Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Demokrata

/ #12490 Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!

2012-09-07 03:59

#12489: Sz. - Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!! 

 Na, halihó!

Kicsit kifordultam magamból, átrendeződött az életritmusom. Este 8-kor kidőltem, mint a zsák, 10 perce felébredtem és együtt kukorékolunk a szomszéd kakasával. Az sem tud aludni...

Az elmúlt napokban nem sok időm volt a napi közéletbe belefolyni, mert ismerősök vannak a Balatonnál, minden szabad percet velük töltök. Ez jó, de már kicsit fárasztó. Szombaton mennek haza. Tegnap délután kötcsiekkel beszéltem, mondják, hogy most nem jó kötcseinek lenni. A szokásos kúriát megszállták a rendezvényszervezők, 3-4 teherautó hordja az asztalokatm padokat, sátrat, miegymást. Valószínűleg a technikát is kiépítik, hogy az "öszödi beszéd" mintájára egy "KÖTCSEI BESZÉD" ne tudjon létrejönni. Volna mit hallgatni a jó népnek.

Ha elolvasol néhány hozzászólást egyes fórumokon, meglátod, hogy mekkora az Isten állatkertje, az emberek még mindig vakon bíznak ebben a hazug bandában. Szerencsére most már nyiladozik sok ember értelme, de sajnos van egy nem kis létszámú törzsállomány, akik olyan fanatikusak, hogy az borzalom. Ezeknek az embereknek a gondolkodása kimozdíthatatlan, ezek azok, akik kezet csókolnak a diktátornak és imádják még akkor is, ha a kötelet a nyakukba teszi.

Én a kegnagyobb bajt abban látom, hogy még mindig nagyon gyenge a baloldal. Még mindig nem találták meg a közös hangot, anélkül pedig nem megy. Gondold el, ha a baloldal csak a töredékét csinálta volna annak a szemétségnek, amit ezek az elmúlt pár napban megtettek, már lángokban állna az ország. Persze nem az a cél, hogy felgyújtsuk hazánkat, de jobban kéne ordibálni, tiltakozni.

Na, így hajnaltájt ennyi.