Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

anyád

#629

2013-12-11 19:44

"Gőzerővel terjed a magyar weben egy angol és svéd nyelven már legalább egy éve olvasható szöveg az égen látható csíkokról, íme egy rövid idézet belőle:

“A svédek beismerték, hogy az égen látható kondenzcsíkoknak tűnő ‘fátylak’ mérgező vegyicsíkok. A hosszú ideig el nem tűnő kondenzcsíkokat felségjel nélküli, szuperszonikus repülőgépek ‘karcolják’ az égre világszerte. A Svéd Zöld Párt vezetője Pernilla Hagberg bejelentette, hogy a hosszú ideig az égen maradó repülőgépek által kibocsátott csíkok nem másak, mint vírusok, vegyi anyagok és fémek mérgező keveréke” … “Hagberg elmondása szerint a tevékenység a CIA, az NSA és a svéd kormány kartellének következménye” – olvasható egy pár nappal ezelőtti magyar fordításban.

E bejegyzésben nem ismétlem meg a chemtrail elméletről e fórumon született két cikk állításait – ez most csak Pernilláról szól. Néhány módosítás a fenti szöveghez:

1. A Zöld Párt nem Svédország.
2. Pernilla Hagberg nem a Zöld Párt, ő csupán a párt egy helyi politikusa a 4 ezer lakosú Vingakerben.
3. Ő maga is elismeri, hogy ez saját, nem pedig pártja véleménye.
4. Pártja elzárkózott állításaitól, ostobaságnak minősítve Hagberg teóriáját.
5. A “beismerésnek” csupán a magyar verziója friss: a cikkben is említett Katrineholms Kuriren tavaly szeptemberben idézte Hagberget."

Válaszok

Troll Hunter

#634 Re:

2013-12-11 19:46:27

#629: anyád -

Na végre valaki utánanézett a svédeknek is! :D Egy ember be merte ismerni a többi nem, mert lelővik, vagy mi a búbánat! :D