Pedofíliamentes Magyar Narancsot!
Quoted post
Tibi a galád |
#240 Re:2014-03-17 14:25mekkora hozzászólás, nem csoda, a druszám. :) Ilyenkor mindig felrémlik bennem az a kelet-európai kutatás, amely azt az attitűdöt boncolgatja, miszerint egyes nők válás után, a megszokott életszínvonaluk megtartása érdekében bedobják a lányukat a közösbe; 1-2 ezer eurócskáért jól ellehet mókolni a 6-8 éves kislányukkal. És hát egy-egy aberrált hivatalnok, bíró nem rest ezt az összeget kifizetni, ahogy az a napvilágra került litván esetből is kiderült. Természetesen ilyenkor az anya pszichikai hadviselést is folytat a lánya ellen, és minden alkalommal elmondja, hogy: EZ IS APÁD MIATT VAN, MERT NEM ÉRDEKLED, ELHAGYOTT MINKET.... és a gyerek ezt az erőszakos súlykolást elis hiszi... talán nem árulok elnagy titkot,ha azt mondom, a fejlett világban, a gyermekprostik jelentős részét a saját anyja futtatja. Nem véletlen mondta apám: sose kezdj olyan nővel akit az anyja egyedül nevelt fel, mert az biztos hogy férfigyűlölő,és kicsinál téged fiam! Bár ez hatalmas tabu, és az is lehet hogy blöffölök... mondjuk ez az attitűd annál elkeserítőbb mint amennyire érdekes...egy már-már klasszikus megfordítva. Férfi és nő, egykutya,egyik sem jobb a másiknál. Ennyi itt a lényeg. |
Válaszok
Vendég |
#247 Re: Re:2014-03-17 14:34:44Érdekes, ez az egy-két példa helyénvaló, az IT-s másik példa nem. Nem kétféle mérce, kicsit sem. |
a.férfiak.jó.része |
#266 Re: Re:2014-03-17 16:12:21Férfi és nő, egykutya,egyik sem jobb a másiknál. Ennyi itt a lényeg. No azért a hatalmi helyzet és ennél fogva a választási lehetőség ég és föld.
és ha már kurvaság és irodalom : Erdős Virág: Édes Hazám
hadd ülök az öledbe minden búmat-bánatomat feledve sose hagyj el mindörökre velem légy mit számít hogy nem vagyok még tizennégy
bóklászom a vadregényes tájaidon nem ütközöm meg a titkos vágyaidon és ha egy kis szeretetet kiharcolok azon se kell paráznod hogy befalcolok
szívem minden melegével leszoplak az okosok úgyis mindent beszopnak ugyan minek futnék meg háthova is magyar vagyok mégha félig roma is
igény szerint kiköpöm vagy lenyelem mégse ingyen pusztítom a kenyerem ünnepnapon csoki ropi kóla Édes Hazám gondoskodik róla
nem izgat föl engem már az isi se szaladgáljon oda csak a pisise nincsen annál alaposabb honismeret mint amit a magam bőrén megismerek
házunk előtt folyik el a kanális akkor szép a szerelem ha anális felkínálom minden rejtett zugomat ráadásul legkisebbik hugomat
önként vagyok veled naná dalolva még ha nem is járunk össze- karolva nincsen ebben semmi extra áldozat mindig van egy eggyel durvább változat
kiülök a Duna-Tisza közére kivezérel az én szívem vezére bár ne lenne rajtam ez az émelygés üzletszerűbben menne a kéjelgés
nem kell tőlem féltened a tárcádat tessék itt van mutatom a bárcámat tiszta vagyok mint a vízbe fulladás bár van egy kis kismedence-gyulladás
Édes Hazám legkedvesebb kliensem szép vagy jó vagy másnak nem jut ilyen sem áhitattal suttogom a neved is csókolom ha el-eljár a kezed is
ha megnövök úgy kell nekem eladnak rám se néznek inkább tovább haladnak akad másik az ilyenek helyébe némi ellenszolgáltatás fejébe'
dongó darázs dolgozik a virágon nincsen ennél klasszabb hely a világon ha vigyázok nem is nagyon ér baj vagy a rendőr visz el vagy a vér- baj
Édes Hazám hadd legyek a himnuszod hadd fényezzem tovább fényes nimbuszod amennyire csak a szitu engedi szeretném a dicsőséged zengeni
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
515 Létrehozva: 2024-11-19
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1477 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
452 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1356 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
150 Létrehozva: 2024-10-28
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
107 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
352 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
84 Létrehozva: 2024-11-15
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6704 Létrehozva: 2023-07-26
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
341 Létrehozva: 2024-10-16
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
41 Létrehozva: 2024-11-12
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
109 Létrehozva: 2024-10-20
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
36 Létrehozva: 2024-11-19
Csípőprotézis műtétek
36 Létrehozva: 2024-11-07