Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

MHGY (V)

#10701 Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-23 21:23

#10700: - Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

MÉGIS TE F.OSOL TŐLEM!!!!!!!!! PEDIG AZ ÖREGAPÁMAT NEM ÜTNÉM MEG, MAJD MEGÜTI ŐT A GUTA!!!!!

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!

Vendég

#10702 Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-23 21:29

#10701: MHGY (V) - Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

Megjöttél úttörőgombóc! Bocs most megyek a WC-re mert besz..tam,megjött POWERVILI!

MINDHALÁLIG ÉLET DK PATKÁNY!

MHGY (V)

#10703 Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-23 21:34

#10698: - Re: Re:   BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

NEKEM TELIK NORMÁLIS REGGELIRE IG-NÁCI!!!!!!!!!!  TE VAGY A KIÉHEZTETETT JOBBIKOS FASISZTA NÁCIGÖRÉNY!!!!! AKI FURAKODIK A HÚSOSFAZÉKHOZ, DE MINDIG ELHUZZÁK ELŐLE MINT A MÉZESMADZAGOT.

ELŐBB UTÓBB ÉHEN FOGSZ PUSZTULNI!!!!!

ADDIG IS LÁSS VALAMI SZÉPET:   GYURCSÁNY FERENC A KIRÁLY!!!!!

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!

JÓ ÉJT A BALOLDALIAKNAK!!!!!

MHGY (V)

#10704 Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-23 21:39

#10702: - Re: Re:  BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

SZ@RD ÖSSZE MAGAD!!!!! EZEK SZERINT MA MÉG VOLT MIT ZABÁLNOD TE NÁCIGECMÓ!!!!!!

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!  SZ@ROS NÁCIGÖRÉNY!!!!!  FÚÚÚÚJJJJJJJ !!!!!!!!!

Vendég

#10705 Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-23 21:46

#10704: MHGY (V) - Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

LÁRI-FÁRI vilipatkány,mi van te KISZ erőművész mérges vagy? Úgy látom nálad az inteligencia váratlan vendég!

MINDHALÁLIG ÉLET! SZABADÍTSÁTOK KI VILIT! (AZ 50-ES IQ CSAPDÁJÁBÓL)

jó tanács

#10706 Re: Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-23 22:16

#10705: - Re: Re: "nálad az inteligencia váratlan vendég"

Te sem vagy egy IQ bajnok!

Intelligenciáról papolsz, amikor még leírni sem tudod helyesen? Szarvashiba. Ha bugris vagy, inkább hallgattál volna...

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Vendég

#10707 Re: Re: Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-23 22:29

#10706: jó tanács - Re: Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

Boldog lehetsz tanár úr találtál egy helyesírási hibát! Söpredéknek a gyúrcsányimádó bandádat nevezném inkább.Mielőtt kijavítana tanár úr szándékosan kis gyúrcsótány!Gyorsan gépelek ennek a gyökérnek,hibázok mert nem lehetek olyan tökéletes mint ti antimagyarok,áldemokraták.

Vendég

2012-06-23 22:33

Ja és MINDHALÁLIG ÉLET DIPLOMAKERESŐ KOALÍCIÓ!
jó tanács

#10709 Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-23 23:07

#10707: - Re: Re: Re:  BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

Tévedsz, én nem attól vagyok boldog, hogy találtam "egy helyesírási hibát". Bár a jelen irományodban is van 7, azaz hét, de még attól sem. Egyébként, ha ilyen "sebes" vagy, javaslom, menjél el gépírónak!

Való igaz, hogy nem lehetsz olyan tökéletes, mint mi, de vigasztaljon, hogy nem is vagy. Bár ezzel nem vagy/tok egyedül, mint, ahogy a "nagy magyarságoddal és demokrataságoddal" sem.

Most látom, hogy olvasni sem tudsz rendesen, mert nem söpredéknek neveztelek. Csak nem analfabéta vagy???

Vendég

#10710 Re: Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-23 23:26

#10709: jó tanács - Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

A szarvashiba a megszólítás: professzor úr! Tudásodnál csak a szerénységed nagyobb! Egyébként örülök hogy írtál,mert a vili egy zsákutca.Sokat volt a napon a drága a héten amíg a Balaton szennyezésével volt elfoglalva.De elkullogott a föld alatti hajtás,elment gyúrni holnapra.A gépírás jó tipp.... majd elmegyek amikor a vádiratotokat kell lepötyögni.

Jobbulást! MINDHALÁLIG ÉLET ÉS TALÁLJÁTOK MEG AZ ISTENETEK DIPLOMÁJÁT!

jó tanács

#10711 Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-23 23:46

#10710: - Re: Re: Re:  BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

Te valamiről nagyon lemaradtál! Már kértük OV-t, hogy legalább Húsvétra adja vissza az elcsent diplomát...

Mellesleg, neked is volna miből jobbulnod, mert jelen irományodban is van 3, azaz három...

Demokrata

#10712 Re: Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-24 00:06

#10711: jó tanács - Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!! 

Előkerültem!

Jól sikerült a napom, nagy kertipartit rendeztünk, most hoztak haza. Minden nagyon finom volt, holnap csinálhatok újra borsólevest, akkora sikere volt. Most ki is dőlök, jó ésjt és

MindHaláligGYurcsány!!!!!

Vendég

2012-06-24 00:27

Ja és nagyon okos professzor úr,ha analfabéta volnék nem tudott volna válaszolni,ugye felfogta hogy miért....a szerénység erény-gyakorolja.A fanatizmus nem jó tanácsadó! Egyébként véletlenül tévedtem erre a fórumra és azért írtam mert ez a sok féreg irritálóbb mint a parlagfű.A vili sejtkezdemény agresszív kirohanása botrányos! Obszcén,kultúrálatlan,agresszív meghatározhatatlan élőlény.Bár az állandó mindhalálig kúrcsány büfögésével lehet már nem élő,csak a pokolból üvölt e világra.
A demokrácia fogalmát jó volna újra elolvasni hogy mit is takar és aszerint büfikézni a világhálóra!
Ezt minden elvetemült fanatikus elvtársának ajánlom...és ha képesek felfogni el kellene gondolkozni(ha van mivel)hogy ki is a kirekesztő,náci,fasiszta,antiszemita!Ha magukra ismernek ne halogassák a harakirit,ez a minimum amit megtehetnek e bolygó jövőéjért!Javasolok önöknek egy új büfiknét: INKÁBB A HALÁL MINT A GYÚRCSÓTÁNY! VAN ÉLET A POKOLBAN IS (ÖNÖKNEK MINDENKÉPP)!

JÓ ROTYOGÁST AZ ÜSTBEN ANTIEMBEREK!

MINDHALÁLIG ÉLET!

Vendég

2012-06-24 00:34

#10711: jó tanács - Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

ELCSENT "DIPLOMA"?

Ez volt a nap vicce! Vedd el nagyanyád szüzességét helyesírásbajnok!

Én értem a viccet.....de ez már nekem is sokk volt.......

Vendég

2012-06-24 00:41

Professzor,nem vetted észre hogy csökken a hibaszám...lassan értelmesen kell érvelned! Utána mi lesz elvetemült GYFFSZOPÓ? Gyors halál? (Remélem!)
MINDHALÁLIG ÉLET!

Vendég

#10716 Re: Re: Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-24 00:43

#10712: Demokrata - Re: Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

Hogy akadt volna meg az a borsó.......

MINDHALÁLIG ÉLET !

jó tanács

#10717 Re: Kedves idetévedt fórumozó!

2012-06-24 02:36

#10713: -  "ha analfabéta volnék, nem tudott volna válaszolni"

"Ja és nagyon okos..."

Ja, te nagyon okoskodó, te még nem hallottál funkcionális analfabétáról?  Akkor - sajnos - lehet, hogy süket is vagy? Így nem csoda, hogy erényként éled meg a szerénységet. (Bár nem annak gondollak, sőt...)

Felhívtad a figyelmem arra, hogy a fanatizmus nem jó tanácsadó! Elnézést, hogy megkérdezem: bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű?

Egyébként én is - hozzád hasonlóan - véletlenül tévedtem e fórumra. Bár én nem azért szoktam írni, mert a férgek irritálóbbak a parlagfűnél, hanem, mert az a szokás. Egyébként sem vagyok allergiás, egyikre sem.

Más:  Még nem tapasztaltam, hogy Vilmosom bárkivel botrányosan, agresszíven viselkedett volna, aki arra nem szolgáltatott okot. Ezen a téren nem egy kezdeményező típus.

A demokráciáról pedig - szerintem - nem olvasgatni kell, hanem megélni!  A kirekesztő, náci, fasiszta, antiszemita szavakon pedig gondolkodjon el az, aki azt éli meg.  Elnézést, de itt jelzem - a fentebb általad említett - irritáló férgeket és parlagfüvet...

A jókívánságaidat - miután nem ígérhetem, hogy megfogadom -, így inkább viszont kívánom, hogy ez a csodálatos csokor azért mégse vesszen pocsékba.

Jó éjszakát!

jó tanács

#10718 Re: Elcsent diploma, helyesírás és vicc...

2012-06-24 03:21

#10714: - "ez volt a nap vicce... vedd el a nagyanyád szüzességét..."

Azt hiszem, hogy az elcsent diploma ügyet csak az nem érti, aki nem is akarja. Amennyiben nem lett volna szakdolgozat, annak pótlására rendelkezésre állt kerek 8 esztendő. Többet nem segítek, mert egy kicsi torna mindenkinek kell.

Más:  mindig elég jó helyesíró voltam, de soha az életben nem szóltam bele mások dolgába, ha úgy tetszik, senki helyesírásába.  Azt igen komoly, élsportolói szinten, egy másik fórumtársad űzte e fórumon. AMIÉRT A MAI NAPON MÉGIS ÉSZREVÉTELEZTEM AZ INTELLIGENCIA SZÓ HELYTELEN ÍRÁSÁT, arra az szolgáltatott okot, hogy Vilmosom IQ szintjét 50-re saccoltad, amit úgy követtél el, hogy magát a szót hibásan vetetted papírra... Ez önmagáért beszél.

A viccet én is értem, de ez már nekem valóban sokk volt...

Végezetül - miután nőnemű vók - nem állt volna módomban a nagyanyámmal kapcsolatos felhívásod teljesítése. Te pedig ne keresd, mert már nem él, sajnos.

Jó éjszakát!

MHGYF

#10719 Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-24 03:48

#10715: - "elvetemült GYFFSZOPÓ, gyors halál, remélem"

Látod, a végén csak kifogtál rajtam, nálam itt a pont. Fegyvertelen emberrel nem vívok szellemi párbajt.

Vendég

#10720 Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-24 10:45

#10719: MHGYF - Re: Végén csattan az ostor...

Nálad a pont? Pont azt a pontot hiányolom pont onnan,ahol pont kellene lenni annak a pontnak.

Tudod mi a különbség közted és az indiai nők között?

Az indiai nők homlokán van egy pont,neked meg pont ott nincs semmi!

"nő vok"-szerintem inkább biomassza...Ezért nem párbajozunk bálványimádó.

2014-re eltűntök a politika trágyadombjában mint az SZDSZ,ezzel vigasztalódjatok "demokraták"!

MINDHALÁLIG ÉLET ÉS VILIT TÚLÉRTÉKELTEM IQ~40!

MHGYF

#10721 Tc. Vilmos!

2012-06-24 13:49

Vilmos!

Légy szíves, ha ingered támad írni, ne tedd, gondolj rám, pont.

Ne azt nézd, hogy mit mondanak..., hanem, hogy ki mondja!

Kb. 14 órakor megyünk a Pünkire és maradunk végig. Gyere, ha
van kedved, tényleg nagyon kellemes, Duna parti kis strand.

Várunk! Csa...

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!

Vendég

#10722 Re: Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-24 14:09

Demokrata

#10723 Re: Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-24 14:11

#10705: - Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!! 

Te kéred számon a másikon az intelligenciát? Te? Csak az anonim beírásaaidból is le lehet szűrni, hogy úgy az intelligencia, mint a tisztesség terén egy nagy nulla vagy. Magadat nem vállalod, de a másikat pocskondiázod. Undorító vagy, fujj.

Demokrata

#10724 Re: Re: Re: Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-24 14:15

#10707: - Re: Re: Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!! 

Nem egyet talált, csak egyre hívta fel a figyelmet. 2 nap távollét után végigolvasom a fórumot és észrevételezek mindent, ami nem tetszik.

Demokrata
Vendég

#10725 Re: Re: Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!!

2012-06-24 14:32

#10710: - Re: Re: Re: Re: BÜDÖSKOMCSIZÓSNAK, AKI EGY NÁCIGÖRÉNY!!!!!!!!!!!! 

Tudom, hogy jobboldalon nem divat a másik fél érveinek, indokainak elfogadása, sőt, még elolvasása sem. Azért a mostani válaszomat esetleg olvasd el. Nagy a különbség aközött, hogy valakinek megírják a doktoriját és ebből aztá Summa cum laude minősítést szerez (rohadtul megdolgozott érte) és a vele szembeállított félnek - mit tesz Isten, pont akkor robbantják a bombáját, miszerint nincs meg a diplomamunkája, amikor a köztársasági elnök lebukott. Készültek rá, gyenge volt a visszavágás. Nagy különbség, hogy az egykori köztársasági elnök saját erejéből a büdös életben nem fog, vagy nem tudna ledoktorálni, mivel nincs meg a képessége hozzá, míg a volt miniszterelnök a diplomamunkáját, ami nem doktori disszertáció, bármikor űjra önerőből elkészíti, hiszen minden adottsága meg van hozzá. A kettőt badarság szembeállítani egymással, ez mára csak neked okoz nehézséget, de mint tudjuk, idő kell egyeseknek hozzá, hogy mindezt belássák.