Próbáljuk meg együtt fellendíteni az animés piacot!

VisualJia

/ #51 Barom vagyok xD

2012-08-21 15:54

Már bocsi, de az FMA nem félbe lett hagyva, ha utánanéztél volna annak így van a sztorija: Elkezdtek egy anime-t, de a rajongóknak nem tetszett mert nem a manga-t követte, ezért azt abbahagyták és elkezdték előröl csinálni ami már pontosabban követi a manga-t. És ne hidd hogy nem olvastuk el a petíciót cica ^^ Ha nem tettük volna akkor elég pofátlanság lett volna idejönnünk, nem? :3 És kösz a barom jelzőt, de inkább nem reagálok rá, én ennél értelmesebb vagyok...látom ez rólad nem mondható el. És egy szóval sem mondtam hogy az összeset úgy adják majd le, feliratosan, csupán kifejtettem a véleményem, hogy én utálom magyarul nézni. Nem hordtam le senkit, ez csak egy vélemény, ami nektek is van :3 Ja és még valami. Attól hogy kevesebbet adnak ki az nem azt jelenti hogy csődben van hanem hogy valószínűleg egyszer majd csődbe fog menni. Viszont amíg ez nem történik meg, addig inkább örülni kéne, majd akkor sírjon a szátok ha semmit sem adnak ki. Egy csóró országtól örülhetünk hogy ennyit kapunk ^^