Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

MHGYF

/ #10772 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-26 14:54

#10763: - Re:   Végén csattan az ostor, azért addig sem árt odafigyelni!

Mondjuk, hogy most nem cikiztél!

Más: a becsületes, jóravaló MAGYAR EMBEREKET is össze kell fognia valakinek, az úgy helyénvaló.

Nem is szabad senkit megváltoztatni, - én azok közé tartozom, akit nem is lehet, egyébként sem vagyok elégedetlen típus.

2006-ban mindennap arra sétáltam, mert ott laktam. (Bár akkor már eladtam az Erzsébet téri kéglim, de 3 részletben fizették ki, hosszú...) Nem töltött el örömmel, hogy a loggiámról kísérhettem figyelemmel az eseményeket.) Elmondom, hogy - a környékbeli ismerőseimet és engem - semmilyen atrocitás nem ért a rendőrök részéről (sem). A háborús helyzet viszont mindannyiunkat megrendített, pont.

Gyurcsány Ferencet pedig nagyon is kedvelem, mert egy szegény család gyermekeként látta meg a napvilágot és azért valamilyen úton-módon, mégis iskolázott ember lett belőle. A stílusát pedig csipem. - Egyébként, akkoriban KISZ titkárnak lenni dicsőség volt. - A későbbi vagyonszerzése pedig hasonlóképpen zajlott, mint a többi milliárdosé. - Az biztos, hogy nem örökölt, de - szerintem - jól házasodott.

Nekem nincs különösebb vagyoni helyzetem. A földekhez kárpótlás révén jutottunk, a kis házikót pedig az Apám építette a két kezével. Végül is a magánéletem az enyém és a nyilvánosságra hozása bizonyos fokú - kikényszerített - magyarázkodásom részét képezte.

Visszanéztem a 3 napi beírásokat, amiből megállapítottam, hogy a 10688-ra kapott Vilmos olyan választ (semmiért), amitől elszabadult a pokol. Fejtsd meg, melyik voltál te, melyik tán más, ezt akkor ott, sebtiben mi nem tudjuk megállapítani.

Ha a "jó tanács" téged burkoltan hülyézett, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy valótlanságot állítasz. Ott világosan le van írva, hogy mi miért történt. Te leszóltad Vilmos intelligenciáját egy l-lel, amire te kaptál egy bugrist, nyíltan.

Egyébként pedig nekem nem fájt a szókimondás, sőt, nagyon is tetszett a GYFFSZOPÓ, de jobb lett volna, ha ezt úgy súgod fülembe, mert eléggé gyűlölöm a förmedést.

Még annyit szeretnék mondani, hogy ezen a fórumon nem én vók a legértelmesebb, ezt biztosan tudom, de bocs - szerintem - nem is te.  Akik olyan színvonalon társalognak, mint te+én, azok nem pályázhatnak erre a címre, valami másban kell gondolkodni...  Üdv.

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!