Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

MHGYF

#10773 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-26 17:53

#10771: Lukrécia - Re: Re:

Amit írtál, Lukrécia, azt akár én is írhattam volna. Szerintem már vagy 100x leírtuk, aki erre járt, már mindenki fejből tudhatja. Nem baj, a jó pap is holtig tanul.

Valami eszembe jutott, ezt leírom. Még kislány koromban történt, hogy annak a bizonyos En bácsinak (mert így hívtuk) volt egy telke Kaszás dűlőn is, a HÉV megállónál. A  barátnőm szerelmes volt a fiába, tán első éves egyetemista lehetett, Kuksinak hívták, nagyon helyes és szolid fiú volt. Járt bunyó edzésre, és sötétedéskor szokott haza felé jönni. Bebújtunk az Évával a kukoricásba és rákötöttünk madzagot egy pénztárcára és kihelyeztük az útra. Kuksi lehajolt érte, mi meg húzgáltuk előle a pénztárcát. Mondtam neki, hogy Kuksi, minek neked a mi üres pénztárcánk, amikor ti vagytok a leggazdagabbak?

Az apja gazdálkodó volt, rengeteg telken, a fél környék suhanca nála dolgozott, az anyukája pedig a Váci utcában volt szabónő. Egyébként rendes, dolgos emberek voltak.

En bácsi és Kuksi az összes focimeccsemre eljöttek, ha a Gázgyár pályáján vagy a III.ker. TTVE pályán játszottunk. Egyszer kinéztem, csak lestem, hogy az a szolid Kuksi hogy ordítozta a nevem, tapsolt, mikor gólt rúgtam, jucika... ezt ordítozták. A melóhelyemen pedig jucának hívtak. Középcsatár voltam, de mindenütt ott voltam, tőlem nem kapott passzt senki. Állandóan fölrúgtak, tiszta seb volt a térdem mindig. Azt mondták rám, hogy ezt a kislányt focizva csinálták, eszméletlenül jól tudtam cselezni és gólt rúgni. De kézilabdázni is jól tudtam és a heteseket én szoktam védeni, kivédeni.

A sportnap keretében: Rafa Nada - Thomas Belluci első körös meccse következik, nézzétek, ha van kedvetek.

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!

Válaszok

Lukrécia

#10775 Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-26 18:25:37

#10773: MHGYF - Re: Re: Re: Végén csattan az ostor... 

Na, itt eltérőek vagyunk, én tornából felmentett voltam.