Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#10720 Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-24 10:45

#10719: MHGYF - Re: Végén csattan az ostor...

Nálad a pont? Pont azt a pontot hiányolom pont onnan,ahol pont kellene lenni annak a pontnak.

Tudod mi a különbség közted és az indiai nők között?

Az indiai nők homlokán van egy pont,neked meg pont ott nincs semmi!

"nő vok"-szerintem inkább biomassza...Ezért nem párbajozunk bálványimádó.

2014-re eltűntök a politika trágyadombjában mint az SZDSZ,ezzel vigasztalódjatok "demokraták"!

MINDHALÁLIG ÉLET ÉS VILIT TÚLÉRTÉKELTEM IQ~40!

Válaszok

Demokrata

#10732 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-24 14:52:40

#10720: - Re: Re: Végén csattan az ostor... 

Te ezt most humorosnak szántad, vagy ennyire sötét, aljas vagy? Megkérdezem, hogy a te agyadban, gondolataidban egy nő ennyi? Az anyádnak, a feleségednek is így válaszolsz? Az anyádat is ennyire becsülöd? Jó gyermeke lehettél! Van feleséged? El bírja viselni ezt a stílust? Tudnék kérdezni még néhány dolgot, de akiből ennyi gyűlölet, ennyi trágárság böfög fel, aki ennyire nem értékeli a másikat semmire, azzal az "emberrel" nem szabad szóbaállni. Jómagam be is fejeztem, szégyellem, hogy eddig is megtettem. Szégyellem, hogy azt gondoltam, emberből vagy. Egy állat nem viselkedik így a kölykével, mint te ismeretlen és valószínűleg ismerős emberekkel. Ha nincs barátod, ne csodálkozz. Nem érdemled meg őket. Hozzád hiába közeledik az ember barátsággal, egy dolog éltet, hogy egy jó nagyot rúgjál bele. Hát köszönöm, ebből nem kérek, eddig is túl sok időt pocsékoltam rád. Ég veled.

M.H.Gy.