Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lukrécia

/ #9963 Re: Re: Re: Re: M.H.GYF

2012-04-25 14:33

#9956: egy GYF szimpatizáns - Re: Re: Re: M.H.GYF 

Szióka!

Én szerencsére ezen a korszakomon már túl vagyok, miutána FIDESZ által megvetett nyugger-korszakomat élem. Nem kell félnem, hogy a szomszédos íróasztal mögött ülő kolléga barát vagy éppen ellenség, mert sajnos tényleg elérkezett az ország oda, hogy ma csak barát, vagy  ellenség van. Ezt (is) megcsinálta a FIDESZ. Én is féltem az előző évtized közepén, ma már nem kell. Én ma azt mondom, hogy kit érdekel, ha velem valami történik? Nekem nagyobb tragédia nem jöhet az életemben, minthogy 2 éve alatt elveszítettem azt a két embert, akiket legjobban szerettem, a fiamat, majd a férjemet? NEkem egy Orbán Viktor, vagy az alávaló sleppje már nem tud olyat nyújtani, ami engem megrendítene.

A Te félelmedet viszont meg tudom érteni. Ha én a fővárosban laknék, lehet, hogy jobban félnék én is, de itt, Somogyban egy kellemes kisközségben még az emberek is másképp viszonyulnak a másikhoz, mint városban. Még elgondolkodom azon, amit írtál és el fogok rajta később lelkizgetni. Most így első olvasatra ezt tudtam hozzászólni.