Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

2012-06-24 00:27

Ja és nagyon okos professzor úr,ha analfabéta volnék nem tudott volna válaszolni,ugye felfogta hogy miért....a szerénység erény-gyakorolja.A fanatizmus nem jó tanácsadó! Egyébként véletlenül tévedtem erre a fórumra és azért írtam mert ez a sok féreg irritálóbb mint a parlagfű.A vili sejtkezdemény agresszív kirohanása botrányos! Obszcén,kultúrálatlan,agresszív meghatározhatatlan élőlény.Bár az állandó mindhalálig kúrcsány büfögésével lehet már nem élő,csak a pokolból üvölt e világra.
A demokrácia fogalmát jó volna újra elolvasni hogy mit is takar és aszerint büfikézni a világhálóra!
Ezt minden elvetemült fanatikus elvtársának ajánlom...és ha képesek felfogni el kellene gondolkozni(ha van mivel)hogy ki is a kirekesztő,náci,fasiszta,antiszemita!Ha magukra ismernek ne halogassák a harakirit,ez a minimum amit megtehetnek e bolygó jövőéjért!Javasolok önöknek egy új büfiknét: INKÁBB A HALÁL MINT A GYÚRCSÓTÁNY! VAN ÉLET A POKOLBAN IS (ÖNÖKNEK MINDENKÉPP)!

JÓ ROTYOGÁST AZ ÜSTBEN ANTIEMBEREK!

MINDHALÁLIG ÉLET!

Válaszok

jó tanács

#10717 Re: Kedves idetévedt fórumozó!

2012-06-24 02:36:04

#10713: -  "ha analfabéta volnék, nem tudott volna válaszolni"

"Ja és nagyon okos..."

Ja, te nagyon okoskodó, te még nem hallottál funkcionális analfabétáról?  Akkor - sajnos - lehet, hogy süket is vagy? Így nem csoda, hogy erényként éled meg a szerénységet. (Bár nem annak gondollak, sőt...)

Felhívtad a figyelmem arra, hogy a fanatizmus nem jó tanácsadó! Elnézést, hogy megkérdezem: bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű?

Egyébként én is - hozzád hasonlóan - véletlenül tévedtem e fórumra. Bár én nem azért szoktam írni, mert a férgek irritálóbbak a parlagfűnél, hanem, mert az a szokás. Egyébként sem vagyok allergiás, egyikre sem.

Más:  Még nem tapasztaltam, hogy Vilmosom bárkivel botrányosan, agresszíven viselkedett volna, aki arra nem szolgáltatott okot. Ezen a téren nem egy kezdeményező típus.

A demokráciáról pedig - szerintem - nem olvasgatni kell, hanem megélni!  A kirekesztő, náci, fasiszta, antiszemita szavakon pedig gondolkodjon el az, aki azt éli meg.  Elnézést, de itt jelzem - a fentebb általad említett - irritáló férgeket és parlagfüvet...

A jókívánságaidat - miután nem ígérhetem, hogy megfogadom -, így inkább viszont kívánom, hogy ez a csodálatos csokor azért mégse vesszen pocsékba.

Jó éjszakát!

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

Demokrata

#10726 Re:

2012-06-24 14:40:54

#10713: -  

Igen, a demokrácia fogalmát tanulmányozd, vannak még hiányosságok nálad.