Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #12365

2012-08-27 22:57

Üdv mindenkinek! Látom kiverte a biztosítékot mindenkinél a tegnap esti-hajnali veszekedés.
Sokan eltalálták,valóban besöröztem egy kicsit,de nem voltam részeg,olyan szintre nem szoktam eljutni,mert időben abbahagyom. Nem esik nehezemre,ezért bocsánatot kérek Szerénkétől a sértő írásaim miatt.Hajnalban azért is töröltem,mert visszaolvasva rájöttem,hogy értelmetlen volt az egész személyeskedő pocskondiázás.Nem mentegetőzök,amiket írtam nem a személyes utálat,hanem az akkori indulat szülte.
A becsületsértésről annyit,hogy az irányomban is megvalósult,ezért a jogi lépéseknek értelmét nem látom,mert én is megtehetném a feljelentést. Amennyiben a korábbi hozzászólásokat is beleértjük,az itt fórumozókat szinte kivétel nélkül feljelenthetném,mert a személyemet sértő jelzőket jócskán kaptam.....tessenek visszaolvasni.Ezek rám is vonatkoznak,mert én is írtam olyanokat,ami kimeríti a becsületsértés fogalmát.
Ha mégis a jogi utat választja Szerénke,állok elébe,megítélnek esetleg x összeget ide is-oda is,meg fizetünk valamennyi perköltséget. Mindenesetre ma lementem az utóbbi három hónap anyagát,amióta írtam ebbe a fórumba,de remélem nem lesz rá szükség.

Tisztelettel: a "Jobbikos görény"