Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

kisdemokrata nagydoktorival

#9492 Re: Te kitűnő voltál!!!

2012-04-06 10:49

#9490: Demokrata - "rossz magaviseletemmel kitűntem, akkor én hibás vagyok"

Nem, Te nem vagy hibás!  Ez inkább arra enged következtetni, hogy hibátlan voltál, és csak remélni tudom, hogy az életben is az maradtál?! - de talán ezt kijelentő mondatban is írhattam volna.

Válaszok

Demokrata

#9493 Re: Re: Te kitűnő voltál!!!

2012-04-06 11:06:06

#9492: kisdemokrata nagydoktorival - Re: Te kitűnő voltál!!! 

Megkérdeznéd a mostohámat!!! Már nem tudod, "angyalka" lett odafent? Szerintem ördög odalent. Mindegy, halottról jót, vagy semmit, mindenesetre elég rendesen benne van a keze abban, hogy kissé hiperaktív lettem. Egyet viszont köszönök neki tiszta szívemből:  RÁVILÁGÍTOTT ARRA, HOGY HOGYAN NEM SZABAD ÉLNI, HOGYAN NEM SZABAD A MÁSIKKAL VISELKEDNI. EZÉRT LETTEM ÉN RENDES EMBER ÉS Ő EGY NAGY SENKI. HALÁLAKOR OLYAN EGYEDÜL VOLT, MINT A PISZOK A KÖRMÖM ALATT. NEM HARAGSZOM RÁ, MÉG AZ EMLÉKÉT IS SZÁNOM. KÖSZÖNÖM NEKI, HOGY VAGYOK, AKI VAGYOK, ANNYIRA SEMMIBE VETT, HOGY MEG KELLETT MUTATNOM A VILÁGNAK, HOGY TÖBB VAGYOK, MINT Ő, A BÜSZKE, RÁTARTI NŐ, AKINEK SIKERÜLT A HÁBORÚ ELŐTT ELVÉGEZNI 6 ÁLTALÁNOST. Ha nem vágta volna rendszeresen a pofámba, de a kétdiplomás apám képébe is, hogy mennyivel különb, mint mi, lehet, hogy nem alakul ki bennem, hogy megmutatom...