Az akác legyen hungarikum!

Quoted post

Vendég

2014-02-13 08:33

Javasolom, hogy (ha eddig még nem történt meg) keresse meg országunk valamennyi EU képviselőjét, illetve majd a képviselő-jelölteket, hogy egységesen álljanak ki az akác mellett. Én a képviselő-jelöltekkel még esküt is tetetnék, hogy megválasztásuk esetén kiállnak az akác mellett!
Nem lehet az EU célja egy tagország megsemmisítése!
Mert ha ebből uniós jogszabály lenne, és érvényre is akarnák juttatni, az (megítélésem szerint) nemzeti tragédia lenne. Tönkretenné az egészségünket, elvenné az építőanyagunkat, sivataggá változtatná az ország jelentős részét.
Ha ezt tudom, nem szavaztam volna 2004-ben az uniós tagság mellett!
Egy Bács-Kiskun megyei olvasójuk.

Válaszok

ifjpalyizoltan

#226 Közméltóságok (Re: )

2014-02-13 11:13:30

#188: -  

Kedves Vendég!

Felvetésére röviden reagálva tájékoztatom, hogy az EU és hazánk politikai és más közéleti személyei közül már többen is támogatták a kezdeményezést.

Az első tízezer között tisztelte meg támogató aláírásával a célkitűzést dr. Surján László, az Európai Parlament alelnöke, Glattfelder Béla európa parlamenti képviselő úr, az Akác Koalíció létrehívója, Szabó Gellért, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere, hogy csak a politikai hírességeket említsem. És a magyar és nemzetközi közéletből is vannak rengetegen támogatók. Alapvetően Ön is egy közülük.

Bevallom őszintén, 10.001-től már nem tudtam tovább nyomon követni az aláírók néváradatát - az Önök minden várakozásomat felülmúló aktivitásának köszönhetően. A nevek olvasása helyett inkább Önökre és a véleményükre figyelek, amit mindig köszönök, ha megosztanak, legyen bár pártoló vagy ellenző.

Figyelő üdvözlettel!

a Kezdeményező

egy nyírségi erdőmérnök