A választói összefogást támogató nyilatkozat

Reménykedő

/ #50

2012-11-08 19:52

Én nem szeretem a politikát, de most kivételt teszek. Bajnai Úr egyszer már bizonyított, remélem lesz megint rá alkalma. Történetesen engem nem érdekel, hogy 2014 leendő miniszterei milyen politikai beállítottságúak. Nem érdekel, hogy Fideszes, MSZP-s, LMP-s lesz. Engem egy dolog érdekel, végre ne a politika, hanem a hozzáértés alapján döntsenek. Nekünk most egy olyan kormányra van szükségünk, akik gazdasági szakemberek, olyan emberek akik értenek is ahhoz amit rájuk bíznak. Idáig akárki került hatalomra, sosem nézte ért-e hozzá az illető vagy nem. Egyszerűen a lényeg az volt, hogy mindenhova a saját embereiket tolják be. Szerintem ezt az országot csak úgy lehet újból gatyába rázni és végre előre lépni-nem hátra-, ha valaki egy jó szakember összeszed minden fajta beállítottságú, de csapatmunkára képes szakembert és komolyan tenni akar a jövőért (és nem Csak a Sajátjáért) és véééégre nem csak mutogatnak egymásra. Talán Bajnai Úr lesz ez a vezető, aki végre talán inkább szakember, mint politikus.