Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Sz.

/ #12489 Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!

2012-09-07 03:11

#12488: MHGY (V) - MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!

Hali!

Aggodalomra semmi ok! Szerintem, mindenki elolvasta v. meghallgatta a híreket.  Viktátor húzása eléggé átlátszó és egyébként is a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát.  A fiam azzal a kérdéssel jött haza, hogy tényleg felemelik a nyugdíjkorhatárt, megcsapolják a nyugdíjakat és a családi pótlékot stb., mert csak így kapjuk meg a készenléti hitelkeretet? Naja, már készenlétben van a zsebük a fogadására, ennek kb. ennyi a valóságalapja. Mondtam is neki, kisfiam, eridj, olvassál erre az információdra rá, aztán majd megtudod!

Kíváncsi vagyok, hogy a hétvégi összeröffenésük után kiszivárog-e a "kötcsei beszéd", mint őszinte vallomás, hogy az égadta világon semmi egyebet nem csináltak az elmúlt 2 év alatt, mint klféle adók tömkelegét vetették ki. Már ez maga egy hazugsághalmaz volt... Nem beszélve arról, hogy elqurták a 3.000 milliárd magánnyugdíj megtakarítást, az átirányított nyugdíjjárulékot és azt a rahedli bank&chips adót és társait, amit beszedtek.  Az is érthetetlen, hogy miért nem elégednek meg a költségvetésből két év alatt levágott 1.020 milliárd Ft-tal, amit a saját maguk és csókosaik bankbetéteinek gyarapítására fordítottak? Állítsák le!  Tán nem is lenne szükség a hitelre, legalábbis nem arra az irgalmatlan összegre, amiért kuncsorognak? Pláne, ha visszaadnák a zembereiknek eddig kiosztott: 1.020 milliárdot is, hiszen mára világossá vált, hogy habokra ajándékozták a +16 % személyi jövedelemadót (gazdaságélénkítés, egymillió munkahelyteremtés stb. náne)...  Nem! Inkább megint bedöntik a Ft-ot, kitolnak a kispénzű devizahitelesekkel, hisz tudjuk, a sajátjukat és bandájukét már rendezték: 180,- Ft-os rögzített árfolyamon. Az is röhej, ha olyan ócska volt a devízahitel, akkor az egész Fidesz frakció miért abban tartozott?  Azért ez tényleg egy mocskos banda!!!

Ferrer jutott tovább, Tipsarevicet ejtette ki.  Nemsokára kezdődik a Delpo-Djokó meccs, de nem biztos, hogy kíváncsi leszek rá, elég volt a tegnapi éjszakázás.

Jó éjt!

MHGYF!!!