Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Quoted post
MHGYF |
#10761 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...2012-06-25 18:05#10753: - Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor... Ne nézzük azért annyira hülyének egymást... Veled kapcsolatban is csak egy kicsit nyúltam mellé, hogy korai volt..., úgy egyébként pedig késői. De nem is fogom soha letagadni, mert - változatlanul - a hazugsággal lehet kikergetni a világból és, ami igaz volt, az igaz volt... Viszont életemben nem kertészkedtem, nem is értek hozzá, sajnos. Itt rohad a Dunakanyarban a nyakunkon 25x100 m-es telek, egy 25 éves ház+20 nm galériával ellátva, autóval 15 percre tőlünk, busszal félóra lenne. Miért akarnék a III.ker-ből Budakeszire menni kertészkedni, mikor ide sem megyek. Gondoltam, valamit megtudok az embertől, de az első válasza után rájöttem, hogy annyit én is tudok, mint ő. Neki a madarak a fontosak, nekem pedig, hogy mi lesz az ottani telkem sorsa. 2 éve készült el az új HÉSZ munkapéldánya és jelentkeztek rá vevők tavaly nyáron, 2,5 ezerért kérték négyzetméterét. 3 ezerért oda is adtam volna, de már nem, mert be lehet építeni. Eszem ágában sincs Budakeszin építeni egy kis házat, hiszen van annál szebb helyen, dunai panorámával, délkeleti fekvésű hegyoldal, szépen kiteraszozva. Bár a fiam nevén van, de őt sem és engem sem érdekel. 40 évvel ezelőtt még fiatalkorú voltam és még javában fociztam, nem idős emberek kielégítésével foglalkoztam, bár utána sem. Pedig azt mondta az 50 év körüli Endrődy bá' - visszagondolva milyen szép pasi volt -, hogy, ha csak fagyizhat, nevemre íratja a hármashatárhegyi 24 telkéből az egyiket. Kárt már amúgy sem tudott volna bennem tenni, de szerelem nélkül, 30 millióért sem ment. Így aztán megelégedett azzal, hogy ideadta a 3 háza közül az egyiknek a kulcsát. Végül azt mondta Anyukámnak, hogy "az unokája az én házamban készült". Tévedett, mert a visegrádi fenyveserdőben... Anyám is tetszett neki, persze Ő mindenkinek tetszett, az összes kollégám odavolt érte. Szép hullámos haja, zöld szeme és álomszép fogsora volt. Azért az is sajnos, hogy az embernek azt kell leírnia, hogy bár idősebb lennék, akkor kapnék legalább havi egy kiló nyögdíjat! Szóval, nem vók nyugdíjas, bár van 32 évi folyamatos munkaviszonyom. Lukrécia is csak előrehozott nyugdíjban van. A többiek dolgozó emberek. Erről ennyit. Tudod, az embernek egy valamije van, ami azért - ha valami baleset nem éri - olyan nagyon nem tud megkopni. Rám pedig télleg olyan sokan, sokszor és olyan emberek mondták, amit mondtak, hogy nem valószínű, hogy butább lennék nálatok. 10 éves koromban megsimogatta a diri az arcomat a suliban és azt mondta, hogy ez a kislány az iskola esze. Kőrösi Csoma Sándor 12 évf. suli, Szentendrei út. A töri tanárom, Tiszavölgyi István akkoriban lett az Árpád Gimi igazgatója. Az egyszer pofán akart csapni, mert lógtam az órájáról, de az ofőm átölelt és nem engedte. Az tény, hogy k rossz voltam, de mégis imádni való, úgy vettem észre. Ez mind az enyém és ennél még sokkal, de sokkal több is, amit senki nem vehet el tőlem. Az igaz, hogy nem tanultam agyon magam, de megálltam az életben a helyem és anélkül is ott kötöttem ki, mint azok, akiknek volt seggük a tanuláshoz. Oda pedig nem juthattam el, ahova a pofátlan emberek...
Egy magára valamit adó egyén, ha kíváncsi valamire, megkérdezi. Ezen a helyen tisztességes szavakra, kérdésekre, hasonló választ lehet kapni, ezt bizton állítom. Nem kell sértegetni, cikizni, a kor egy állapot, el kell fogadni, mint, ahogy azt is, hogy bal, jobb, mint a katonaságnál, valamint, hogy van, akiknek:
Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!! |
Válaszok
Vendég |
#10763 Re: Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...2012-06-25 19:59:19#10761: MHGYF - Re: Re: Re: Végén csattan az ostor... Először is te kezdtél engem "jó tanács"-okkal ellátni,nem fordítva.Te burkoltan,én nyíltan hülyéztelek.Ha a hazugsággal lehet kigergetni a világból a szókimondás miért fáj? A Vilit akartad megvédeni? Olvasd el újra azt a hozzászólását ami miatt elkezdtem piszkálni! Ha ekkora bunkóba akadok,nem tudom kihagyni....akár balról,akár jobbról okádja a moslékot!Kár volt védelmedbe venni,megspórolhattad volna az életedből azt az időt amit rám pazaroltál-értelmetlenül.Egy 40-50 éves "ember" meg tudja magát védeni,ha már ilyen intezíven megtanult gyűlölködni. Egy-két "jó tanácsot" azért én is adok ha nem baj:(ha baj akkor is mert írok,nem beszélgetünk) Nem igazán okos dolog itt ilyen részletesen beszámolni a vagyoni helyzetedről,még akinek írtad arra sem tartozik.... A magánéleteded,kapott szex ajánlatok leírása,publikálása is "szarvashiba" hogy téged idézzelek. Nem tartozik ez senkire,csak rád illetve az érintettekre. Nem akarlak dicsérni,de téged tartalak itt a legértelmesebbnek (nem udvarlok!) ezen a fórumon,ezért nem értem hogy istenítheted gyurcsányt(nem véletlen a kis betű),aki pontosan a pofátlanságából élt és él jelenleg is.A szavaidból azt vettem ki,ezt a típust nem kedveled.Hidd el nem tisztességes munkából lett milliárdos,nem örökölte és nem jól nősült. Európában a negatív megítélésünkhöz is nem kevés köze van. 2006-ban ha arra sétálsz,lehet már nem volna szemed,még akkor sem ha kiabálsz "mindhalálig gyurcsány",mert a droidjai nem kérdeztek.....Bele sem merek gondolni mi lett volna,ha azon a tankon kívül más fegyverek is előkerültek volna......tömegmészárlás! Nem akarlak én megváltoztani téged,de érdemes néha megállni,elgondolkodni és nem vakon követni a vezérürüt és a nyájat.(Na mostmár nem csak kanász leszek,birkapásztor is :) ) És még mielőtt fórumtársaid beskatulyáznának,nem vagyok se DK-s,sem LMP-s,sem Narancsos,még Jobbikos sem. Nem a pártokban,vezérekben hiszek,hanem a becsületes jóravaló MAGYAR EMBEREKBEN,ők képesek csak előbbre vinni ezt az országot,nem a megélhetési bűnözők. Nem cikiztelek most remélem....
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1327 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1211 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
635 Létrehozva: 2024-12-16
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
384 Létrehozva: 2024-12-09
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
209 Létrehozva: 2024-12-14
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
197 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1639 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
124 Létrehozva: 2024-12-06
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
267 Létrehozva: 2024-11-25
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5156 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
242 Létrehozva: 2024-10-28
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11