Kpop Magyarországon is
Quoted post
Éweicii |
#60 Re:2011-08-25 15:46Én már k-pop-al születtem aki nem hiszi így járt...de én se szeretném hogy a fanok csak 2 hétig szeressék őket meg csak hallgassák őket....meg aki igazi k-pop rajongó az örökké azis marad... és én minden rajngonak azt mondom aki igazán rajongó évek óta....tegyünk érte hogy minél előbb találkozzunk a K-pop-os fiukkal/lányokkal....Igaz nekem majdnem sikerült...csak közbe jött egy temetés és igy nem tudtam elmenni Londonba...Szoval odaveszett a pénzem de megérte azért rájuk költeni... |
Válaszok
Vendég |
#63 Re: Re:2011-08-28 21:58:02Hmm, értelek :) hát kár hogy nem láthattad őket :/ a temetés miatt részvétem. De igaz :) aki igazi KPOP rajongó az az is marad :) énnnn 2-3 éve szeretem a KPOP-ot, mondhatom magam igazi rajongónak mert nagyon sok bandát ismerek, évek óta rajongok értük, imádom a stílusukat, a kdoramákat is(lehet ez nem tartozik bele xD csak leírtam) a telefonomon is csak KPOP dalok szerepelnek, imádom őket grafikázni mindent imádok ami velük kapcsolatos.. Ráadásul utálom ha szekálják őket..pl ha egyik ismerősöm meghallgatja amit hallgatok és fikázni kedzi azonnal bevédem őket. Én soha sem értettem hogy miért kell a másik zenei ízlését fikázni :S de komolyan.. azért mert nekik nem olyan a szemük és azért, mert ők ázsiában élnek UGYAN OLYAN emberek mint mi. Azért mert ők más nyelven beszélnek még mindig ugyan olyanok mint mi.. sőt, még jobb emberek..tisztelettudóbbak és sokkal szeretetreméltóbbak .. nincsenek nagyra magukkal ha híresek ugyan úgy kezelik az embereket attól mert híresek :) De pl. azok akik USA-ban híresek mittomén pl. Demi Lovato az biztos hogy nagyképű és kényes. XD sajnálomm ha van itt Demi Lovato fan ^^" na mindegyis. |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1166 Létrehozva: 2024-11-25
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
738 Létrehozva: 2024-11-23
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
671 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
463 Létrehozva: 2024-11-08
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
296 Létrehozva: 2024-11-21
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
254 Létrehozva: 2024-11-25
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
253 Létrehozva: 2024-12-02
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1521 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1358 Létrehozva: 2024-03-21
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
203 Létrehozva: 2024-11-06
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
206 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
184 Létrehozva: 2024-11-20
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
113 Létrehozva: 2024-11-25
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
125 Létrehozva: 2024-10-31
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
89 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
86 Létrehozva: 2024-11-10
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
79 Létrehozva: 2024-11-29
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6735 Létrehozva: 2023-07-26
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
46 Létrehozva: 2024-11-12