Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#9498 Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-06 13:43

#9497: Szerénke - Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK! 

Hát, Szerénke, megint mezőgazdasági munkát végeztem, csak most sikerült bejutnom a házba. Ha nem is 7 fejű, de egy 3 fejű dolgozik most nálam, hát mit ne mondjak, azt a dumát, amit megereszt, ahelyett, hogy a munka haladna, hát... nem semmi. Ha így folytatom, pelenkázni kell engem is, pedig már kinőttem abból a korból, vissza pedig még nem nőttem. Majd priviben elmesélem, hogy mik történtek, nem akarom nagy nyilvánosság előtt leírni, hogy hogy cikiztek engem, a városból vidékre szakadt csajt, aki reformokat akart bevezetni a saját kertjében. Mindenesetre a helyi TV-ben meg akarják jelentetni az ujításomat. A kísérőszöveget most nem mellékelem. El is tűnök egy pár órára, hogy elcsituljanak a kedélyek.

Válaszok

Szerénke

#9500 Re: Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

2012-04-06 14:12:16

#9498: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: LUKRÉCIÁNAK!

Ne, hogy börtönbe kerüljél, bár éppen bablevest akarok főzni. - Kivettem egy csomag babot meg - Karácsonyról maradt - lazacot a fagyasztóból. Megfőzöm a sonkát, majd a levében a babot. Csinálok fokhagymás lazacot zöldségkörettel, oszt' ezzel le is van tudva a kellemes húzzssvvét. Apám húga küldött egy tepsi zserbót, apámnak az volt kedvence. Tudod, múltkor átvittem neki a diónkat és segítettem megpucolni. Ő nagyon jól tud sütni is.

No, persze festek pirostojásokat, hátha eljön Filike - a 7 fejűvel - meglocsolni?!

Ui.: Most én is eltűnök takarítani, mert, ha télleg eljön, legalább rend legyen.