A közoktatásért!

Quoted post

Elkeseredett

#419 Re: Re: Re: Sztrájk

2013-02-24 19:50

#417: Független Tanerők Hangja - Re: Re: Sztrájk

Ebben teljesen egyetértek. Nálunk is mindenki azon a véleményen van, hogyha vigyáznunk kell a gyerekekre, akkor nem sztrájkolunk. Ugyan kit érdekel, mit csinálok a tanteremben, amíg a gyerekek felügyelet alatt vannak? Én pedig megbolondulok, hogyan kössem le őket, ha nem taníthatok? Azután meg keservesen pótoljam be a kieső  napokat....Egyébként meg: a vasutasok és egyebek mikor pótolják be a kieső napokat?????

Engem inkább a célok megfogalmazása aggaszt. Nehéz lesz úgy megfogalmazni, hogy sokan csatlakozzanak. Általánosabb, mindenkit megmozgató célok kellenének, mert ha belemegyünk a konkrétumokba, elkezdődhetnek a viták. Ugyanakkor a konkrétabb javaslatok nagyobb sikerrel kecsegtetnének...Szóval, nehéz most a PDSZ dolga, azt hiszem.

Válaszok

Független Tanerők Hangja

#421 Re: Re: Re: Re: Sztrájk

2013-02-24 20:09:57

#419: Elkeseredett - Re: Re: Re: Sztrájk

Nagyon anyagiasnak fogok tűnni, de első és jelenleg legfontosabb célom, hogy azonnal emeljék a fizetésemet. Ez mindenkinek fontos kell, hogy legyen, mindenkit meg lehet vele szólítani. Akit nem, az nem ezen a világon él.

Többet itt olvashatsz: https://www.facebook.com/hangja.fuggetlentanerok

Sokkal többet! :) Azért azt sajnálom, hogy az elkeseredettség és sértődöttség ilyen fokára kellett eljutnunk, mert senki nem lépett az érdekünkben, nem képviselt minket és a józan észt.

egyanya

#424 Re: Re: Re: Re: Sztrájk

2013-02-24 21:41:50

#419: Elkeseredett - Re: Re: Re: Sztrájk

Kedves Tanárok!!!

Valahol ott vannak a támogató, együttműködni szándékozó szülők is, akik nagyon szívesen segítenek....  Én már egyszer említettem, hogy nincs mód és lehetőség arra, hogy az iskola problémáiról és a szülők (gyerekek) iskolával kapcsolatos problémájáról párbeszéd valósuljon meg. Nincsenek szülői székek, fórumok, csak tájékoztatások vannak (a jelenlegi helyzetről még az sem -merthogy politika...).   :(

Jó, én kérek a jövő héten egy fogadóórát, de az csak egyetlen ember...  Időpazarlás mindenkit egyénenként meghallgatni...  A tanárok, igazgatók egyébként sok helyen nem tekintik egyenrangú félnek a szülőket. Nagyon sok negatív tapasztalatom van,( pedig én nem az a fajta szülő vagyok, aki "lerohanja" és számonkéri a tanárt, tanítót , én mindig kultúráltan fogalmazom meg a meglátásomat, véleményemet....)