Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lukrécia

/ #10771 Re: Re:

2012-06-26 14:26

#10766: - Re:  

Hát akkor kezdem, újra, mert elszállt, amit írtam. Remélem, összeszedem újra, ugyanolyan tömören és jól, mint egy órával ezelőtt.

Mondod, hogy 3 napja tévedtél először ide. A szófordulataid alapján pedig időtlen idők óta itt ténferegsz, stílusod, ha éppen kultúrűáltabb hangulatban vagy, a Filikééhez, ha kitör belőled az állat, akkor a büdöskomcsizó senkiháziéhoz köthető. Egy apró példa: Szerénke nicknevű fórumtársunkat egyedül én hívom jókedvemben szerénykének.ó, nem 3 napja, de az elmúlt hetekben nem is hívtam így. Nesze neked, 3 nap.

A féktelen Gyurcsánygyűlöleted számomra érthetetlen, mert az az ember, bárhogy magyarázod, nem szolgált rá. Te mit csináltál volna akkor, ott helyében? Én nem azt, amit az akkor megzavarodott rendőrök tettek, illetve a TV székháznál nem is tettek órákig semmit. Én biztos, hogy szétvertem volna az odacsődített csürhét, meggondolták volna 100x, hogy még egyszer megjelenjenek-e ott. Gyurcsány arra adott utasítást, hogy MINDEN TÖRVÉNYES ESZKÖZZEL védjék meg a rendet. Te nagyon okos, ez szemkilövetési parancs? Még burkoltan sem. Viszont feleslegesen magyartázok, mert ha egyszer be vagy a gyurcsánygyűlöletre programozva, akkor neked beszélhet az ember.

Az elmúlt 3 napban valóban nem állítottad, hogy jobbikos vagy, de korábban, Filiszteusként többször is, én emlékszem. Büdöskomcsizóként pedig minden megnyilvánulásod arra utalt.

Gyurcsány vagyonosodása, ha visszanézzük a sok mai újgazdagét, még mindig tisztességesebb, tisztább, mint ami a jobboldalon bármikor volt. Most nem akarok semmit részletezni, ezt már megtették előttem sokszor, sokan sok fórumon, csak pici példa: székházeladás, 12 állami gazdaság, tokaj-hegyvidéki szőlők, Orbán bányák, stb... Hol van ettől Gyurcsány??? Ma már benne sincs a TOP 100-ban. Az viszont senki másra nem mondható el, csak rá, meg Bajnaira, hogy a miniszterelnöki fizetésüket sosem vették fel, jótékony célra fordították, Gyurcsány pl. a gyermekélelmezésre. Tudsz jobbról bárkit is, aki hasonlóan cselekedett?

Nem kötelező szeretni Gyurcsányt, nincs is rászorulva. De ne legyen kötelező Orbánt és sleppjét sem szeretni, mert nem tesznek érte semmit, hogy szeressük őket. Én például nagyon nem szeretem őt, de még a büdös életben nem engedtem meg magamnak olyan hangot, kifejezést vele szemben, mint amilyet te Gyurcsánnyal szemben megengedsz.

A végére pedig: Mindhalálig Gyurcsány és ameddig lehet, egészségben mindhalálig élet.