NE SZÜNTESSE BE AZ RTL 6 HÉTRE A SZULEJMÁNT!
Quoted post
Anonymous |
#5 :)2014-09-27 13:55Nekem nem,csak az a bajom,hogy leállna hat hétre.hanem az,hogy az utolsó két évadot nem adják le! Kedves RTl-klub! Önök,ha belekezdenek egy sorozatba,akkor azt adják már le végig.Kérem mondják meg,ha a hat hetes leállással bajunk van mi lesz,azzal,hogy nem veszik meg az utolsó két évadot!? jobb,az Éjjel-nappal Budapest,ahol azt tanuljáka fiatalok,hogy mindenkivel összefekszünk meg stb..!? hogy ez a jövő? miért csodálkozunk,akkor azon,hogy a generációm el van rontva!?adjunk már le egy,olyat,ami esetleg holnap a töri órán eltudunk mondani vagy,a fogalmazást tudunk belőle írni.Vegyük a példát rám.Olyan jó fogalmazást írtam az Egri Csillagokból és,olyan török szavakat használtam benne,hogy,csak nézett a magyar tanárom,amikor javította! Azt hitte,hogy puskáztam és a netről szedtem,azonban kiderült,hogy magamtól írtam.Történelemnél ugyanez volt a helyzet!letudtam írni pár dolgot,hogy ki volt Szulejmán előtt és után az uralkodó stb...én ebből tanultam valamit,nem úgy,minta többi agyat rontó sorozatból.Kérem! Nézzék megmár a generációnkat,hogy el van rontva!És tudja minek örülnék még nagyon!? Annak,hogyha leadnák a Kösem szultánát az nagyon jó lenne,viszont azt teljesen;)Előbb utóbb lesz valami,kérlek írjátok alá,ha velem egyet értetek,hogy ezekre a szarokra nincs szükség,mert többet árt,mint használ. Szulejmánt szeretnénk nem,pedig celebeket! 13 évesen ez a meglátásom!Bár szeretem az Éjjel-Nappal Budapest,viszont nem példamutató és tanulságos filmsorozat,hanem az,hogy a pestiek,hogy élnek,összefekszenek egymással,csajoznak,pasiznak.Nincs semmi baj,mindenki nézheti kedvére ezeket,nincs megtiltva,na de kérem ne "főműsor" időben ;) ;) Köszönöm,hogy végig olvastad! :) :D Üdvözlöm az RTl-klubot! ;) |
Válaszok
Vendég |
#11 Re: :)2014-09-27 14:23:23Hát igen,ha már elkezdenek egy sorozatot,ami ekkora népszerúségnek örvend,illő lenne végig leadni.Lehet,hogy nem minden teljesen hű a történelemhez,de viszont nagyban hasonlít,amiből tényleg tanulhatnak!Sokkal több van ebben a sorozatban,mint a többi csapodár műsorban.Itt nem a drogozásról,minden napos piálásról,piára való koldulásból,mindenkivel összefekvésről van szó! Nem hiszem,hogy az ilyen jellegű műsor jó hatással lenne a mai fiatalokra. Sokkaltöbb értéket hordoz a Szulejmán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Vendég |
#34 Re: :)2014-09-27 18:33:39igaza van a levél írónak |
Vendég |
#63 Re: :)2014-09-28 23:46:21Szerinted Kolosi ék úgy válogatják a műsort, hogy erkölcs is legyen benne??? Az éjjel nappal sorozattal is a sok részegeskedés,narkózás, ivás, keresztbe-kasul dugás, a másik semmibe vevése, na a ezt sugározza le, mossák az agyakat, már akiét lehet ....
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szemétszállítás
2089 Létrehozva: 2025-01-01
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1333 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1234 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
644 Létrehozva: 2024-12-16
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5596 Létrehozva: 2024-06-21
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
402 Létrehozva: 2024-12-09
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
231 Létrehozva: 2024-12-14
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
208 Létrehozva: 2024-12-10
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1722 Létrehozva: 2024-09-29
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
195 Létrehozva: 2024-12-11
Közérdekű feljelentés bankok, bíróságok, közjegyzők ellen
178 Létrehozva: 2025-01-01
Kiállunk Pajor András atya mellett!
127 Létrehozva: 2024-12-06
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
180 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
95 Létrehozva: 2024-12-24
Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!
53135 Létrehozva: 2014-01-01
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49894 Létrehozva: 2024-02-07
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6781 Létrehozva: 2023-07-26
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
183 Létrehozva: 2024-10-31