A JOBBIK PÁRT MEGSZÜNTETÉSE HIVATALOSAN

L.

/ #505 Re: Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!

2012-08-27 14:48

#503: Sz. - Re: Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!! 

Szia, Szerike!

Hát mozgalmas volt a tegnap meg az éjszaka, főleg Neked. Ezzel a két lábon járó (két lábon járó? Megkérdőjelezem, hisz amiket tegnap összehordott, azt józan ember nem teszi, csak egy állatfajta, az pedig a majmokat kivéve nem jár két lábon. Ezzel nem akartam a majmokat megsérteni) senkiházival most Te keveredtél párbeszédkánt induló vagdalkozásba, ami nem tőled indult ki. Valószínűleg többet ivott a kelleténél és az összes mérgét, világfájdalmát rajtad verte el. Az, hogy hajnalban letörölte az éjszakai mocskát a fórumról, semmit nem old meg. Annyi gerince viszont nincs, hogy elnézést kérjen Tőled. Ne is számíts rá, szükséged sincs az ő bocsánatkérésére. Csak kíváncsi vagyok, hogy a jelleme megengedi-e neki ezt a lépést. Megint túldícsértem azzal, hogy egyáltalán feltételeztem róla, hogy van jelleme.  Remélem, lekopik a fórumunkról, nem ide való.

Én is elgondolkodtam az éjjel, hogy mi válthatta ki belőle az ekkora fokú agresszivitást és mindig az alkoholhoz, neadj'Isten a kábítószerhez kanyarodok vissza. Ne rágódj tovább, pihend ki magad, este beszélünk.

Természetesen Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!