A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Egy higgadt ember

#425 Összegzés

2013-02-22 22:01

A petíció egy igen veszélyes jelenségre hívta fel a figyelmet. Magyar embereket kollektív bűnösnek akarnak nyilvánítani olyan dologban, amihez a ma élők döntő többségének bizonyíthatóan (és értelemszerűen, hisz nem is éltek akkor) semmi közük sincs. Ez tény.

A petíció kapcsán magyar érzelmű, zsidógyűlölő, zsidó fajvédő és magyargyűlölő hozzászólások olvashatók. Sem a petícióban, sem pedig a magyar érzelmű emberek hozzászólásaiban sehol sem szerepelt a Jobbik, én legalábbis itt nem olvastam sehol ilyent.
Aki elolvasta a petíció szövegét, annak egyértelmű, hogy abban miről van szó.

A kultúremberek a petíció tartalmával foglalkoztak. Aki csak balhézni, Jobbik-gyalázni vagy fajvédő szövegelés miatt jött ide, annak meg teljesen mindegy, hogy mi az alapszöveg, a lényeg, hogy "fröcsögjön". Jellemző az is, hogy ha valamilyen (jelen esetben egyértelműen igazságtalan) zsidó visszaélés ellen szólal fel bárki, akkor rögvest megszólal egyfajta zsidó-mosdató kórus! Mindegy, hogy mi volt a téma, mit mondtak éppen a zsidókról, beindul a "generál" mosdató program.

A csendes többség tudja, miről van itt szó és annak megfelelően cselekszik és fog cselekedni a jövőben. A szélsőségesek, megtévesztők, hazúgok pedig mocskolódásaikkal magukról állítanak ki igen szomorú bizonyítványt.

Válaszok

GÓJ

#426 Re: Összegzés

2013-02-22 22:55:40

#425: Egy higgadt ember - Összegzés 

Nálatok olyan, hogy csendes többség, nem létezik. Nem kívánok most belemenni  semmiféle vitába, mert csak elmérgesedne a párbeszéd - és nem miattam. Ti egyszeűen nem tudtok beszélgetni. Nem vitatkozni, beszélgetni nem tudtok, mert egyből előjön az, hogy egy igazság van, az pedig a tiétek. Ez pedig nincs így. Nem mondod ki  a szót, hogy zsidó, de minden mondatodból süt a zsidógyűlölet. Így nem lehet élni - vagy lehet, csak nem érdemes.

vendég

#427 Re: Összegzés

2013-02-22 22:56:14

egyetértek minden egyes szavaddal

Pitya

#429 Re: Idézet egy jobbikos hozzászólásból...

2013-02-23 00:20:02

Ezek a szavak távol állnak az összegzéstől, de a higgadt kultúrembertől is:  Íme a bemásolt idézet, egy jobbikos, szerinted  "higgadt, kultúrembertől": "Baszd szájba a jó k. anyádat...stb." Mivel ilyen szavakkal nem sűrűn találkozik az ember, elmentettem, hogy gyönyörködhessünk benne.

Úgy látszik, nem véletlenül köztudott, hogy a Jobbik a bunkók pártja. A burkolt cigány-zsidózás után kapott hsz-re ilyen válaszadásra képesek. Erre telik tőlük, mert...és itt sorolhatnám idők végeztéig. Aztán törölte a 420-as hsz-t, mert ráadásul még egy sunyi besz@ri alak is, nem csak trozsőr.