Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #162

2012-07-01 09:28

Én voltam, vagyok a petíció elindítója és köszi. :-) Ha visszaolvasol és ha a nevem alatti kis rangszöveget is elolvasod, akkor tudhatod. Semmi baj, hogy nem vetted észre, csak gondoltam elmondom a bizti kedvéért.

Na igen, mint tudjuk jó lenne már jó ideje a magyar folytatás. Igaz, itt is érvényes az a mondás, hogy "Jobb később, mint soha.". Bár a később rég letelt jó pár éven át, úgy néz ki, hogy még később lesz, már hogyha lesz. Remélem a sohát nem érjük meg! Tudtommal anno a 113. részig adták le magyarul, de lehet, hogy tévedek és addig adták ki DVD-ken, mármint a 113. részig, de a 104. részig tuti a tévében adták le anno. Mástól is hallottam már ilyesmit, nem csak tőled, persze nem baj, csak mondtam. Én is láttam a Final Act végéig (nem is egyszer, hanem többször láttam már az egész sorozatot az 1. évadtól a 7. évadig) az egészet angolul. Igaz, először csak felirattal láttam a Final Act-ot, majd kicsit nehezebben, de angolul is sikerült megszereznem. :-) Bár az angol változata rosszabb minőségű (főleg hangban), de egyben tűrhető is. Én nem vagyok minőségkényes, mint egyesek, már bocsi.

Plusz hogyha valóban nagy InuYasha rajongó vagy te is, akár te is reklámozhatnád néha itt-ott ezt a petíciót, ha nem gond! Ha megteszed, előre is köszi. :-) Persze én szoktam néha. Úgy gondolom a kedvelők és a rajongók részéről ez nem gond, pláne ha van idejük és kedvük is hozzá.