Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

#10751 Re: Re:

2012-06-25 12:55

#10750: - Re:

Neked ezt írnám,de a Vilinek ilyent nem írok, mert tegnap olyan aranyos volt.

MHGYF

MHGYF

#10752 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-25 13:55

#10743: - Re: Re:  "mellényúltál..."

Volt már rá példa, de ez nem az az eset. Egyébként nem vók én szerényke, semmi okom rá.

Ahhoz pediglen Pont elég az eszem, hogy ki tudtam kalkulálni és le tudjam írni:  mindannyiunknál idősebb vagy, valamint azt, hogy senki nem fiatalodik.

Azt nemtom', hogy Budakesziről mi érdekel?  - Amihez ott közöm van, az mindösszesen egy hektár szántóföld a TESCO-val szemben, amelyre - az új HÉSZ-tervezet szerint - megadják a 3 %-os beépíthetőséget, 6 m építménymagasságig. Ez két éve húzódik, egy - hozzád hasonló - okoskodó miatt, akinek az irományait megtalálod a Budakeszi wetland c. alatt. De már lesöpörte őt a fideszes önkormányzat, ahogy illik. Ez a félnótás, Koós Kolos, azt szerette volna, hogy a patakpart mellett lévő szántókon, cca. 30 hektáron, bemutatóközpont létesüljön és az önkormányzat vásárolja fel a tulajoktól ezt a földterületet, pár milliárdért. Ez teljesen irreális! Bár nekem ez a verzió is megfelelt volna... Én nem tervezek semmit azzal a telekkel, nem szándékozom Budakeszire, sem pedig a tájékára költözni, nem akarok jobbikos lenni.

Azonban, Budakeszi egy új szennyvíztisztítót épít a reptér mögé, amire milliárdos uniós pénzt nyert. A patakban mindössze annyi víz szokott lenni, ami a régi szennyvíztisztítóból időnként odakerült, szinte semmi. Ha megépül az új szennyvíztisztító, akkor pedig csontszáraz lesz és így a kismadarak nem tudnak ott tanyázni, a madarásznak ez nem tetszik. Valami baromságot feltett valahova és írtam oda egy hsz-t, amire képes volt válaszolni. Ezt olyan udvariasan tette, hogy rákényszerített a viszontválaszokra, pedig nem érdekelt, hiszen a tényekkel vitázni nem lehet. Az önk. nem vásárol fel milliárdokért földeket a kismadarak miatt, egyrészt, mert nincs rá ennyi pénzük, másrészt pedig elúszna a "megnyert" milliárdos nagyságrendű uniós pénz is.

Remélem, most kielégültél egy kicsit hosszabb időre?!

Mielőtt még..., tájékoztatlak arról, hogy GYF-nek ehhez és - sajnos - hozzám sincs semmi köze, úgyhogy nem emiatt köszönök el tőled a következő sorral:

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Ui.: Bízom benne, hogy nem te vagy a madarász?

Vendég

#10753 Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-25 15:34

#10752: MHGYF - Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

Pedig az az eset . :) Egy "y"-t vegyél el és meg van az ok.Biztos hogy elég?Mondom:mellényúltál.Akkor ki akart ott nyugdíjas éveiben kertészkedni,gazdálkodni?Nem kötelező,az leszel ami akarsz-ez a demokrácia,nem a "tiltsuk be" Ha 40 évvel fiatalabb lennél sem tudnál kielégíteni,még rövid időre sem (az ész is számít)! Örülj hogy semmi közöd csótányhoz.Bocsánat a tőmondatokért,elköszönök én is.

Soha többet kúrcsótány!!

Ui.: Nem talált

Vendég

#10754 Re: Re:

2012-06-25 15:47

#10750: - Re:  

Óriási.

Hofi után szabadon?

Vendég

#10755 Re: Re: Re:

2012-06-25 16:08

#10754: - Re: Re:

Nem! Lopta ahogy szokott.(nem idézett)

Vendég

#10756 Re: Re: Re: Re:

2012-06-25 16:13

#10755: - Re: Re: Re:  

Ne magadból indulj ki, vannak még rendes, értékes, humoros emberek, nem csak olyanok, mint te vagy, bárki vagy.

Vendég

#10757 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-25 16:16

#10756: - Re: Re: Re: Re:

Csak nem magadra (is)gondoltál..... ország szétlopó komcsi(k)

Vendég

#10758 Re: Re: Nem kell Horthy-szobor!!!

2012-06-25 16:45

#10265: Hajrá, Dániel! - Re: Nem kell Horthy-szobor!!! 

" Miért van az,hogy ha a baloldal gyaláz az jogos,mig a jobboldal....".Azéret te tökfej,mert ez a magyarok hazája,tinektek pedig ideiglenesen,albérletben kaptatok,talán úgyanazoktól hazát,szintén a mások kárára,akik szétdarabolták magyarországot.Világos?

Vendég

#10759 Re: Re: Re: Nem kell Horthy-szobor!!!

2012-06-25 16:55

#10758: - Re: Re: Nem kell Horthy-szobor!!!

A parazita nem= az albérlővel,a helyesírási szabályokat leszámítva világos.

Vendég

#10760 Re: Re: Re: Nem kell Horthy-szobor!!!

2012-06-25 17:04

#10758: - Re: Re: Nem kell Horthy-szobor!!! 

Atyaúristen! Te még orvosi felügyelet nélkül, szabadon kószálsz?

MHGYF

#10761 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-25 18:05

#10753: - Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

Ne nézzük azért annyira hülyének egymást... Veled kapcsolatban is csak egy kicsit nyúltam mellé, hogy korai volt..., úgy egyébként pedig késői. De nem is fogom soha letagadni, mert - változatlanul - a hazugsággal lehet kikergetni a világból és, ami igaz volt, az igaz volt...

Viszont életemben nem kertészkedtem, nem is értek hozzá, sajnos. Itt rohad a Dunakanyarban a nyakunkon 25x100 m-es telek, egy 25 éves ház+20 nm galériával ellátva, autóval 15 percre tőlünk, busszal félóra lenne. Miért akarnék a III.ker-ből Budakeszire menni kertészkedni, mikor ide sem megyek. Gondoltam, valamit megtudok az embertől, de az első válasza után rájöttem, hogy annyit én is tudok, mint ő. Neki a madarak a fontosak, nekem pedig, hogy mi lesz az ottani telkem sorsa. 2 éve készült el az új HÉSZ munkapéldánya és jelentkeztek rá vevők tavaly nyáron, 2,5 ezerért kérték négyzetméterét. 3 ezerért oda is adtam volna, de már nem, mert be lehet építeni.  Eszem ágában sincs Budakeszin építeni egy kis házat, hiszen van annál szebb helyen, dunai panorámával, délkeleti fekvésű hegyoldal, szépen kiteraszozva. Bár a fiam nevén van, de őt sem és engem sem érdekel.

40 évvel ezelőtt még fiatalkorú voltam és még javában fociztam, nem idős emberek kielégítésével foglalkoztam, bár utána sem. Pedig azt mondta az 50 év körüli Endrődy bá' - visszagondolva milyen szép pasi volt -, hogy, ha csak fagyizhat, nevemre íratja a hármashatárhegyi 24 telkéből az egyiket. Kárt már amúgy sem tudott volna bennem tenni, de szerelem nélkül, 30 millióért sem ment. Így aztán megelégedett azzal, hogy ideadta a 3 háza közül az egyiknek a kulcsát. Végül azt mondta Anyukámnak, hogy "az unokája az én házamban készült". Tévedett, mert a visegrádi fenyveserdőben...  Anyám is tetszett neki, persze Ő mindenkinek tetszett, az összes kollégám odavolt érte. Szép hullámos haja, zöld szeme és álomszép fogsora volt.

Azért az is sajnos, hogy az embernek azt kell leírnia, hogy bár idősebb lennék, akkor kapnék legalább havi egy kiló nyögdíjat! Szóval, nem vók nyugdíjas, bár van 32 évi folyamatos munkaviszonyom. Lukrécia is csak előrehozott nyugdíjban van. A többiek dolgozó emberek. Erről ennyit.

Tudod,  az embernek egy valamije van, ami azért - ha valami baleset nem éri - olyan nagyon nem tud megkopni. Rám pedig télleg olyan sokan, sokszor és olyan emberek mondták, amit mondtak, hogy nem valószínű, hogy butább lennék nálatok. 10 éves koromban megsimogatta a diri az arcomat a suliban és azt mondta, hogy ez a kislány az iskola esze. Kőrösi Csoma Sándor 12 évf. suli, Szentendrei út. A töri tanárom, Tiszavölgyi István akkoriban lett az Árpád Gimi igazgatója. Az egyszer pofán akart csapni, mert lógtam az órájáról, de az ofőm átölelt és nem engedte.  Az tény, hogy k rossz voltam, de mégis imádni való, úgy vettem észre. Ez mind az enyém és ennél még sokkal, de sokkal több is, amit senki nem vehet el tőlem. Az igaz, hogy nem tanultam agyon magam, de megálltam az életben a helyem és anélkül is ott kötöttem ki, mint azok, akiknek volt seggük a tanuláshoz. Oda pedig nem juthattam el, ahova a pofátlan emberek...

Egy magára valamit adó egyén, ha kíváncsi valamire, megkérdezi. Ezen a helyen tisztességes szavakra, kérdésekre, hasonló választ lehet kapni, ezt bizton állítom. Nem kell sértegetni, cikizni, a kor egy állapot, el kell fogadni, mint, ahogy azt is, hogy bal, jobb, mint a katonaságnál, valamint, hogy van, akiknek:

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

MHGYF

#10762 Itt Wimbledon!!!

2012-06-25 19:54

Roger Federer most nyerte meg első körös meccsét: 3x6:1-re. A grand slameken 3 nyert szett kell a győzelemhez.

Go Roger!!!

Vendég

#10763 Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-25 19:59

#10761: MHGYF - Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

Először is te kezdtél engem "jó tanács"-okkal ellátni,nem fordítva.Te burkoltan,én nyíltan hülyéztelek.Ha a hazugsággal lehet kigergetni a világból a szókimondás miért fáj? A Vilit akartad megvédeni? Olvasd el újra azt a hozzászólását ami miatt elkezdtem piszkálni! Ha ekkora bunkóba akadok,nem tudom kihagyni....akár balról,akár jobbról okádja a moslékot!Kár volt védelmedbe venni,megspórolhattad volna az életedből azt az időt amit rám pazaroltál-értelmetlenül.Egy 40-50 éves "ember" meg tudja magát védeni,ha már ilyen intezíven megtanult gyűlölködni.

Egy-két "jó tanácsot" azért én is adok ha nem baj:(ha baj akkor is mert írok,nem beszélgetünk)

Nem igazán okos dolog itt ilyen részletesen beszámolni a vagyoni helyzetedről,még akinek írtad arra sem tartozik....

A magánéleteded,kapott szex ajánlatok leírása,publikálása is "szarvashiba" hogy téged idézzelek.

Nem tartozik ez senkire,csak rád illetve az érintettekre.

Nem akarlak dicsérni,de téged tartalak itt a legértelmesebbnek (nem udvarlok!) ezen a fórumon,ezért nem értem hogy istenítheted gyurcsányt(nem véletlen a kis betű),aki pontosan a pofátlanságából élt és él jelenleg is.A szavaidból azt vettem ki,ezt a típust nem kedveled.Hidd el nem tisztességes munkából lett milliárdos,nem örökölte és nem jól nősült.

Európában a negatív megítélésünkhöz is nem kevés köze van. 2006-ban ha arra sétálsz,lehet már nem volna szemed,még akkor sem ha kiabálsz "mindhalálig gyurcsány",mert a droidjai nem kérdeztek.....Bele sem merek gondolni mi lett volna,ha azon a tankon kívül más fegyverek is előkerültek volna......tömegmészárlás!

Nem akarlak én megváltoztani téged,de érdemes néha megállni,elgondolkodni és nem vakon követni a vezérürüt és a nyájat.(Na mostmár nem csak kanász leszek,birkapásztor is :) )

És még mielőtt fórumtársaid beskatulyáznának,nem vagyok se DK-s,sem LMP-s,sem Narancsos,még Jobbikos sem.

Nem a pártokban,vezérekben hiszek,hanem a becsületes jóravaló MAGYAR EMBEREKBEN,ők képesek csak előbbre vinni ezt az országot,nem a megélhetési bűnözők.

Nem cikiztelek most remélem....

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-06-25 20:17

Lukrécia

2012-06-25 20:20

10763-nak:

Igaz, nem nemkem írtál, de beleszólok, hiszen egy nyílt fórumon mindenki mindenbe belebeszélhet, te csak tudod. Téged ha kérdeznek, ha nem, valamelyik fedőneveden, vagy név nélkül, de megjelensz és mocskolódsz, pocskondiázol másokat. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha nem olyan ordenáré módon tennéd, mint ahogy teszed, gondolok itt a büdöskomcsizós énedre, a Filiszteus a finomabb változat, ott kifejezetten emberi hangot ütsz meg. A nicknév  nélküli személyiséged pedig kifejezetten alpári. Ennyit a személyedről.

Miután kifogásolod válaszleveledben Gyurcsány Ferenchez való szimpátiánkat, erre is kitérek. Meggyőzni nem akarlak, mert nem lehet, hiszen engem sem lehetne meggyőzni arról, hogy akár Orbán Viktor, akár Vona Gábor, neadj'Isten Lázár János, Kövér László, vagy Gaudi Nagy Tamás pozitív személyek lennének. Amit viszont rendszeresen állítasz Gyurcsányról, szemkilövetés és egyéb  témában, azok mind szemenszedett hazugságok. Ezeket te is tudod éppúgy, mint én, de valami miatt Gyurcsány a szemedben ördögtől való és ebben meggyőzheetlen vagy. Azért engedd meg, hogy én másképp ítéljem meg, mert van szerencsém a másik, azaz a mi oldalunkat ismerni. Mire fel állítod, hogy nem jól nősült? A felesége egy végtelen rendes, nagytudású egyetemi tanár, akinek még e megjelenése is kifogástalan, ugyanúgy, mint a férjének. Az az ő egyéni peche vagy nem peche, hogy az Apró családba született, már mint unoka. Ez talán nem róható fel bűnéül? 

Többször hangoztattad a tisztességet, csak éppen Te nem viselkedtél tisztességesen sok esetben, úgyhogy erről inkább hallgatnod kéne.

Írod, hogy nem a pártokban gondolkodsz, bár korábban büszkén vállaltad jobbikos mivoltodat.

Abban egyetértünk, hogy elsősorban pártfüggetlenül becsületesembernek kell lenni. Én büszkén vállalom a becsületességemet, sokszor hülyén becsületes vagyok, ez sem jó. És Te????

Porig alázod időnként a nyugdíjasokat, lenyuggerezed őket. Szüleidet is? Vagyők más kategória? Én nem veszem magamra, mert becsülettel ledolgoztam 38 évet, minden járulékot befizettem vagy befizettek utánam, így nekem a nyugdíj jár. Én már megértem, hogy valameddig kapjam. És az unokáink? Gyermekemet nem mondok, mert 35 évesen meghalt. Mindenesetre kikérem magamnak, hogy nyuggerként megalázzál, nem szolgáltam rá.

Itt most kb. el is ment a kedvem a jövőbeni levelezéstől.

Üdv.

Vendég

#10766 Re:

2012-06-25 22:11

#10765: Lukrécia -

Nem tartozok magyarázattal neked,de pár dolgot tisztázzunk. 3 azaz HÁROM! napja írok a fórumba,fedőnevem sosem volt,ha nem hiszed a te dolgod...

Ki volt a miniszterelnök 2006-ban? Ha nem volt benne,akkor miért nem vonta felelőségre a rendőr vezetőket,miért kelt védelmükre? A hadsereg fegyverei hogy kerültek a rendőrökhöz tudtán kívül?És még sorolhatnám a sok kérdést....Nem tudom milyen alapon kellene "nekem tudni hogy ez szemenszedett hazugság" Tudtommal nem volt puccs.

A nősülést mint vagyonszerzési lehetőséget említettem.........szövegértelmezés!!!!

Sohasem állítottam hogy jobbikos vagyok,olvasd vissza a 3 napot.

Nem neveztem magam tisztességesnek,tisztességes,jóravaló MAGYAR EMBEREKET írtam.Az vagyok-nem?Ismersz?

Nem a nyugdíjasokat,csak az engem becsmérlő fanatikus gyurcsányimádókat kriptaszökevényeztem illetve múmiáztam,cserébe nácizásért,fasiztázásért. Demokrácia? Nekik lehet,nekem nem?Hogy is van ez demokraták?

Aki normálisan szólt hozzám még nem küldtem el a ......ba.

Ehhez a levélhez sem volt kedvem,jövőben sem vágyom társaságodra,legalább egy dologban egyetértünk.

Üdv.

Ui.: Értékelem a levél végén a "MINDHALÁLIG GYURCSÁNY" elmaradását.

Lukrécia
Vendég

#10767 Re: Re:

2012-06-25 23:20

#10766: - Re:  

Nem én szoktam írni, de egyetértek vele: Mindhalálig Gyurcsány!

Vendég

#10768 Re: Re: Re:

2012-06-25 23:37

#10767: Lukrécia - Re: Re:

Nyugdíjas ovodás (csakazértis) :)))))))))

Vendég

#10769 Re: Re: Re: Re:

2012-06-26 03:15

#10768: - Re: Re: Re:  

Nyugdíjas óvodásként is tudok helyesen írni.

Vendég

#10770 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-06-26 09:14

#10769: - Re: Re: Re: Re:

Ügyes! Vörös pont!

Lukrécia

#10771 Re: Re:

2012-06-26 14:26

#10766: - Re:  

Hát akkor kezdem, újra, mert elszállt, amit írtam. Remélem, összeszedem újra, ugyanolyan tömören és jól, mint egy órával ezelőtt.

Mondod, hogy 3 napja tévedtél először ide. A szófordulataid alapján pedig időtlen idők óta itt ténferegsz, stílusod, ha éppen kultúrűáltabb hangulatban vagy, a Filikééhez, ha kitör belőled az állat, akkor a büdöskomcsizó senkiháziéhoz köthető. Egy apró példa: Szerénke nicknevű fórumtársunkat egyedül én hívom jókedvemben szerénykének.ó, nem 3 napja, de az elmúlt hetekben nem is hívtam így. Nesze neked, 3 nap.

A féktelen Gyurcsánygyűlöleted számomra érthetetlen, mert az az ember, bárhogy magyarázod, nem szolgált rá. Te mit csináltál volna akkor, ott helyében? Én nem azt, amit az akkor megzavarodott rendőrök tettek, illetve a TV székháznál nem is tettek órákig semmit. Én biztos, hogy szétvertem volna az odacsődített csürhét, meggondolták volna 100x, hogy még egyszer megjelenjenek-e ott. Gyurcsány arra adott utasítást, hogy MINDEN TÖRVÉNYES ESZKÖZZEL védjék meg a rendet. Te nagyon okos, ez szemkilövetési parancs? Még burkoltan sem. Viszont feleslegesen magyartázok, mert ha egyszer be vagy a gyurcsánygyűlöletre programozva, akkor neked beszélhet az ember.

Az elmúlt 3 napban valóban nem állítottad, hogy jobbikos vagy, de korábban, Filiszteusként többször is, én emlékszem. Büdöskomcsizóként pedig minden megnyilvánulásod arra utalt.

Gyurcsány vagyonosodása, ha visszanézzük a sok mai újgazdagét, még mindig tisztességesebb, tisztább, mint ami a jobboldalon bármikor volt. Most nem akarok semmit részletezni, ezt már megtették előttem sokszor, sokan sok fórumon, csak pici példa: székházeladás, 12 állami gazdaság, tokaj-hegyvidéki szőlők, Orbán bányák, stb... Hol van ettől Gyurcsány??? Ma már benne sincs a TOP 100-ban. Az viszont senki másra nem mondható el, csak rá, meg Bajnaira, hogy a miniszterelnöki fizetésüket sosem vették fel, jótékony célra fordították, Gyurcsány pl. a gyermekélelmezésre. Tudsz jobbról bárkit is, aki hasonlóan cselekedett?

Nem kötelező szeretni Gyurcsányt, nincs is rászorulva. De ne legyen kötelező Orbánt és sleppjét sem szeretni, mert nem tesznek érte semmit, hogy szeressük őket. Én például nagyon nem szeretem őt, de még a büdös életben nem engedtem meg magamnak olyan hangot, kifejezést vele szemben, mint amilyet te Gyurcsánnyal szemben megengedsz.

A végére pedig: Mindhalálig Gyurcsány és ameddig lehet, egészségben mindhalálig élet.

MHGYF

#10772 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-26 14:54

#10763: - Re:   Végén csattan az ostor, azért addig sem árt odafigyelni!

Mondjuk, hogy most nem cikiztél!

Más: a becsületes, jóravaló MAGYAR EMBEREKET is össze kell fognia valakinek, az úgy helyénvaló.

Nem is szabad senkit megváltoztatni, - én azok közé tartozom, akit nem is lehet, egyébként sem vagyok elégedetlen típus.

2006-ban mindennap arra sétáltam, mert ott laktam. (Bár akkor már eladtam az Erzsébet téri kéglim, de 3 részletben fizették ki, hosszú...) Nem töltött el örömmel, hogy a loggiámról kísérhettem figyelemmel az eseményeket.) Elmondom, hogy - a környékbeli ismerőseimet és engem - semmilyen atrocitás nem ért a rendőrök részéről (sem). A háborús helyzet viszont mindannyiunkat megrendített, pont.

Gyurcsány Ferencet pedig nagyon is kedvelem, mert egy szegény család gyermekeként látta meg a napvilágot és azért valamilyen úton-módon, mégis iskolázott ember lett belőle. A stílusát pedig csipem. - Egyébként, akkoriban KISZ titkárnak lenni dicsőség volt. - A későbbi vagyonszerzése pedig hasonlóképpen zajlott, mint a többi milliárdosé. - Az biztos, hogy nem örökölt, de - szerintem - jól házasodott.

Nekem nincs különösebb vagyoni helyzetem. A földekhez kárpótlás révén jutottunk, a kis házikót pedig az Apám építette a két kezével. Végül is a magánéletem az enyém és a nyilvánosságra hozása bizonyos fokú - kikényszerített - magyarázkodásom részét képezte.

Visszanéztem a 3 napi beírásokat, amiből megállapítottam, hogy a 10688-ra kapott Vilmos olyan választ (semmiért), amitől elszabadult a pokol. Fejtsd meg, melyik voltál te, melyik tán más, ezt akkor ott, sebtiben mi nem tudjuk megállapítani.

Ha a "jó tanács" téged burkoltan hülyézett, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy valótlanságot állítasz. Ott világosan le van írva, hogy mi miért történt. Te leszóltad Vilmos intelligenciáját egy l-lel, amire te kaptál egy bugrist, nyíltan.

Egyébként pedig nekem nem fájt a szókimondás, sőt, nagyon is tetszett a GYFFSZOPÓ, de jobb lett volna, ha ezt úgy súgod fülembe, mert eléggé gyűlölöm a förmedést.

Még annyit szeretnék mondani, hogy ezen a fórumon nem én vók a legértelmesebb, ezt biztosan tudom, de bocs - szerintem - nem is te.  Akik olyan színvonalon társalognak, mint te+én, azok nem pályázhatnak erre a címre, valami másban kell gondolkodni...  Üdv.

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!

MHGYF

#10773 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-26 17:53

#10771: Lukrécia - Re: Re:

Amit írtál, Lukrécia, azt akár én is írhattam volna. Szerintem már vagy 100x leírtuk, aki erre járt, már mindenki fejből tudhatja. Nem baj, a jó pap is holtig tanul.

Valami eszembe jutott, ezt leírom. Még kislány koromban történt, hogy annak a bizonyos En bácsinak (mert így hívtuk) volt egy telke Kaszás dűlőn is, a HÉV megállónál. A  barátnőm szerelmes volt a fiába, tán első éves egyetemista lehetett, Kuksinak hívták, nagyon helyes és szolid fiú volt. Járt bunyó edzésre, és sötétedéskor szokott haza felé jönni. Bebújtunk az Évával a kukoricásba és rákötöttünk madzagot egy pénztárcára és kihelyeztük az útra. Kuksi lehajolt érte, mi meg húzgáltuk előle a pénztárcát. Mondtam neki, hogy Kuksi, minek neked a mi üres pénztárcánk, amikor ti vagytok a leggazdagabbak?

Az apja gazdálkodó volt, rengeteg telken, a fél környék suhanca nála dolgozott, az anyukája pedig a Váci utcában volt szabónő. Egyébként rendes, dolgos emberek voltak.

En bácsi és Kuksi az összes focimeccsemre eljöttek, ha a Gázgyár pályáján vagy a III.ker. TTVE pályán játszottunk. Egyszer kinéztem, csak lestem, hogy az a szolid Kuksi hogy ordítozta a nevem, tapsolt, mikor gólt rúgtam, jucika... ezt ordítozták. A melóhelyemen pedig jucának hívtak. Középcsatár voltam, de mindenütt ott voltam, tőlem nem kapott passzt senki. Állandóan fölrúgtak, tiszta seb volt a térdem mindig. Azt mondták rám, hogy ezt a kislányt focizva csinálták, eszméletlenül jól tudtam cselezni és gólt rúgni. De kézilabdázni is jól tudtam és a heteseket én szoktam védeni, kivédeni.

A sportnap keretében: Rafa Nada - Thomas Belluci első körös meccse következik, nézzétek, ha van kedvetek.

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!

MHGY (V)

#10774 Nézzétek, ez kérem: Wimbledon!!!

2012-06-26 17:59

Úristen! Belluci elhúzott 3:0-ra Nadal ellen!
Lukrécia

#10775 Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-26 18:25

#10773: MHGYF - Re: Re: Re: Végén csattan az ostor... 

Na, itt eltérőek vagyunk, én tornából felmentett voltam.