Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Quoted post
Lukrécia |
#107652012-06-25 20:2010763-nak: Igaz, nem nemkem írtál, de beleszólok, hiszen egy nyílt fórumon mindenki mindenbe belebeszélhet, te csak tudod. Téged ha kérdeznek, ha nem, valamelyik fedőneveden, vagy név nélkül, de megjelensz és mocskolódsz, pocskondiázol másokat. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha nem olyan ordenáré módon tennéd, mint ahogy teszed, gondolok itt a büdöskomcsizós énedre, a Filiszteus a finomabb változat, ott kifejezetten emberi hangot ütsz meg. A nicknév nélküli személyiséged pedig kifejezetten alpári. Ennyit a személyedről. Miután kifogásolod válaszleveledben Gyurcsány Ferenchez való szimpátiánkat, erre is kitérek. Meggyőzni nem akarlak, mert nem lehet, hiszen engem sem lehetne meggyőzni arról, hogy akár Orbán Viktor, akár Vona Gábor, neadj'Isten Lázár János, Kövér László, vagy Gaudi Nagy Tamás pozitív személyek lennének. Amit viszont rendszeresen állítasz Gyurcsányról, szemkilövetés és egyéb témában, azok mind szemenszedett hazugságok. Ezeket te is tudod éppúgy, mint én, de valami miatt Gyurcsány a szemedben ördögtől való és ebben meggyőzheetlen vagy. Azért engedd meg, hogy én másképp ítéljem meg, mert van szerencsém a másik, azaz a mi oldalunkat ismerni. Mire fel állítod, hogy nem jól nősült? A felesége egy végtelen rendes, nagytudású egyetemi tanár, akinek még e megjelenése is kifogástalan, ugyanúgy, mint a férjének. Az az ő egyéni peche vagy nem peche, hogy az Apró családba született, már mint unoka. Ez talán nem róható fel bűnéül? Többször hangoztattad a tisztességet, csak éppen Te nem viselkedtél tisztességesen sok esetben, úgyhogy erről inkább hallgatnod kéne. Írod, hogy nem a pártokban gondolkodsz, bár korábban büszkén vállaltad jobbikos mivoltodat. Abban egyetértünk, hogy elsősorban pártfüggetlenül becsületesembernek kell lenni. Én büszkén vállalom a becsületességemet, sokszor hülyén becsületes vagyok, ez sem jó. És Te???? Porig alázod időnként a nyugdíjasokat, lenyuggerezed őket. Szüleidet is? Vagyők más kategória? Én nem veszem magamra, mert becsülettel ledolgoztam 38 évet, minden járulékot befizettem vagy befizettek utánam, így nekem a nyugdíj jár. Én már megértem, hogy valameddig kapjam. És az unokáink? Gyermekemet nem mondok, mert 35 évesen meghalt. Mindenesetre kikérem magamnak, hogy nyuggerként megalázzál, nem szolgáltam rá. Itt most kb. el is ment a kedvem a jövőbeni levelezéstől. Üdv. |
Válaszok
Vendég |
#10766 Re:2012-06-25 22:11:04Nem tartozok magyarázattal neked,de pár dolgot tisztázzunk. 3 azaz HÁROM! napja írok a fórumba,fedőnevem sosem volt,ha nem hiszed a te dolgod... Ki volt a miniszterelnök 2006-ban? Ha nem volt benne,akkor miért nem vonta felelőségre a rendőr vezetőket,miért kelt védelmükre? A hadsereg fegyverei hogy kerültek a rendőrökhöz tudtán kívül?És még sorolhatnám a sok kérdést....Nem tudom milyen alapon kellene "nekem tudni hogy ez szemenszedett hazugság" Tudtommal nem volt puccs. A nősülést mint vagyonszerzési lehetőséget említettem.........szövegértelmezés!!!! Sohasem állítottam hogy jobbikos vagyok,olvasd vissza a 3 napot. Nem neveztem magam tisztességesnek,tisztességes,jóravaló MAGYAR EMBEREKET írtam.Az vagyok-nem?Ismersz? Nem a nyugdíjasokat,csak az engem becsmérlő fanatikus gyurcsányimádókat kriptaszökevényeztem illetve múmiáztam,cserébe nácizásért,fasiztázásért. Demokrácia? Nekik lehet,nekem nem?Hogy is van ez demokraták? Aki normálisan szólt hozzám még nem küldtem el a ......ba. Ehhez a levélhez sem volt kedvem,jövőben sem vágyom társaságodra,legalább egy dologban egyetértünk. Üdv. Ui.: Értékelem a levél végén a "MINDHALÁLIG GYURCSÁNY" elmaradását.
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1327 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1211 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
635 Létrehozva: 2024-12-16
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
384 Létrehozva: 2024-12-09
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
209 Létrehozva: 2024-12-14
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
197 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1639 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
124 Létrehozva: 2024-12-06
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
267 Létrehozva: 2024-11-25
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5156 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
242 Létrehozva: 2024-10-28
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11