NE SZÜNTESSE BE AZ RTL 6 HÉTRE A SZULEJMÁNT!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) NE SZÜNTESSE BE AZ RTL 6 HÉTRE A SZULEJMÁNT! petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#12014-09-27 13:36NE a nép butítása legyen a cél! ("Celeb vagyok..") Értelmes, nézhető sorozat kell! ("Szulejmán") Tiltakozom a 6 hetes leállítása ellen! |
Vendég |
#22014-09-27 13:40A semmit mondó celeb műsorok miatt ne szüneteltessék a Szulejmánt!!!! |
Vendég |
#32014-09-27 13:46Így se kapunk teljes részeket a sorozatból és egyre később kezdődik. Ezt a keveset is el akarják venni a nézőktől? Ennyit érnének a nézők az RTL Klubnak? |
Vendég |
#42014-09-27 13:49Elegem van a sok celebből,tegyék éjszakára értelmes műsorokat szeretnék látni fő műsoridőben. |
Anonymous |
#5 :)2014-09-27 13:55Nekem nem,csak az a bajom,hogy leállna hat hétre.hanem az,hogy az utolsó két évadot nem adják le! Kedves RTl-klub! Önök,ha belekezdenek egy sorozatba,akkor azt adják már le végig.Kérem mondják meg,ha a hat hetes leállással bajunk van mi lesz,azzal,hogy nem veszik meg az utolsó két évadot!? jobb,az Éjjel-nappal Budapest,ahol azt tanuljáka fiatalok,hogy mindenkivel összefekszünk meg stb..!? hogy ez a jövő? miért csodálkozunk,akkor azon,hogy a generációm el van rontva!?adjunk már le egy,olyat,ami esetleg holnap a töri órán eltudunk mondani vagy,a fogalmazást tudunk belőle írni.Vegyük a példát rám.Olyan jó fogalmazást írtam az Egri Csillagokból és,olyan török szavakat használtam benne,hogy,csak nézett a magyar tanárom,amikor javította! Azt hitte,hogy puskáztam és a netről szedtem,azonban kiderült,hogy magamtól írtam.Történelemnél ugyanez volt a helyzet!letudtam írni pár dolgot,hogy ki volt Szulejmán előtt és után az uralkodó stb...én ebből tanultam valamit,nem úgy,minta többi agyat rontó sorozatból.Kérem! Nézzék megmár a generációnkat,hogy el van rontva!És tudja minek örülnék még nagyon!? Annak,hogyha leadnák a Kösem szultánát az nagyon jó lenne,viszont azt teljesen;)Előbb utóbb lesz valami,kérlek írjátok alá,ha velem egyet értetek,hogy ezekre a szarokra nincs szükség,mert többet árt,mint használ. Szulejmánt szeretnénk nem,pedig celebeket! 13 évesen ez a meglátásom!Bár szeretem az Éjjel-Nappal Budapest,viszont nem példamutató és tanulságos filmsorozat,hanem az,hogy a pestiek,hogy élnek,összefekszenek egymással,csajoznak,pasiznak.Nincs semmi baj,mindenki nézheti kedvére ezeket,nincs megtiltva,na de kérem ne "főműsor" időben ;) ;) Köszönöm,hogy végig olvastad! :) :D Üdvözlöm az RTl-klubot! ;) |
Vendég |
#6 Re:2014-09-27 13:57Kedves RTL! Nézd meg már,hogy a törököknél egy bölüm (rész) mennyi idős kérlek,aztán jöhetsz,hogy a nyáron töbebt adtál! ;) |
valerie |
#7 Re: !!!!2014-09-27 14:00#1: - Kit érdekel az a sok hülye celeb? Tegyék át másik csatornára.
|
Vendég |
#82014-09-27 14:10Még szép,hogy aláírom. Ez a kedvenc sorozatom,és az egyetlen értelmes is. Nem vagyunk kíváncsiak a celebekre!!! |
haters gonna hate |
#92014-09-27 14:21NE indítsák el a celebes műsort... de attól még leállíthatják a szulejmánt, ti meg keressetek értelmesebb elfoglaltságot |
Vendég |
#102014-09-27 14:22Kérem ne szüntessék be a szulejmán sorozat adását! |
Vendég |
#11 Re: :)2014-09-27 14:23Hát igen,ha már elkezdenek egy sorozatot,ami ekkora népszerúségnek örvend,illő lenne végig leadni.Lehet,hogy nem minden teljesen hű a történelemhez,de viszont nagyban hasonlít,amiből tényleg tanulhatnak!Sokkal több van ebben a sorozatban,mint a többi csapodár műsorban.Itt nem a drogozásról,minden napos piálásról,piára való koldulásból,mindenkivel összefekvésről van szó! Nem hiszem,hogy az ilyen jellegű műsor jó hatással lenne a mai fiatalokra. Sokkaltöbb értéket hordoz a Szulejmán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Vendég |
#122014-09-27 14:37Eddig mindig "kibőjtöltem" a Szulejmán kezdését, mivel nagyon késői időpontban kezdődött és nagyon tetszik a sorozat. Nem levenni kéne a műsorról, hanem korábbi időpontra tenni! |
Vendég |
#132014-09-27 15:03Mélységesen fel vagyok háborodva,hogy egy ilyen sorozatot amit hétről hétre várok 6 hétre nélkülöznöm kellene egy semmit mondó úgymond sztárok marhasága miatt! |
Vendég |
#142014-09-27 15:07Egyik legnagyobb nézettségű filmet akarják 6 hétig szüneteltetni.Nem tudom mit vár az RTL ,hogy majd mindenki a Celebeket fogja nézni és még nagyobb lesz a nézettségük?Csak maguk alatt vágják a fát! |
Vendég |
#152014-09-27 15:17Szerintem elég nagy szégyen egy TV csatornának, ha egy történelmi témájú játék filmet, levesz a műsoráról egy ócska celeb műsor miatt! Azt gondoltam, hogy Kolosi Péter okosabb fiú, (vagy lány?) ennél, hogy ezt az ostoba lépést meglépje. Az RTL Klub közönsége már így is eléggé a tűrés határon van a sok reklám, a késői sorozat kezdés, a rövidített sorozat idő miatt! Nem jó műsorpolitika ez! |
Vendég |
#162014-09-27 15:19Legyen mindennap a Barátok közt előtt a Szulejmán! Sebestyén Balázs is idióta szerintem senkit nem fog érdekelni a celeb vagyok menjél innen |
Vendég |
#172014-09-27 15:33Szinvonalasabb műsorokat kérünk, A Szulejman így is nagyon későn kezdődik.Kevesebb reklámot.!Több hasznosabb műsort kérünk.A celebekkel tele van a nézők hócipője. Ha egy csatorna nem tudja a nézők igényeit kielégíteni, akkor szünjön meg.
|
Vendég |
#182014-09-27 15:36Aki nezi es szereti a sorozatot, az kerem irja ala......... |
Vendég |
#192014-09-27 15:56A szulejmánt akarjuk követejük,vagy nem nézzük az rtl,műsorát, |
Vendég |
#202014-09-27 16:34Szulejmánt! |
Vendég |
#212014-09-27 16:36Én nem nézem a Szulejmánt,de a celebek sem érdekelnek.A petíciót viszont aláírom mert a családból sokan nézik. |
Nyulam |
#222014-09-27 16:57A Szulejmán sorozat 6 hétre beszüntetése ellen tiltakozom, nemtetszésemet fejezem ki, és a sorozat folytatását kérem!! A Szulejmán helyett tervezett összes celebbanzájt kifejezetten utálom, s egyetlen egyet se fogok megnézni, elsődleges ok, mert a kedvenc sorozatom helyett teszik (A mentalista a másik, amelyik miatt is tiltakozom). A Szulejmánt hagyják a megszokott időpontban, így is elég későn kezdődik és az idegesítően sok reklám miatt így is későig tart! Egyébként, azt a sok undorító reklámot is utálom, ami miatt kb. 10 percenként 12-14 percre tördelik a filmet. Ezzel úgy felidegesítik a nézőket, hogy azt a sok mocsok reklámot igyekszik minden módon kikerülni, átszörfözik más csatornákra, olyanokra, ahol éppen nincs reklám! Szóval nincs értelme a sorozatkedvelő nézőkre erőltetni valamit, amit utálnak. Legfőképpen azt a sok üresfejű, műanyag, normális erkölcsi értéket nem képviselő sok életművészt, aki magát tényleg celebnek hiszi!!! Miért kell minden műsorba ugyan azokat a pofákat, nyávogós, semmihez nem értő -- kivéve a magamutogatáshoz, szerencsétlenkedéshez -- egyenpofákat nyomni!? Váltani kéne már, azt a sok szerencsétlent értékes, mintaadó szereplőkre lecserélni, s inkább azokat megfizetni, mint ezeknek a magukat kiárusító "celebeknek" milliókkal teletömni a hatalmas zsebeit! |
Vendég |
#23 Re:2014-09-27 16:59Köszönöm a Szulejmán-kedvelők nevében! |
#E |
#24 Kedves RTL Klub!2014-09-27 17:00Először is szeretném leszögezni, hogy itt nem az a fő probléma, hogy hat hétig nem lesz Szulejmán - ettől függetlenül aláírtam a petíciót, mert jópár dologgal nem értek egyet, ami ehhez kapcsolódik -, hanem:
Ami az utóbbit illeti: azt olvastam, a harmadik évad sorsa még nincs eldöntve, de a negyediket biztos nem láthatjuk az RTL Klubon. Na most kérdem én, ha elkezdenek egy sorozatot vetíteni, mi a fenéért nem fejezik be?! Gondoljanak csak bele! Elkezd az ember nézni egy tévésorozatot, megtetszik neki, egy hetet vár a következő részre, amin aztán aludni lehetne, mert csupa reklám, és ráadásul későn is kezdőidik, aztán úgy döntenek leveszik a műsorról... Hol az igazság? Ráadásul az ilyen Celeb vagyok, ments ki innen! szenny az oka annak, hogy hat hétig nem nézhetjük a kedvenc sorozatunkat. Ott van az Éjjel-nappal Budapest meg a Való Világ, az nem elég? Bevallom, én magam is nézem néha az előbbit, de egyáltalán nem értek egyet vele. Azt tanítják a mai fiataloknak, hogy oké, ha hazudsz, ha mindenkivel összefekszel, ha terhes vagy, stb... A Szulejmán viszont egy történelmi sorozat, ami igen, néhol eltér a valóságtól, nem mindegyik szereplő létezett, de attól még sok mindent lehet belőle tanulni. Nem utolsó sorban pedig egyetértek az előttem hozzászólókkal, és szeretném kiemelni a #5-ös hozzászólót, mivel én magam is 13 éves vagyok csupán mégis szeretem ezt a sorozatot és aláírtam a petíciót, ugyanis nem értek egyet! |
zsóka |
#252014-09-27 17:03Az Rtl-t nem érdekli, hogy mi mit gondolunk. A népbutítás kifizetődő, a kultúra nem. Nem akarnak őt példát mutatni. Lóvét akarnak....bármi áron.... |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1332 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1228 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
639 Létrehozva: 2024-12-16
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5543 Létrehozva: 2024-06-21
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
398 Létrehozva: 2024-12-09
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
222 Létrehozva: 2024-12-14
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
203 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
194 Létrehozva: 2024-12-11
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1681 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
126 Létrehozva: 2024-12-06
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
175 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
83 Létrehozva: 2024-12-24
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
318 Létrehozva: 2024-11-21
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49893 Létrehozva: 2024-02-07
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6778 Létrehozva: 2023-07-26
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
183 Létrehozva: 2024-10-31
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
245 Létrehozva: 2024-10-28
Biztonságos városért: kutyafuttató létrehozását és a szabályok betartatását kérjük!
58 Létrehozva: 2024-12-05