Mentsük meg a margitszigeti kisállatkertet!

Quoted post

Vendég

2011-04-11 11:05

Teljesen egyetértek a céllal, hogy ne engedjük..., ezért is írtam alá. Kérdésem csupán annyi, hogy az aláírás gyűjtéseken kívül mit teszünk még? Mert az aláírás szerintem nem elég. Attól nem lesz még forrás a működtetéshez. Szerintem jó lenne, ha szép lassan a tiltakozásokon kívül a civil szervezetek eljutnának oda, hogy alternatív megoldásokat is prezentálnának. (Pl.: gondozó személyzet közmunka programon belül, munkanélküliek bevonása, az állatok etetésére"étkezési jegyek" árusítása.) Nem lehet mindent a nincs-ből megvalósítani, de lehet alternatív megoldásokon töprengeni. Véleményem szerint egy petíció is hatásosabb, ha a követeléseken kívül szándék is áll mellette.
Üdvözlettel: Hajdú Zsuzsanna

Válaszok

Peregrinus
Vendég

#13 Re:

2011-04-12 00:17:15

#3: -

Teljesen egyetértek a felvetéssel. Jó lenne vállalkozót keresni akár a fenntartáshoz. Gyűjthetünk pénzt is. Jó ötletnek tartoma közmunkát is. Amúgy szomorú, hogy a város vezetése nem érdeklődik a probléma iránt...

Tibor
Vendég

#32 Re:

2011-04-12 15:28:05

#3: - Esetleg ki lehetne tenni egy táblát, hogy ha tetszett a nagy állatkertbe is el lehet menni.

Mindenki a CLASS FM-el karőltve, fejenként 1000Ft-ot átutalna. Akkor előrébb lennénk
Vendég

#64 Re:

2011-04-14 09:10:38

#3: -