekeikre, unokáikra??? Milyen erkölcsi örökséget hagynak rájuk?? Vagy a pénz beszél kutya ugat???  Süljön le a pofffájukról a bőr!!!

Elnézést, hogy magamnak válaszolok de nem látok itt senkit. Jóéjt Mindenkinek.