A választói összefogást támogató nyilatkozat
HCsilla |
/ #185 Az aláírás kevés!!!2012-11-09 07:28Pénzügyi intelligencia oktató vagyok, végzettségem szerint közgazdász, létezésem szerint vállalkozó. Mindegyik minőségemben azt látom, hogy ez, ami ma Magyarországon folyik, kizárólag egy célt szolgál: a hatalmon lévők saját zsebeinek megtömését - akér azon az áron is, hogy az gyerekeink jövőjét élik fel. Ezzel pedig felébresztették bennem az anyatigrist: nem a haza üdvére, hanem azért, mert én akartam, szültem három gyereket, akiket a magam felelősségéből és tehervállaló képességéből akarok felnevelni. Szilárdan hittem eddig ugyanis abban, hogy ez a magam képességéből, hajlandóságából menni fog. Méga gyerekeimnek is ezt tanítottam, mert úgy gondoltam, nem kell elmenniük több száz, vagy ezer km távolságba azért, hogy normális életet élhessenek. Nos, ez a hitem alapjaiban ingott meg az elmúlt két évben... Vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy a családokat kényszerít arra, hogy elszakadjanak egymástól - pusztán azért, mert nem tudnak itt boldogulni, szemben minden kormányzati PR-lózunggal. Vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy tönkreteszi a gyerekeim minden esélyét arra, hogy normális iskolában, normális, felelősségteljes magyar állampolgár váljék belőlük - nem pedig ideológiailag hű alattvaló. Vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy elveszi a maradék esélyét is a társadalmi mobilitásnak, amikor egyre többféle módon zárja el fiatalok tömegei előtt a felsőoktatásba jutás lehetőségét, de akár a középfokú oktatásban is a pályaválasztás szabad lehetőségét azzal, hogy szűkíti a gimnáziumi sé szakközépiskolai keretszámokat. Vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy gazdasági döntéseivel tönkreteszi az országnak nem csak a jövőjét, de már a jelenét is, ezzel elvéve a lehetőségét is annak, hogy a következő nemzedék itt keresse a személyes boldogulását. Vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy beleavatkozik a családok kizárólagos felelősségébe tartozó nevelési kérdésekbe, és alattomos, sunyi módon szivárog be a családok mindennapi életébe az egész napos iskolával, a megfélelmítéssel, az anyagi lehetőségek drasztikus szűkítésével. Vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy folyamatosan, reggel, délben, este a képünkbe hazudnak, össznépi sikerként és közérdekként eladva egy szűk kör folyamatos gadagodását állami pénzekből. És végül vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy tönkreteszik a gyerekeim jövőjét. Hát nem! El a kezekkel a gyerekeimtől! Ezért fogok mindent megtenni a választásokig elkövetkező maradék időben. Ezért fogok nem csak aláírni minden tiltakozást, hanem szervezni is az olyan lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik másoknak is azt, hogy - végre tisztában legyenek azzal, mi történik velük - ők maguk is hangot tudjanak adni elégedetlenségüknek. Vagyis azt szeretném, ha az itt aláíró támogatók is hasonlóan tennének. Mert nem elég az aláírás. "Tenni, tenni kell!" |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Óvodai nevelés országos alapprogramjáról szóló 363/2012. (XII. 17.) Korm. rendelet módosításának halasztása
2036 Létrehozva: 2025-02-20
Petition for a visual identity worthy of BCE / Kiállás egy a Budapesti Corvinus Egyetemhez méltó arculat mellett
941 Létrehozva: 2025-02-19
Manóvár tagóvoda bezárása elleni szülői tiltakozás
513 Létrehozva: 2025-02-18
PETÍCIÓ A VÁCI, DUNA-PARTI VENDÉGLÁTÓHELYEK FENNMARADÁSÁÉRT ÉS FEJLŐDÉSÉÉRT
6465 Létrehozva: 2025-02-03
ÁLLÍTSÁK VISSZA AZ ÁTALÁNY (RÉSZSZÁMLA) FIZETÉST AZ MVM-nél!
415 Létrehozva: 2025-02-21
Gyerekek étkezési adagjànak csökkentése
361 Létrehozva: 2025-02-17
A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ GYERMEKEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
4723 Létrehozva: 2023-04-02
Petíció Dudás Zoltán tanár felmentése ellen
275 Létrehozva: 2025-02-18
Régi Fóti úti Tagóvoda bezárása elleni szülői tiltakozás
213 Létrehozva: 2025-02-20
KIÁLLÁS AZ ÁRPÁD UTCAI ÉS FARKAS ANTAL UTCAI ÓVODÁÉRT
209 Létrehozva: 2025-02-21
Óbányai völgy tereprendezés, mederkotrás!
177 Létrehozva: 2025-02-20
Petíció a VÁCI ÚJ DUNA-HÍD ÉPÍTÉSE ELLEN
443 Létrehozva: 2025-02-05
magyarországi gyermekek ételadag csökkenése
141 Létrehozva: 2025-02-19
Tiszta és biztonságos környezetet a pápai buszpályaudvar várótermébe!
134 Létrehozva: 2025-02-16
Legyen BTS koncert Magyarországon!
461 Létrehozva: 2022-03-28
Számodra is fontos a szentesi kórház?
1328 Létrehozva: 2025-02-10
Adják le Megtévesztve 2.évadát
804 Létrehozva: 2025-01-25
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
2128 Létrehozva: 2024-09-29
Az ADHD és ADD súlyos fogyatékosságnak való elismerése és az érintettek támogatása
86 Létrehozva: 2025-02-19
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
576 Létrehozva: 2025-01-19