Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lukrécia

/ #10194 Re: Re: Ilyen is létezik...

2012-05-02 07:52

#10192: Vilmos - Re: Ilyen is létezik... 

Szevasz, Vilmos!

Minden szavaddal egyetértek! A magyar jobboldal kínjában és tehetetlenségében egyik baromságot a másik után követi el. Ma még sajnos akadnak nem kis számmal olyan emberek, akik beveszik és elhiszik ezt a sok mocskot, amit a baloldalra, azon belül is elsősorban Gyurcsány Ferencre ontanak jobbról, de eljön majd az az idő, amikor az emberek többsége rájön arra, amit mi már rég tudunk és azt mondják, hogy ne tovább.

Rájönnek arra, hogy az ilyen primitív, gátlástalan, gonosz emberek, mint a büdöskomcsizó is, csak ártanak hőn szeretett oldaluknak, rájönnek arra is, hogy a sok választási ígéretből semmi nem teljesült, hazudtak mindenkinek és mindennek az ellenkezőjét teljesítik. Amikor már mindenki felélt minden tartalékát, a vezetők pénztárcája pedig továbbra is dagad, na, akkor talán jöhet a változás. A nép addig tűr.

Én a fórumot most már elhagyom, mert a feladatát teljesítette. Szereztem néhány virtuális barátot, ugyanígy ellenséget is. Sajnos nem ellenfelet, azzal nincs semmi bajom. Az ellenséget nem szeretem, azok számomra visszataszítóak. Szomorú, hogy ha nem akarok róluk tudni, akkor nekem kell lépnem. Most ez történik, büdöskomcsizó ellenségünk előkerült, még nagyobb és mocskosabb intenzitással kezdte el tevékenységét. Ebben én nem vagyok partnere. Felettébb furcsa, hogy amint büdöskomcsizó ellenség előkerül, Filiszteus ellenfél eltűnik. Ezen a jövőben nem kívánok rágódni, tegye helyre mindenki saját ismerete szerint.

Te barátom vagy pár fórumtárssal együtt. Szép napot mindenkinek.