Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!
NANA |
/ #217 Csak Az InuYasha az egyetlen anime?!2012-10-28 12:56Köszönöm, Kagome! :) De meg tudom védeni magamat! ;) Eszti=He84! Nem mondtam egy szóval sem hogy rosszat tettél volna, de illett volna megkérdezni egy dolgot: Nem baj ha belinkelem? Esetleg: Hogy érted hogy hol láttad 103ig az inuyasha részt? Ehhez hasonló gondolatok&kérdések megfordulhatott volna a picike agyadban! Eleged van az ilyenekből? Tudtommal most is nagyon erőszakosan reagálsz mindenre, akkor mégis hogy lenne ebből eleged? Komolyan nem értelek.. :D Bocs nem bírtam ki röhögés nélkül, csak mert neked az a bajod hogy pofátlankodol mindenkihez? Sok mindent hallottam már feléd, még olyanokat is, hogy mások oldalát is leszólod csak úgy, mert te mindent jobban tudsz? :D Nem kell semmit se letagadnod, mert én is láttam a He84=Eszti mit reagál az Inuyasha oldalakon! Csak mert te mindent jobban tudsz az Inuyashánál, persze mert mást animét nem is nézel(gondolom)! De tudod nekem is elegem van abból, hogy mások oldalát leszólod, egy cikk miatt, már nem is lehet véleménye a szerkesztőnek, vagy ő neki nem is lehet más szemszögből nézni az InuYasha animét?! Arra már végkép rájöttem, hogy te semmi másra nem koncentrálsz csak az InuYashára, így nem is csodálkoznék ha csak az InuYasha rajongókat szekálod! 103.részig láttam a részt TVben! Nem tudom mi jutott ebből eszedbe, hogy csak a TVben láttam csak ott végig? :D Ne haragudj, szerintem senki se olyan hülye hogy várjon az InuYashára, míg leadják szinkronosan végig, vagy kiadják a DVD végig! ^^ Én 103ig láttam a tévében, onnan a TVből tovább nem, megnéztem neten a többit! Ezt csak azért mondom, hogy tisztában legyél már a dolgokkal! Én vagyok a Durva és a Lenéző? :DDD Már ne haragudj, de nem tudom hogy kettőnk közül ki pofátlankodót oda a petíciónkhoz, ráadásul pofátlan módon írtad nekünk: "Az egyik Mirokus oldalon találtam rá erre a petícióra. Nemrég aláírtam. Ám szeretném, ha cserébe ti is aláírnátok az enyémet (ami remélhetőleg nem nagy kérés, főleg hogy ezt itt én is aláírtam), előre is köszi:*Link*" Ha nem írtuk volna alá, akkor mi történt volna?! Kicsit se vagy pofátlan és lenéző, ha én nem írom alá, vagy Zsolti-kun vagy bárki más akkor mi vagyunk a rosszak? Bocs, de a petíciót nem hirdetni kell mások petíciójában! Pláne hogy mi is ehezen szedjük össze az embereket! Rendes vagyok én, csak sajnos nem ismersz, sokan nem ismernek! Ez van, hogy te nem ismersz! Azt le ne merd tagadni, hogy korábban nem volt ehhez hasonló "vitád"! Akkor én vagyok már egyből a szemétláda?! A másik, hogy te szerinted butaság volt törölni azt amit nem kellett volna? Már bocsi, Zsolti is egyetértett abban, hogy az ilyen hozzászólásokat töröljük! Egy részt, mert a te általad "segítség" számunkra nem volt az, hanem hirdeted és linkeled az InuYasha részeit, amire se én, sem Zsolti nem vagyunk/ nem voltunk rá kíváncsiak! Azt hogy mi is belinkelünk egy egy dolgot, azt a mi saját petíciónknál teszünk meg és nem ide jövünk agyba-földbe hirdetni egy sorozatot, vagy egy megjelenést vagy bármit! Most te örülnél neki, ha mi is elkezdenénk hirdetni a MI petíciónkat? Szerintem nem! Azzal hogy neked csak ez az anime az egyetlen, akkor sajnálom! A másik, hogy nem vitázni akarok, csak hogy egy kicsit legyél már tisztában a dolgokkal és a pofátlanságoddal is egyben! Erről ennyit! Nyugodtan töröld ezt a hozzászólást, engem rohadtul nem érdekel, de én neked többet segíteni nem fogok! ^^ UI: Már kicsit kezd elegem lenni az InuYashából, hogy meg mondjam őszintén! :/ Szerintem már sokan meg is unták egy picit, főleg hogy semmi híre és nyoma sincs semminek! -.-" Ígértek nekünk fűt fát, semmi nem lett belőle! Azt tanácsolom hogy ne fuss az InuYasha után vannak még ennél sokkal jobb animék is! ;) |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
541 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1484 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
455 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1356 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
154 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
117 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
110 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
85 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6706 Létrehozva: 2023-07-26
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
354 Létrehozva: 2021-12-02
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
42 Létrehozva: 2024-11-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18