A közoktatásért!

Quoted post

csakazértis

#458 Re: Tankönyv

2013-03-04 20:35

#455: Elkeseredett - Tankönyv

Nem pénteki, hanem csütörtöki közlöny.

Én azt olvasom ki belőle, hogy lesz szoftver.

Azt látom, hogy nem ingyen, más kérdés, hogy ki fizeti:

"29. § (1) A tankönyvrendelés elkészítésével egyidejûleg az iskolai tankönyvellátás helyi rendjében az iskola igazgatójának meg kell nevezni a tankönyvfelelõst, annak feladatait, az iskolai tankönyvellátás során elvégzésre kerülõ munka ellenértéke elismerésének elveit és a tankönyvtörvény 8/A. § (1) bekezdésben meghatározott feladatok végrehajtását"

Persze az, hogy lesz-e belőle valami, az más kérdés.

Válaszok

Elkeseredett

#459 Re: Re: Tankönyv

2013-03-04 21:13:40

#458: csakazértis - Re: Tankönyv

Bocs, tényleg csütörtöki. Igen, később én is felfedeztem ezt a szép mondatot: "...iskolai tankönyvellátás során elvégzésre kerülõ munka ellenértéke elismerésének elveit "  Ez mit jelent? Megsimogatják a buksi fejemet? Mert ami pénz ebből lesz, azt az iskola könyvtári könyvekre kell, hogy költse. Tehát mit kapunk mi? Oklevelet?

Úgy látom a szavaidból, te is foglalkoztál tankönyvrendeléssel, vagy talán még most is. Mit gondolsz, lesz ebből március végére tankönyvrendelés?

Vendég

#466 Re: Re: Tankönyv

2013-03-09 08:21:12

#458: csakazértis - Re: Tankönyv

Nektek van már tk.felelősi megbízásotok a köv. tanévre? Elkezdtétek már felmérni ki kér ingyenes t-t vagy a nvemberi felmérés alapján rendeltek?

Hogyan és mikor méritek fel, hogy a 2-8. évfolyamon a rászorulók ingyen kérnek tk-et, újat vásárolnának vagy használtat vásárolnának? Lesz erre idő felmérni márc. 31-ig és rendelni? S.O.S.