Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Quoted post
OV |
#9494 Re: Re: Re: Én egy áldozat vagyok.2012-04-06 11:41#9493: Demokrata - Re: Re: Te kitűnő voltál!!! Kedves Demokrata! Én is így voltam ezzel, csak nálunk rosszul sült el. Engem (Édes)apám össze-visszavert, ha nem ötöst kaptam. Ő párttitkár volt, és meg akarta mutatni Alcsútnak, hogy ki az úr a bányában és a háznál. Néha túllőtt a célon és akkorát b.szott a fejemre, hogy még az öcsém is belesántult. - Amikor felnőtt lettem, minden vágyam nekem is - hozzád hasonlóan - az volt, hogy apám karrierjét übereljem, ha már növésben nem sikerült. Felnőtt fejjel már megálltam a magam lábán, de még úgyis egy fejjel kisebb voltam. Ezért az adottságomért apám úgy felkapta a vízet, hogy bedugott - pártfunkciója révén - egy bentlakásos diktátor- és jogászképző intézetbe. Na, az kemény világ volt eleinte, de apám távolból is tovább egyengette az általa elképzelt útamat (útépítő kőbányász volt). Szerencséjére, egy párttársa a konzulensem barátja volt, így viszonylag egyenes út vezetett a diplomaosztásig. Fellegi konzulens elvtárs javasolta, hogy a legjobb osztályzatot, azaz a hármas érdemjegyet kapjam meg, de apám ragaszkodott - szokásához híven - a jeleshez, mert egy karrierista párttitkár volt. - Most itt rohadok a kormányfői bársonyszékben, egy semmitmondó jeles diplomával, és f.ngom nincs, hogy mi tévő legyek??? Amikor nézegetem itt a magam alatt inogó széket, de sokszor eszembe jut, hogy bár asztalos lehettem volna... |
Válaszok
kisdemokrata nagydoktorival |
#9495 Re: Re: Mert Te egy áldozat voltál, vagy...2012-04-06 12:21:34#9494: OV asztalosipari tanuló részére! Kedves OV! Ezzel a megható történeteddel feladtad nekem a leckét. Miután Te is egy igen jó képességű diák voltál, így - méltányosságból - megadom Neked a lehetőséget, hogy visszaadd a diplomádat, amiért cserében - a szeptemberben induló - asztalosipari tanfolyamunk hallgatói névsorába bejegyezlek. Légy szíves, a fenti ügyben jelentkezzél a tanfolyamvezetőnél, Gyurcsány Ferenc technika tanár úrnál. Sajnos, ez már önköltséges oktatás lesz, ami nálunk azt jelenti, hogy Ön fizet, mi oktatunk. Kérem, hogy első tanítási napon hozzál magaddal 2 köbméter keményfát, fejszét, gyalupadot gyaluval és a forgács összetakarítására söprűt, lapátot és zsákot! Üdvözlettel: Iskolatitkár sk. |
egy baloldali |
#9502 Re: Re: Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!2012-04-06 17:35:20#9494: OV - Re: Re: Re: Én egy áldozat vagyok. Tisztelt Miniszterelnök ur! Csak gratulálni tudok a vallomásához és kivánom Önnek, hogy minél hamarébb legyen asztalos. Én is szakmunkásból lett kényszer vállalkozó vagyok de higgye el, hogy nyugodtan alszom éjszakánként és ha szükösen is, de megtudok élni a szakmunkási fizetésből. Bár jobb lett volna ha nem helyez mázsás terhet rám, de még inkább az országa kiskeresetü dolgozóira. Addig is érezze jól magát az inogó bársonyszékében már a húsvét miatt!! Aztán váltsa valóra a fenti terveit.
MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓNAK KELLEMES HUSVÉTI ÜNNEPET ÉS A HÖLGYEKNEK SOK LOCSOLÓT KIVÁNOK. HA MEGMONDJÁTOK VÉGRE, HOGY HOL LAKTOK ÉN ELMEGYEK MEGLOCSOLNI BENNETEKET LUKRÉCIA ÉS SZERÉNKE?? DE MÉG EZT IS MEGTAGADJÁTOK EGY TISZTESSÉGBEN MEGÖREGEDETT (DE NEM VÉNÜLT) FÓRUMTÁRSATOKTÓL?? BOLTOZHATUNK IRJÁTOK MEG. ADDIG IS KÉZCSÓK ÉS MINDEN EGYÉB. |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1207 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
322 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6676 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
158 Létrehozva: 2024-10-17
Kerékpárutat Náraiba
229 Létrehozva: 2024-07-08
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5049 Létrehozva: 2024-06-21
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
112 Létrehozva: 2024-10-08
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
92 Létrehozva: 2024-10-07
Fecskementési incidens Fenékpuszta
1117 Létrehozva: 2024-09-23
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
74 Létrehozva: 2024-10-13
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
335 Létrehozva: 2021-12-02
Legyen verseny a magyar média- és szórakoztatóiparban!
2360 Létrehozva: 2023-01-05
Nyilatkozat a gyűlöletbeszéd ellen
47 Létrehozva: 2024-10-03
Adózás könnyítése
41 Létrehozva: 2024-09-19
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
892 Létrehozva: 2024-03-21
Drosztengedélyek maximalizálása
28 Létrehozva: 2024-09-19
PETÍCIÓ A KÖTELEZŐ PÓRÁZHASZNÁLATÉRT KUTYASÉTÁLTATÁS KÖZBEN
80 Létrehozva: 2024-09-30
Folytatódjon tovább 2025-ben Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban
134 Létrehozva: 2023-11-22