Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
MHGYF |
/ #10772 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...2012-06-26 14:54#10763: - Re: Végén csattan az ostor, azért addig sem árt odafigyelni! Mondjuk, hogy most nem cikiztél! Más: a becsületes, jóravaló MAGYAR EMBEREKET is össze kell fognia valakinek, az úgy helyénvaló. Nem is szabad senkit megváltoztatni, - én azok közé tartozom, akit nem is lehet, egyébként sem vagyok elégedetlen típus. 2006-ban mindennap arra sétáltam, mert ott laktam. (Bár akkor már eladtam az Erzsébet téri kéglim, de 3 részletben fizették ki, hosszú...) Nem töltött el örömmel, hogy a loggiámról kísérhettem figyelemmel az eseményeket.) Elmondom, hogy - a környékbeli ismerőseimet és engem - semmilyen atrocitás nem ért a rendőrök részéről (sem). A háborús helyzet viszont mindannyiunkat megrendített, pont. Gyurcsány Ferencet pedig nagyon is kedvelem, mert egy szegény család gyermekeként látta meg a napvilágot és azért valamilyen úton-módon, mégis iskolázott ember lett belőle. A stílusát pedig csipem. - Egyébként, akkoriban KISZ titkárnak lenni dicsőség volt. - A későbbi vagyonszerzése pedig hasonlóképpen zajlott, mint a többi milliárdosé. - Az biztos, hogy nem örökölt, de - szerintem - jól házasodott. Nekem nincs különösebb vagyoni helyzetem. A földekhez kárpótlás révén jutottunk, a kis házikót pedig az Apám építette a két kezével. Végül is a magánéletem az enyém és a nyilvánosságra hozása bizonyos fokú - kikényszerített - magyarázkodásom részét képezte. Visszanéztem a 3 napi beírásokat, amiből megállapítottam, hogy a 10688-ra kapott Vilmos olyan választ (semmiért), amitől elszabadult a pokol. Fejtsd meg, melyik voltál te, melyik tán más, ezt akkor ott, sebtiben mi nem tudjuk megállapítani. Ha a "jó tanács" téged burkoltan hülyézett, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy valótlanságot állítasz. Ott világosan le van írva, hogy mi miért történt. Te leszóltad Vilmos intelligenciáját egy l-lel, amire te kaptál egy bugrist, nyíltan. Egyébként pedig nekem nem fájt a szókimondás, sőt, nagyon is tetszett a GYFFSZOPÓ, de jobb lett volna, ha ezt úgy súgod fülembe, mert eléggé gyűlölöm a förmedést. Még annyit szeretnék mondani, hogy ezen a fórumon nem én vók a legértelmesebb, ezt biztosan tudom, de bocs - szerintem - nem is te. Akik olyan színvonalon társalognak, mint te+én, azok nem pályázhatnak erre a címre, valami másban kell gondolkodni... Üdv.
Mindhalálig Gyurcsány Ferenc! |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Segítő szakemberek kiállása az agresszív közbeszéd ellen
5822 Létrehozva: 2025-03-17
A száj- és körömfájás (FMD -magyarul RSzKF) jelenlegi diagnosztikai és válságkezelési gyakorlatának azonnali felülvizsgálata, életpárti alternatívák bevezetése érdekében.
2581 Létrehozva: 2025-04-02
Magyar emberek kiállása az agresszív hazai közbeszéd ellen
1788 Létrehozva: 2025-03-18
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1768 Létrehozva: 2025-03-20
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2179 Létrehozva: 2025-03-04
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
1539 Létrehozva: 2025-03-05
Tiltakozás a Szolnok-Abony közé tervezett elektrolit gyár megépülése ellen!
1176 Létrehozva: 2025-03-09
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
785 Létrehozva: 2025-03-30
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
10676 Létrehozva: 2024-06-21
Gyermekeink érdekében: Ne szervezzék át a XVI. kerületi óvodák csoportjait!
533 Létrehozva: 2025-03-27
Mentsük meg a KRE-BTK képzéseit!
932 Létrehozva: 2025-03-03
Kiállunk Vészabó Noémi emberi méltósága és művészete mellett
205 Létrehozva: 2025-03-25
Mentsük meg a soproni ovikat!
3340 Létrehozva: 2025-02-24
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
735 Létrehozva: 2025-01-19
Mentsük meg a fákat!
383 Létrehozva: 2025-02-25
Dr Bordás Noémi doktornő szabadlábra helyezése
669 Létrehozva: 2025-02-23
Védjük meg a Thaly Kálmán utcai fákat!
97 Létrehozva: 2025-03-16
Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!
7790 Létrehozva: 2020-07-28
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
2520 Létrehozva: 2024-09-29
Állandó füst megszűntetése 2 iskola és 1 óvoda udvarán (az Endresz György u. 49.-ből)
80 Létrehozva: 2025-04-02