Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokrata

#9493 Re: Re: Te kitűnő voltál!!!

2012-04-06 11:06

#9492: kisdemokrata nagydoktorival - Re: Te kitűnő voltál!!! 

Megkérdeznéd a mostohámat!!! Már nem tudod, "angyalka" lett odafent? Szerintem ördög odalent. Mindegy, halottról jót, vagy semmit, mindenesetre elég rendesen benne van a keze abban, hogy kissé hiperaktív lettem. Egyet viszont köszönök neki tiszta szívemből:  RÁVILÁGÍTOTT ARRA, HOGY HOGYAN NEM SZABAD ÉLNI, HOGYAN NEM SZABAD A MÁSIKKAL VISELKEDNI. EZÉRT LETTEM ÉN RENDES EMBER ÉS Ő EGY NAGY SENKI. HALÁLAKOR OLYAN EGYEDÜL VOLT, MINT A PISZOK A KÖRMÖM ALATT. NEM HARAGSZOM RÁ, MÉG AZ EMLÉKÉT IS SZÁNOM. KÖSZÖNÖM NEKI, HOGY VAGYOK, AKI VAGYOK, ANNYIRA SEMMIBE VETT, HOGY MEG KELLETT MUTATNOM A VILÁGNAK, HOGY TÖBB VAGYOK, MINT Ő, A BÜSZKE, RÁTARTI NŐ, AKINEK SIKERÜLT A HÁBORÚ ELŐTT ELVÉGEZNI 6 ÁLTALÁNOST. Ha nem vágta volna rendszeresen a pofámba, de a kétdiplomás apám képébe is, hogy mennyivel különb, mint mi, lehet, hogy nem alakul ki bennem, hogy megmutatom... 

Válaszok

OV

#9494 Re: Re: Re: Én egy áldozat vagyok.

2012-04-06 11:41:43

#9493: Demokrata - Re: Re: Te kitűnő voltál!!!

Kedves Demokrata!  Én is így voltam ezzel, csak nálunk rosszul sült el.  Engem (Édes)apám össze-visszavert, ha nem ötöst kaptam. Ő párttitkár volt, és meg akarta mutatni Alcsútnak, hogy ki az úr a bányában és a háznál.  Néha túllőtt a célon és akkorát b.szott a fejemre, hogy még az öcsém is belesántult. - Amikor felnőtt lettem, minden vágyam nekem is - hozzád hasonlóan - az volt, hogy apám karrierjét übereljem, ha már növésben nem sikerült.  Felnőtt fejjel már megálltam a magam lábán, de még  úgyis egy fejjel kisebb voltam. Ezért az adottságomért apám úgy felkapta a vízet, hogy bedugott - pártfunkciója révén - egy bentlakásos diktátor- és jogászképző intézetbe.  Na, az kemény világ volt eleinte, de apám távolból is tovább egyengette az általa elképzelt útamat (útépítő kőbányász volt). Szerencséjére, egy párttársa a konzulensem barátja volt, így viszonylag egyenes út vezetett a diplomaosztásig. Fellegi konzulens elvtárs  javasolta, hogy a legjobb osztályzatot, azaz a hármas érdemjegyet kapjam meg, de apám ragaszkodott - szokásához híven - a jeleshez, mert egy karrierista párttitkár volt.  - Most itt rohadok a kormányfői bársonyszékben, egy semmitmondó jeles diplomával, és f.ngom nincs, hogy mi tévő legyek???  Amikor nézegetem itt a magam alatt inogó széket, de sokszor eszembe jut, hogy bár asztalos lehettem volna...