Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

2012-06-25 20:20

10763-nak:

Igaz, nem nemkem írtál, de beleszólok, hiszen egy nyílt fórumon mindenki mindenbe belebeszélhet, te csak tudod. Téged ha kérdeznek, ha nem, valamelyik fedőneveden, vagy név nélkül, de megjelensz és mocskolódsz, pocskondiázol másokat. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha nem olyan ordenáré módon tennéd, mint ahogy teszed, gondolok itt a büdöskomcsizós énedre, a Filiszteus a finomabb változat, ott kifejezetten emberi hangot ütsz meg. A nicknév  nélküli személyiséged pedig kifejezetten alpári. Ennyit a személyedről.

Miután kifogásolod válaszleveledben Gyurcsány Ferenchez való szimpátiánkat, erre is kitérek. Meggyőzni nem akarlak, mert nem lehet, hiszen engem sem lehetne meggyőzni arról, hogy akár Orbán Viktor, akár Vona Gábor, neadj'Isten Lázár János, Kövér László, vagy Gaudi Nagy Tamás pozitív személyek lennének. Amit viszont rendszeresen állítasz Gyurcsányról, szemkilövetés és egyéb  témában, azok mind szemenszedett hazugságok. Ezeket te is tudod éppúgy, mint én, de valami miatt Gyurcsány a szemedben ördögtől való és ebben meggyőzheetlen vagy. Azért engedd meg, hogy én másképp ítéljem meg, mert van szerencsém a másik, azaz a mi oldalunkat ismerni. Mire fel állítod, hogy nem jól nősült? A felesége egy végtelen rendes, nagytudású egyetemi tanár, akinek még e megjelenése is kifogástalan, ugyanúgy, mint a férjének. Az az ő egyéni peche vagy nem peche, hogy az Apró családba született, már mint unoka. Ez talán nem róható fel bűnéül? 

Többször hangoztattad a tisztességet, csak éppen Te nem viselkedtél tisztességesen sok esetben, úgyhogy erről inkább hallgatnod kéne.

Írod, hogy nem a pártokban gondolkodsz, bár korábban büszkén vállaltad jobbikos mivoltodat.

Abban egyetértünk, hogy elsősorban pártfüggetlenül becsületesembernek kell lenni. Én büszkén vállalom a becsületességemet, sokszor hülyén becsületes vagyok, ez sem jó. És Te????

Porig alázod időnként a nyugdíjasokat, lenyuggerezed őket. Szüleidet is? Vagyők más kategória? Én nem veszem magamra, mert becsülettel ledolgoztam 38 évet, minden járulékot befizettem vagy befizettek utánam, így nekem a nyugdíj jár. Én már megértem, hogy valameddig kapjam. És az unokáink? Gyermekemet nem mondok, mert 35 évesen meghalt. Mindenesetre kikérem magamnak, hogy nyuggerként megalázzál, nem szolgáltam rá.

Itt most kb. el is ment a kedvem a jövőbeni levelezéstől.

Üdv.

Válaszok

Vendég

#10766 Re:

2012-06-25 22:11:04

#10765: Lukrécia -

Nem tartozok magyarázattal neked,de pár dolgot tisztázzunk. 3 azaz HÁROM! napja írok a fórumba,fedőnevem sosem volt,ha nem hiszed a te dolgod...

Ki volt a miniszterelnök 2006-ban? Ha nem volt benne,akkor miért nem vonta felelőségre a rendőr vezetőket,miért kelt védelmükre? A hadsereg fegyverei hogy kerültek a rendőrökhöz tudtán kívül?És még sorolhatnám a sok kérdést....Nem tudom milyen alapon kellene "nekem tudni hogy ez szemenszedett hazugság" Tudtommal nem volt puccs.

A nősülést mint vagyonszerzési lehetőséget említettem.........szövegértelmezés!!!!

Sohasem állítottam hogy jobbikos vagyok,olvasd vissza a 3 napot.

Nem neveztem magam tisztességesnek,tisztességes,jóravaló MAGYAR EMBEREKET írtam.Az vagyok-nem?Ismersz?

Nem a nyugdíjasokat,csak az engem becsmérlő fanatikus gyurcsányimádókat kriptaszökevényeztem illetve múmiáztam,cserébe nácizásért,fasiztázásért. Demokrácia? Nekik lehet,nekem nem?Hogy is van ez demokraták?

Aki normálisan szólt hozzám még nem küldtem el a ......ba.

Ehhez a levélhez sem volt kedvem,jövőben sem vágyom társaságodra,legalább egy dologban egyetértünk.

Üdv.

Ui.: Értékelem a levél végén a "MINDHALÁLIG GYURCSÁNY" elmaradását.