Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Szolidaritás

/ #13790 Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!!!

2012-11-26 23:32

Szabadítsátok ki Vikit!

Az a baj, hogy mindig a legrosszabbat tételezzük fel a másikról. Holott lehet, hogy nem ártani akar, hanem bajban van. A miniszterelnök egyre sajátosabb viselkedését is mindenféle barátságtalan elmélettel szokás magyarázni.

Nekem már egy ideje gyanús ez az egész. Értem, harácsol, de miért ennyire feltűnően? Szinte kérkedik vele. Jól van, elment az esze, de miért büszke erre? Itt valami nem stimmel. És akkor, váratlanul, az egyik kábelcsatornának köszönhetően, összeállt a kép. A "Nincs kettő, négy nélkül" című filmművészeti klasszikus ment századszor. Ez az! Orbán Viktort túszul ejtették.

Pontosan ugyanez játszódik a szemünk előtt, csak eddig nem értettük meg. Orbán Viktort valakik fogva tartják, de legalábbis zsarolják. Arra kényszerítik például, hogy adjon 3 milliárd forintot a Századvégnek sajtófigyelésre. Valószínűleg a zsarolók nem is kértek ennyit, pár százmillióval beérték volna, de a miniszterelnök, aki egyébként tisztességes ember és az állam kifosztását magától nem ambicionálná, azért küldött 3 milliárdot, hogy minél feltűnőbb legyen. Le akar bukni. Kétségbeesetten próbál üzenni a világnak, ezt azonban úgy kell csinálnia, hogy a banditák ne vegyék észre. Idegőrlő játszmát játszik, mi pedig gúnyolódtunk rajta.

Nem azért mond olyanokat, hogy a magyarok a turulba születnek, mert súlyos mentális zavarai vannak, hanem azért, mert így akarja leleplezni magát. Aki ekkora idiótaságokat beszél, az nyilván nem ő. Mi mégis azt hittük. Süketek voltunk a segélykiáltásra. Nem azért üzen hadat a nyugati vezetőknek, mert frusztrálja, hogy ők evőeszközzel esznek, hanem azért, mert a bevonuló ENSZ-csapatoktól remél védelmet.

 

Ezért az összes érthetetlen túlzás. A fogva tartóit nem érdekli a Klubrádió, a választási regisztráció vagy a náci írók megünneplése. Arra, hogy van-e új Alaptörvény vagy nincs, egyenesen tosznak. Pénz kell nekik. A demokrácia elleni összes támadás csel volt csupán, amellyel a miniszterelnök maga ellen akarta hangolni az embereket. A gazdasági visszaesést és az életszínvonal csökkenést is ezért csinálta, nem azért mert elfelejtett számolni.  (hvg.hu)