A választói összefogást támogató nyilatkozat

Szolidaritás

/ #1444 Re: Re: Néhány kérdés Bajnaiékhoz

2012-11-16 19:54

#1432: Péter - Re:  Néhány kérdés Bajnaiékhoz

-Elnézést a "rákattanásért", de ez éppen most történt meg velem a szomszéd pasi irányába... értsd úgy, hogy megtetszik a befektetőknek a 16 %-os adókulcs, mint nekem a szomszéd pasi.

-Azt én is elmondtam már, hogy, amikor Orbánék felfedezték az adócsdökkentést követően az ostobaságukat, mint a közszféra munkaadói, nekik kompenzálták a buktát. De ettől még  nem lett több a borítékukban, mindössze nem lett kevesebb. Ez miféle adócsökentés, nem tudod?

-Az nagyon helyes, ha valaki a saját tapasztalatával példázódik. Rengeteg ellenpéldát tudnék én is sorolni a saját tapasztalatomból, ami arról szól, hogy válság...válság és válság, szinte minden munkaterületen...  Most éppen aktuális a Bricostore esete, egy percet megér:  "Magyarországon a közeljövőben sem várható komoly és tartós fogyasztói fellendülés, ezért a tulajdonosok a 2013-as év elejétől arra kényszerülnek, hogy beszüntessék magyarországi tevékenységüket. A Bricostore mindent megtesz annak érdekében, hogy a tevékenysége beszüntetése előtt minden kötelezettségvállalását maradéktalanul teljesítse."  Szeva 1 000 fő... Részvétem.