A választói összefogást támogató nyilatkozat
HCsilla |
/ #185 Az aláírás kevés!!!2012-11-09 07:28Pénzügyi intelligencia oktató vagyok, végzettségem szerint közgazdász, létezésem szerint vállalkozó. Mindegyik minőségemben azt látom, hogy ez, ami ma Magyarországon folyik, kizárólag egy célt szolgál: a hatalmon lévők saját zsebeinek megtömését - akér azon az áron is, hogy az gyerekeink jövőjét élik fel. Ezzel pedig felébresztették bennem az anyatigrist: nem a haza üdvére, hanem azért, mert én akartam, szültem három gyereket, akiket a magam felelősségéből és tehervállaló képességéből akarok felnevelni. Szilárdan hittem eddig ugyanis abban, hogy ez a magam képességéből, hajlandóságából menni fog. Méga gyerekeimnek is ezt tanítottam, mert úgy gondoltam, nem kell elmenniük több száz, vagy ezer km távolságba azért, hogy normális életet élhessenek. Nos, ez a hitem alapjaiban ingott meg az elmúlt két évben... Vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy a családokat kényszerít arra, hogy elszakadjanak egymástól - pusztán azért, mert nem tudnak itt boldogulni, szemben minden kormányzati PR-lózunggal. Vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy tönkreteszi a gyerekeim minden esélyét arra, hogy normális iskolában, normális, felelősségteljes magyar állampolgár váljék belőlük - nem pedig ideológiailag hű alattvaló. Vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy elveszi a maradék esélyét is a társadalmi mobilitásnak, amikor egyre többféle módon zárja el fiatalok tömegei előtt a felsőoktatásba jutás lehetőségét, de akár a középfokú oktatásban is a pályaválasztás szabad lehetőségét azzal, hogy szűkíti a gimnáziumi sé szakközépiskolai keretszámokat. Vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy gazdasági döntéseivel tönkreteszi az országnak nem csak a jövőjét, de már a jelenét is, ezzel elvéve a lehetőségét is annak, hogy a következő nemzedék itt keresse a személyes boldogulását. Vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy beleavatkozik a családok kizárólagos felelősségébe tartozó nevelési kérdésekbe, és alattomos, sunyi módon szivárog be a családok mindennapi életébe az egész napos iskolával, a megfélelmítéssel, az anyagi lehetőségek drasztikus szűkítésével. Vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy folyamatosan, reggel, délben, este a képünkbe hazudnak, össznépi sikerként és közérdekként eladva egy szűk kör folyamatos gadagodását állami pénzekből. És végül vádolom a jelenlegi kormányt, a FIDESZ-t és elsősorban az egyszemélyi pukkancsdiktatúráról álmodozó Orbán Viktort, hogy tönkreteszik a gyerekeim jövőjét. Hát nem! El a kezekkel a gyerekeimtől! Ezért fogok mindent megtenni a választásokig elkövetkező maradék időben. Ezért fogok nem csak aláírni minden tiltakozást, hanem szervezni is az olyan lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik másoknak is azt, hogy - végre tisztában legyenek azzal, mi történik velük - ők maguk is hangot tudjanak adni elégedetlenségüknek. Vagyis azt szeretném, ha az itt aláíró támogatók is hasonlóan tennének. Mert nem elég az aláírás. "Tenni, tenni kell!" |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1324 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
A kulturális, zenei és közösségi életért
1146 Létrehozva: 2024-12-18
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
747 Létrehozva: 2024-11-23
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
620 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
372 Létrehozva: 2024-12-09
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
316 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
266 Létrehozva: 2024-11-25
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
235 Létrehozva: 2024-11-06
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
205 Létrehozva: 2024-12-14
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
185 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
679 Létrehozva: 2024-11-19
Kiállunk Pajor András atya mellett!
122 Létrehozva: 2024-12-06
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1601 Létrehozva: 2024-09-29
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
114 Létrehozva: 2024-11-25
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5153 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
236 Létrehozva: 2024-10-28