A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Quoted post

Vendég

#904 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-21 10:27

#902: Demokrata - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Most meg már elismered,hogy tényleg lőttek ki szemeket?

És már miért is lehetett számolni, hogy kilövik az emberek szemét?

Mert a komcsi - liberális kormány alatt nem mehettem mondjuk emlékezni 1956 áldozataira?

Érdekes, ma miért tünthettek ti komcsi . liberális megvezetettek?

A ti szemeiteket miért nem lövik ki?

Meg végül is igazad van,akik aznap dolgoztak, azok miért is akartak haza menni békésen a munka után? Merthogy az egyik szemkilövetett például a munkából ment haza és ezért örök életére nyomorék lett!

Válaszok

Demokrata

#905 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-21 11:27:29

#904: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Hazudsz, bunkókám. Nem lövették ki senki szemét, ezt én sosem mondtam. Ne add a számba a rád oly nagyon jellemző hazugságokat. Ha valaki ilyen helyre megy, számolnia kell a lehetséges következményekkel. Az, hogy odapattant egy gumilövedék, ahová pattant, a gumira jellemző lehet, hiszen az pattan. Nem kell veszélyes helyre menni, akkor nem pattan rá semmi.

Miért nem arról beszélsz, mikor BÉKÉSEN felgyújtották a TV székházat? Azzal dicsekedjél, az a viselkedés való hozzátok, az jellemző rátok. Ahhoz értetek, a szarkavaráshoz, a bomlasztáshoz. Ócska alakok vagytok egytől egyig.

Gorcsev Iván

#918 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-22 09:45:23

#904: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Talán azért lehet ma "tüntetgetni", mert ma senki sem borogat autókat, senki sem félelmíti meg az utcán sétálókat és végül, senki sem gyújtja fel as fél várost... Míg az OV-fan bácsi savazna...